man atkal liekas ka Endziņu påris kopē Burnicku pàri un otràdàk🤣sàkuma Sindijai mersis, tad peksni martai ari paradijas🤣tad vel tie punduršpici un tagad vel pupi🤣Merkadel @ 22.05.2026 21:13Man vienîgajai liekas, ka Cindywanderlust ir kopija tai Magones draudzenei Ilvitai (laikam tā viņu sauca)? Es nevaru - viņas tak identiskas. Skatos uz to Ilviju un pipbīgi redzu Sindiju (nu varbūt pēc gadiem 5 kāda būs) 😂
GlorijaGrevcova @ 22.05.2026 20:20
Suns arī ceļo?
McSara @ 22.05.2026 15:05
Ko nozīmē sponsorējis?
4 bērni nav maz, saprotams, ka Iveta nevarēja pagrābt vēl darbus paralēli.
es teiktu drīzāk Gemma Louise Miles. Tos trakos loku matoskomentators @ 19.05.2026 12:31kaa veel neviens nav pamaniijis cik ljoti Andersone kopee aarzemju influenceri Emilie Kiser?? pilniigi liidz katrai detaljai, 0 pashizdomas
Annar @ 23.05.2026 07:11
Tā bija viņas izvēle - ražot vienu pēc otra😂
Tieši tā. Un ja Anete rij Nutego burkas, mani tas nemaz nerosina kaut ko pirkt.Annar @ 23.05.2026 07:10Ja godīgi - es vispār nesaprotu, kādēļ un ar kādu mērķi šiem flunceriem dod tās sadarbības🫡
Man pie kājas, ar ko lido Dvinska, Beitika vai Dzenīte - es izvēlos to, kas lētāks - un AirB tad noteikti nav😀
Iesmiesiet, bet praktiski vnm izvèlos Ryanair😀 - nav komforts, bet arī nav jāpiebļauj pilns FB ar regulāri atceltiem/pārceltiem lidojumiem🤭
Apple of my eye @ 22.05.2026 22:39"Pārsteigums" - alpīnisti Liepiņi aizlidoja uz Bolīviju nemieru laikos, centās tikt kalnos pa kluso, bet saprotu, ka kaut kas nesagāja? Kā šoreiz ar to piesardzīgumu un pieredzes nozīmīgumu, ko Kristaps parasti sludina??? Es laikam ar šo skaitos kā heiteris, bet tā moralizēšana bija priekšā-pakaļā, līdz kamēr paši kaut ko stulbu un pārgalvīgu sastrādā. Gribētos redzēt, vai Kristaps atzīs, ka kļūdījies
Annar @ 23.05.2026 07:10Ja godīgi - es vispār nesaprotu, kādēļ un ar kādu mērķi šiem flunceriem dod tās sadarbības🫡
Man pie kājas, ar ko lido Dvinska, Beitika vai Dzenīte - es izvēlos to, kas lētāks - un AirB tad noteikti nav😀
Iesmiesiet, bet praktiski vnm izvèlos Ryanair😀 - nav komforts, bet arī nav jāpiebļauj pilns FB ar regulāri atceltiem/pārceltiem lidojumiem🤭
McSara @ 23.05.2026 11:16
Jā jā gan jau viņu piespieda🤣 nabadziņš!
Ģimenē lēmumus parasti kopā pieņem.
Ja Tu visu izlem savā ģimenē, tas nenozīmē, ka visur tā ir!
Tutta @ 23.05.2026 11:35Tieši tā. Un ja Anete rij Nutego burkas, mani tas nemaz nerosina kaut ko pirkt.
Annar @ 23.05.2026 13:04
Nav saprotams Tavs komentārs🤭🫣🫡
Viņš? Tas ir kāds Homo Sapiens, kas dzemdē?😀
Law9 @ 22.05.2026 08:15
Kivis vnk ir ļoti komunikabls. Tas nenozīmē inteliģenci.
Turklāt jāņem vērā, ka arī mēs te esam dažādas un dažādi. Tas ir normāli, ka te ir cilvēki, kuriem Kivis šķiet vai šķita inteliģents.
Daudz efektīvāka reklāma būtu, ja šādu ceļojumu uzdāvinātu kādai jaukai ģimenei, kurai rocība neļauj aizbraukt ceļojumā ar bērniem.Annar @ 23.05.2026 07:10Ja godīgi - es vispār nesaprotu, kādēļ un ar kādu mērķi šiem flunceriem dod tās sadarbības🫡
Angelette @ 23.05.2026 08:06Jelinskas muižas šefpavārs ar ko koķetēja regulāri -Jurijs, ar savu tagadējo draudzeni, man ļoti atgādina Fiļu ar Jelinsku jaunībā 😁
salvija @ 22.05.2026 22:49Ruta kas Dvinska, Tu saproti, ka sedi airbaltica par brivu biznesa klase un reklame gimenem celot ar balticu.. Tu zini ka celot ar 2 un 3 berniem ir ka minimums 800€ biletes ( sorry, tuvas valstis neskatos)., ja biznesa( ka sedi Tu) tad 1500€. tad kam domata si reklama?
Dvinskai tak pie vienas vietas, kam tas domāts. Ka tik piķis kontā par reklāmu pašai ienāk 😁