ir zili mati, pati virsnīte kaut kad storijus teica, ka meita nokrāsojusi.Seina @ 05.03.2021 17:49palielini tak bildi un labi var redzēt tās fotošopa kontūras. :D
nu nav viņai zilu matu
Lindaperla @ 05.03.2021 19:20Ārprāts, viņai tak ārstu jāmaina.
Un ar steigu jābeidz lietot tos NL sūdus, kāds viņai ādas stāvoklis... draineffect grūtniecības laikā, nu nopietni?
Lindaperla @ 05.03.2021 19:20Ārprāts, viņai tak ārstu jāmaina.
Un ar steigu jābeidz lietot tos NL sūdus, kāds viņai ādas stāvoklis... draineffect grūtniecības laikā, nu nopietni?
bet goda vārds tā arī izskatās. Nu nevar taču ilgtermiņā tos sūdus lietot. Paskatījos vecākas bildes, nav nekas tāda tik traki, bet tagad izskatās, godīgi sakot, pretīgi pat. Un viņu tas neuztrauc? Un atvainojos, stāvoklī būdama vēl tos draņķus triec iekšā? Viņai tak jāārstējas. Iespējams jālieto medikamenti nevis b##ģ NL.C00L Dzipsy @ 05.03.2021 19:44
Man ir aizdomas, ka viņa ir sabeigusi sev nieres! Lietojot tos NL produktus, vitamīnus, Detox un Biodrone no rīta līdz vakaram, nekas labs nevar sanākt. Pati uz savu galvu lieto visādus mēslus. Tāpēc arī pamst, neiziet ūdens, palielināts asinsspiediens. Dura, kas dura!
aa, viņa ir krievu tautības, tagad sāku skatīties citus storijus. Iepriekš nebiju viņu nekad skatījusies 😀Lindaperla @ 05.03.2021 19:47Es nekad nepiesienos cilvēkiem, kas cenšas runāt, rakstīt latviski, kad viņu dzimtā valoda ir cita. Viņi vismaz cenšas, par ko ir prieks.
Bet man viņu žēl, man šķiet, ka pirmā lieta, kas viņai varētu palīdzēt ir pilnīga atteikšanās no NL mēsliem. Un IR svarīgi, ko ēd grūtniecības laikā, ne mīksto sieru drīkst ne sushi ar jēlu zivi, ne aknas. Mana māsa nesen dzemdēja, viņai daktere skaidri un gaiši visu izskaidroja ko var un ko nevar. Un kafija nebija tajā sarakstā, ko var. Varbūt galīgi vāju ok. Māsa stingri sekoja visam līdzi. Lai gan zinu arī pretēju gadījumu. Divus gadus atpakaļ kolēģe, ļoti aktīva smēķētāja smēķēja arī grūtniecības laikā, man tas nebija saprotami, bet daktere viņai teica, ka nav vērts atmest, ja var, tad lai samazinot. Varbūt es kaut ko nesaprotu, bet man tas neliekas ok.
Nuuu, cik zinu, tad pati vien ir vainīga pie tā, ka palika viena, bet...Mazajam, protams, veselību!Meija @ 05.03.2021 20:28Marija ir stipra sieviete!! Audzina viena dēlu!!!! Iznēsā vēl bērnu tagad, veselības problēmas iespējamas. Dēlēnam vēl operācija. Tas viss vienai! Jūs domājat, ka tas ir viegli?