Mathilde @ 18.05.2026 19:46
ah, šīs bagatās latvietes, kurām tā riebj vīra nauda! Visu laiku domā kā tās citas ar pliku pakaļu paliks. Nē, ir līgumi, fondi, pensijas iemaksas un ģimenes konta uzkrājumi.
Realitāte- neko labu nespēj atrast kā tikai UGF papildinātājus, nespēj dzīvot ilgi kopā un vairot ģimenes finanses.
Kārena @ 18.05.2026 20:59Ja te diskutētu veči, tad es teiktu, ka te ar krāniņiem mērās, bet nu vecenes laikam ar pupiem.
Un es arī tagad pieliku pūles drukājot absolūti nevajadzīgu komentāru. Sorry not sorry! Varbūt vajag diskusiju “a man vairāk naudas kā Tev!”? 😂
Atgādināja tās dāmītes no filmām, kas ir smagā krīze, bet iepiš Xanaxu, noskalo ar vīnu un cenšās laimīgi smaidīt. Tomēr joprojām interesanti, no kādas naudas viņa dzīvo?Draudzenīte @ 18.05.2026 20:07
Nesekoju viņai, aizgāju paskatīties, sorry bet viņa taču izskatās kā tikko pirms nervu sabrukuma, bet vēl uztur sevi pie saprāta ar alko. Tie dejošanas video laikam domāti, lai redz ka viņai viss super, bet rezultāts ir pretējs, izskatās samocīti un neveseli. Pati izskatās nekopta un iereibusi. Tā ka pat žēl palika viņu 😕
Mathilde @ 18.05.2026 19:46
ah, šīs bagatās latvietes, kurām tā riebj vīra nauda! Visu laiku domā kā tās citas ar pliku pakaļu paliks. Nē, ir līgumi, fondi, pensijas iemaksas un ģimenes konta uzkrājumi.
Realitāte- neko labu nespēj atrast kā tikai UGF papildinātājus, nespēj dzīvot ilgi kopā un vairot ģimenes finanses.
Annar @ 18.05.2026 21:26
Neviens jsu nesaka, ka slikti tas, ka vīrs pārsteidz un aizved ceļojumā😀, tas pat ir forši👏, bet es ļooooti atvainojos - es negribētu, ka mani kaut kur ved, vai man ko dāvina par līdzekļiem, ko pati stradājot esmu nopelnījusi🫣😁