IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 18
Reģ: 11.10.2023
Mashka Kakashka @ 04.04.2026 20:58

Kāpēc mums jāgaida storiji no Endijas?
Jo Endžī piebrēca visu internetu, ka Laura viņu aprunā un apsūdz narkotiku lietošanā un Mika meita nav Mika. Un vispār tie nav viņas bērni. Tikmēr Laura dabūja īstu veci, kas viņu aprecēja un rūpēsies par viņas bērniem. Tikmēr Endžijai tiek depresīvais Miks, kas viņu pat nav aprecējis un dzīve bez bērniem
04.04.2026 22:57 |

Patīk
Reitings 2055
Reģ: 08.09.2025
Krokoundils @ 04.04.2026 22:57
Jo Endžī piebrēca visu internetu, ka Laura viņu aprunā un apsūdz narkotiku lietošanā un Mika meita nav Mika. Un vispār tie nav viņas bērni. Tikmēr Laura dabūja īstu veci, kas viņu aprecēja un rūpēsies par viņas bērniem. Tikmēr Endžijai tiek depresīvais Miks, kas viņu pat nav aprecējis un dzīve bez bērniem

Laiks rādīs, cik īstu veci dabūjusi.
04.04.2026 23:42 |

Reitings 564
Reģ: 07.04.2025
GlorijaGrevcova @ 04.04.2026 22:28
Jau Jeļa raud storijos, ka viņu heito, veči nesit plaukstiņas par viņas daili. Ak vai. Nu bet tā kleita tiešām viņai nepiestāv, atgādina naktskreklu.

Gāju paskatīties. Kleita smuka, resna kur? Bet pati gan pārfiltrēta. Kur prikols?
05.04.2026 00:27 |

Reitings 2846
Reģ: 19.05.2022
nez’ normāls humoriņš Liepiņiem. Melnais.
Kā tad jūs jokojiet- eu, Tev bikses cauras! heheheeee.
Tad jau nevienai vīrs ārsts vai advokāts nav, ja alpīnistu humors šķiet kautkastraks.
05.04.2026 01:50 |

Patīk
Reitings 11414
Reģ: 18.09.2021
cory @ 04.04.2026 20:35

Kādreiz man ļoti patika kāpt kalnos un es savā ziņā par 8000m virsotnēm piekrītu Liepiņiem. Tad, kad tu kāp jau 8000m virsotnē, tad nauda nav pirmajā vietā, pirmajā vietā ir drošība un to kāpšanu 8000m nav iespējams izdarīt 'pa lēto' un kaut ko baigi ietaupīt, jo mēģinot uz kaut ko ietaupīt, tu nozodz no drošības aspekta. Pa lēto to nav iespējams izdarīt arī kaut vai vietējo noteikumu dēļ. Pa lielam pasaulē ir tikai 14 kalnu virsotnes virs 8000m, kurās kāpj un visas viņas atrodas Āzijā- kāpšana galvenokārt sākas Nepālā, Pakistānā vai Indijā (neskatoties uz to, ka daudzas virsotnes tiek dalītes ar Ķīnu/Tibetu). Nepālā pieņemsim, ja tu gribi kāpt tālāk par 'base camp', tad noteikums ir, ka tev obligāti vajag šerpas, un nevar dabūt atļauju kāpt, ja tev nav aģentūra ('solo climbing' ir aizliegts), Pakistānā, ja tu gribi kāpt jau virs 6000m tev vien ir jānoliek 10-15 tūkstoši dolāri, kā obligātais 'glābšanas depozīts' helikopterim. Un tā tās summas salasās desmitos tūkstošu. Turklāt, jāatcerās arī to, ka viss kāpšanas pasākums, piem Everestā, aizņem pāris nedēļas, tad padomājiet pašas, cik viegli ir vienam pašam uznest visu ekipējumu, skābekli virsotnei un ēdienu visām šim laika posmam. Gandrīz neiespējami.

Esmu mazāk interesējusies par augstkalniem (un neesmu bijusi augstāk par ~4k), bet tas, ko Tu raksti, tieši ir mana doma - Liepiņi to pasniedz kā komercializāciju un šerpu izmantošanu, bet tas faktiski ir par attiecīgo valstu ekonomiku (tūrisms, darba vietas) un drošību (piem., glābšanas depozīts ir pilnīgi normāli, kā arī kopumā stingri noteikumi attiecībā uz drošību).
Protams, Liepiņi to visu zina, bet ņerkstīgais Kaspars to nedaudz pagroza uz ‘komercializāciju’ un ‘ekspluatāciju’, kad reāli tas viss ir saprotams.
Un paši tak viņi pelna galvenokārt no cilvēku vešanas uz kalniem, vai tad ne? OK, tās ir individuālākas tūres un tā, bet būtība man liekas ir tā pati
05.04.2026 05:24 |

Reitings 120
Reģ: 30.01.2026
Mathilde @ 05.04.2026 01:50
nez’ normāls humoriņš Liepiņiem. Melnais.
Kā tad jūs jokojiet- eu, Tev bikses cauras! heheheeee.
Tad jau nevienai vīrs ārsts vai advokāts nav, ja alpīnistu humors šķiet kautkastraks.

Mans vīrs tiešām nav ne ārsts, ne advokāts. Arī ne alpīnists. Un es tiešām nesaprotu, kā tieši atšķiras šo profesiju humors? Kā, piemēram, teksts - “Kas Tev iekodis? No rīta uz svariem uzkāpi? Tu to ķirbja kūkas recepti pati izdomāji? utt.” norāda uz to, ka tas ir alpīnistu humors? Manuprāt, tā ir otra cilvēka noniecināšana.
Un to publicē “iedvesmas lektore”? Jā, ļoti iedvesmojoši…
05.04.2026 07:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits