Citronpipars @ 01.04.2026 13:08Vardarbīgās attiecībās taisīt bērnu.... man likās ka tas tāds Ērkšķu līmeņa variants, bet ok. Un te nerunaju par kaut kādu uzturēšanu vai naudu, protams sievietei nevajag virieti lai būtu mamma, bet tīri nu priekš kam kartejam bērnam augt ģimenē, kas jau pašā pamatā ir izjukusi un bija izjukusi vel pirms bērns tika ieņemts. Nekad šo nesapratīšu. Ceriņš ar ātri pie nākamā kēries.
Lai izdodas un visi beigās laimīgi!
krixis3 @ 01.04.2026 14:12Man gan Samanta patīk . Katram savs 🤷
Bet ,pareizi te rakstīja . No mīlestības līdz naidam varbūt viens solis . Mēs jau nezinām ,kāpēc tik pēkšņi izšķīrās . Varam tikai spekulēt . Bērniņš varbūt arī tika ieņemts vēl mīlestības periodā . Un tad vienā mirklī viss sabruka .
Es,kad paliku stāvoklī ,arī domāju ,ka būsim mūžīgi kopā . Tikai pēc gadiem 4 sākās visādas likstas ,kas noveda pie šķiršanās .
Mēs jau arī nezinām ,kada bija šī vardarbība . Acīmredzot ,kaut kad nopietns ,ja tik pēkšņi izšķīrās .
Dovana @ 01.04.2026 11:15Man tas arī iekrita acīs! Būšu godība es Samantu nepanesu. Četri uz koferiem ar viņu nekad neskatījis. Dēļ tā ka Šitā pāraugusī mamzele mūžīgi cenšās runāt bērna balstiņā un niķojās gluži kā sedakova. Nezinu kā viņš viņu izturēt varēja. Puisim ir nauda un tagad viņai mūža maize modrošināta