Džinga @ 25.03.2026 22:45
Droši vien pats jau saprati, cik muļķīgi izklausies. :)
Rietumusawle @ 26.03.2026 03:06
Vina gerbjas tik tantigi, ka izskatas uz gadiem 50.
Viņa IR tantīgais tips, neatkarīgi no apģērba un svara. Ir tādas sievietes. Tā pati sirmā Anete. Arī jaunības foto viņa izskatās vecāka par saviem gadiem.Rietumusawle @ 26.03.2026 03:06
Vina gerbjas tik tantigi, ka izskatas uz gadiem 50.
Viņa bija administratore recepcijā.Mathilde @ 25.03.2026 22:14
Tad jau tas nav sekretāres amats.
Tātad viņa nebija sekretāre.
Mana mamma ilgi bija lielas organizācijas sekretāre un es apm.zinu, kas un kā.
Beitikai bija pousts ,kur uzvilkta melna mežģīņu blūze Un šauri ,īsi ,Sarkani svārki . Tad bija ievešanas sākumā . Izskatījās ,manuprāt ,ļoti labi . Stilīgi . Bet tās platās drēbes un tas stils ,liek vibai izskatīties kā tantei .Lai cik tievāka būtu .nu nepiestāv viņai šādas drēbesDizzy @ 26.03.2026 08:59Viņa IR tantīgais tips, neatkarīgi no apģērba un svara. Ir tādas sievietes. Tā pati sirmā Anete. Arī jaunības foto viņa izskatās vecāka par saviem gadiem.
Dizzy @ 26.03.2026 08:59Viņa IR tantīgais tips, neatkarīgi no apģērba un svara. Ir tādas sievietes. Tā pati sirmā Anete. Arī jaunības foto viņa izskatās vecāka par saviem gadiem.
Hermiine89 @ 26.03.2026 10:32Ko es secinu no Jeļas jaunākās bilžu galerijas- vēlme visiem pierādīt, cik laimīga viņa ir jaunajās attiecībās. Protams, visur it kā nejauši parādās zīmoli, lai nostiprinātu pārliecību, ka dzīves līmenis nav pasliktinājies. Ja jau esi tik laimīga, nu paturi to sev. Kāpēc viss jāizliek publiskai apskatei? Tas šķiet tik bērnišķīgi🤷♀️