Man patīk, ka influencere saņem tonālā krēma PR paciņu un tagad jau tie andele mandele ievietoti, ka pārdod.
Pareizais @ 18.05.2025 19:14
Iesmērēja bankrotējošu uzņēmumu. Pati stāstīja, ka nav resursu vairs vilkt un kūpinātavu klapē ciet.
kaut kur lasīju ka prieks viņas pupsiks esot tikai draugs, vai kkads no no. Vienīgā asociācija radās ar kādu neglītu, vecu veci. Pretēja gadījumā būtu 101 uzmanību kliedzošu bilžuMathilde @ 19.05.2025 10:31
Man tāpat. Un šķiet, ka drīz būs “ raksturu nesaderība” un raksti dzeltenajos.
Bet viņas druška Ķimene arī prikolīga dāma- pupsiks!!! Gribētos redzēt TO pupsiku, kuram ir vienalga, ka viņu publiski par pupsiku dēvē.
Ja vien viņš nav kāds 18 g jaunēklis ar piņņainu seju.
Viņa taču sēž uz pulvera vai vēl kā, ne?
Dainuviete @ 19.05.2025 21:29
Tiešām ex vīrs bijis vardarbīgs? Neizskatījās…
Ainulai @ 19.05.2025 22:48
Salvis??? Vardarbīgs? ? Viņš pat mušu nogalināt nevar, kāds vēl vardarbīgs? Viņš vienkārši neizturēja to Almas trakošanu. Salvis ir ğimenisks, ļoti mierīgs vīrietis.
Amnile @ 20.05.2025 17:40Šodien noskatījos,ka Jelinskai ļoti smuks tas rozā kopējais peldkostīms. Kāda nezin kur var iegādāties?
eleonora asare. Var atrast andelemandeleCallMeAnnika @ 18.05.2025 23:56Klāj vaļā, kura tā ir. :D
Minkačū @ 20.05.2025 17:52
Tiešām skaists peldkostīms. Noskrīnoju un google atrada - https://www.mytheresa.com/mo/en/women/karla-colletto-cutout-halterneck-swimsuit-pink-p00749881
Amnile @ 20.05.2025 22:16Minkačū, paldies. :)
Bet nu cipars diez gan sālīts arī ar visu atlaidi ?
Tas izdzertais alko daudzums tiešām ir mulsinošs. Fiļa ar dzer līdzi. Laikam skaidrā abi viens otru nevar izturēt. Un tās kalorijas, kas tiek uzņemtas. Iespaidīgi! Vispār savā ziņā Jeļa ir čempione, šitā dzert un vēl sportot. Man personīgi nebūtu spēka. Tātad, gribasspēks viņai ir.mokabezpiena @ 21.05.2025 08:36Kā Jelinskai organisms tur tās n-tās alko glāzes un pēc tam agri no rīta sportošana… Nezinu gan, vai tas vispār ir veselīgi. Parasti jau saka, ka pēc alko lietošanas labāk nesportot, tas nav labi “motoram”. Nav jau tā, ka var izdzert 7 vīna glāzes un tad nākamajā rītā tās nokancelēt ar 7km krosiņu. ? Es, ja lietoju alko, tad tajā un nākamajā dienā atturos no fiziskām aktivitātēm, jāsporto ir ar tīru organismu. Bet vispār šķiet smieklīgi - ja kāda parasta vidusmēra sieviete liktu n-tās bildes storijos ar kaut kādu Rīgas šampi, tad tas ir stabils alkoholisms, dzērāja. Bet ja bagātnieka sieva posto high end alkoholu diendienā, tad tas ir dzīvesstils, gaume. ?
No viņas nāk tāds visgudras, prastas babenes vaibs😄 Un tie turku zobi, nevaru, nu nafig visiem jātaisa vienādi orbīti, tādi bebra zobi. Sajūta tada, ka viniem tur jau saražots vesels skapis ar zobiem un tad tik mauc virsū visiem pāris dienās 😁selestine @ 21.05.2025 06:36skatos to Everitu Pastuhovu...kautkads divains,nepatikams vaibs no vinas nak...itka smaida,tada laipna,bet kautkas nav....un cik daudz vina ed...vai tad tajos vinas projektos ari tik daudz var est...ka vina ta statsa,ka tur neviens need maz...vel ko ieveroju vinai visu laiku tada sarkana seja,ta ir rozacija jeb kapec ta nez
Rumblerx @ 21.05.2025 08:57No viņas nāk tāds visgudras, prastas babenes vaibs? Un tie turku zobi, nevaru, nu nafig visiem jātaisa vienādi orbīti, tādi bebra zobi. Sajūta tada, ka viniem tur jau saražots vesels skapis ar zobiem un tad tik mauc virsū visiem pāris dienās ?
un tās viņas lētās sin say utt lupatas..tie lētie audumi, kas nolasās caur ekrānu pat nepataustot 😁ko viņa pasniedz kā kaut ko šiku, brrr😁Ainulai @ 21.05.2025 09:01
Es nevaru viņu uztvert nopietni. Tā sarkanā seja, baltā plastmasas redele un kāpuru skropstas ? Viss, kā sievietei viņas vecumā nevajadzētu izskatīties. Un tā lecīgā attieksme, brrr… Reti nepatīkams sievišķis.