Arahne @ 01.09.2024 15:53
Arī mana meita gāja kopā dejot vienā grupā, mainot dzīvesvietu aizgājām. Viņas meita ar savām draudzenēm satika manējo uz ielas, sekoja līdzi uz mājām, apsaukāja un ņirgājās. Pēc tam vēl ilgi meitai nācu pretī uz pieturu lai to sīko mērgli noķertu un pateiktu dažus skarbākus vārdus, ja reiz māte ar to nenodarbojas.
Tuana @ 01.09.2024 16:33
Noķēri? Vismaz ar māti runāji? Vai tā arī viss palika?
Nav jau brīnums, ka tā meitene aug tāda, tā Ķimene arī liekas tik sadomājusies, ka galvenā prīma Rīgā, publiskās vietās tik bravūrīga un prasta, vispār nekādu robežu, manieru un elegances.
Tuana @ 01.09.2024 16:33
Noķēri? Vismaz ar māti runāji? Vai tā arī viss palika?
Nav jau brīnums, ka tā meitene aug tāda, tā Ķimene arī liekas tik sadomājusies, ka galvenā prīma Rīgā, publiskās vietās tik bravūrīga un prasta, vispār nekādu robežu, manieru un elegances.
meitas audzināt un dzīvi var baudīt, bet neesi sučka un nemāci meitas, tādām būt. Un tad brīnās, ka apkārt sīko visatļautība, jo neviens jau neaizrāda. Pa strādājiet tirdzniecībā. Cilvēki ir debili, nejauki, nejūt pilnīgi nekādas robežas. Un tādi pieaugušie visu māca bērniem.MatildeR @ 01.09.2024 17:36Man gan Ķimene ļoti patīk. Viņa pati strādā, rūpējas par bērniem, vienlaikus negaudo kā 90% vientuļo mammu, bet bauda dzīvi. Un tas, ka meitām pērk viskko un jokojās ir ok, būtu jocīgi, ja pati sev pirktu somas par vairākiem tūkstošiem, vadātu suni pastaigā ar acne studio džemperi par 450€, bet meitenes staigātu apdalītas. Bērni ir jālutina un jāved ceļojumos, tad tie arī izaugot gribēs dzīvot labu dzīvi.
MatildeR @ 01.09.2024 17:36Man gan Ķimene ļoti patīk. Viņa pati strādā, rūpējas par bērniem, vienlaikus negaudo kā 90% vientuļo mammu, bet bauda dzīvi. Un tas, ka meitām pērk viskko un jokojās ir ok, būtu jocīgi, ja pati sev pirktu somas par vairākiem tūkstošiem, vadātu suni pastaigā ar acne studio džemperi par 450€, bet meitenes staigātu apdalītas. Bērni ir jālutina un jāved ceļojumos, tad tie arī izaugot gribēs dzīvot labu dzīvi.
MatildeR @ 01.09.2024 17:36Man gan Ķimene ļoti patīk. Viņa pati strādā, rūpējas par bērniem, vienlaikus negaudo kā 90% vientuļo mammu, bet bauda dzīvi. Un tas, ka meitām pērk viskko un jokojās ir ok, būtu jocīgi, ja pati sev pirktu somas par vairākiem tūkstošiem, vadātu suni pastaigā ar acne studio džemperi par 450€, bet meitenes staigātu apdalītas. Bērni ir jālutina un jāved ceļojumos, tad tie arī izaugot gribēs dzīvot labu dzīvi.
MatildeR @ 01.09.2024 18:40Valdmane ig story stāsta, ka katru reizi, kad vecāki ved atpakaļ bērnus, vai auklīte iet prom viņai paliekot slikti! Katrai mammai ir kāpumi un kritumi, man viņas ir žēl, ka tas vīrs pameta ar 3 bērniem, bet ig stāstīt, ka PALIEK SLIKTI? Un jūtas kā cietumā.. zeme atveries
MatildeR @ 01.09.2024 18:40Valdmane ig story stāsta, ka katru reizi, kad vecāki ved atpakaļ bērnus, vai auklīte iet prom viņai paliekot slikti! Katrai mammai ir kāpumi un kritumi, man viņas ir žēl, ka tas vīrs pameta ar 3 bērniem, bet ig stāstīt, ka PALIEK SLIKTI? Un jūtas kā cietumā.. zeme atveries
Piekrītu. Un ja nebūtu jau turīgas vecāku ģimenes in general, tad neko daudz šikot nesanāktususla @ 01.09.2024 18:04
Nav skaistāka aksesuāra, kā pieklājība. Tu vari saģērbt sev virsū drēbes un somas pa štukām, bet, ja ar savu uzvedību sevi parādi kā prastu kodēju, publicē bērnu nepieklājību un paziņo visai pasaulei, kā uzvedas izlutinātas meitas, tad tas godu nedara un cieņu ne tik.
Runājot par dārgajām šmotkām, somām un apaviem, nu nemāk viņa to visu iznest ar glanci un dārgi. Kaut kā viss, kas uz viņas, tāpat izskatās lēti. Nezinu, kāpēc, bet tādu iespaidu viņa rada savā insta.
PamelaAndersone @ 30.08.2024 18:28Čau,čau! Sveiciens forumniecēm šajā karstajā dienā, iegriežos te bieži lasu un sekoju līdzi aktualitātēm,ko Jūs sniedzot,bet izsakos reti..
Šoreiz gan gribas savas "piecas kapeikas" iespraust.. Radiniece, strādā Mūrmuižā nevienam nav noslēpums,ka darbinieku vidū bieži tiek apspriestas dažādas baumas par kolēģiem. Interesanti bija dzirdēt, ka OF nemaz nav lietas kursā par jeļas izdarībām ar savu mīļāko kolēģi,jo OF nemaz nelieto Instagram vai soc tīklus, viņa kontus izveidojusi un menidžē pati jeļa. Līdz ar to OF nemaz nezin par viņas story un to ko tur publicē. Runā,ka ja viņš redzētu ikdienas saturu, par ko visi mēmi klusē- abus iespējams izmestu kā korķus.Savā ziņā neticu,ka viņš kā vīrietis ir naivs, noteikti arī viņam ērti,ka skuķe saimnieko un tur strādā. Nekāda lielā mīlestība tur nēsot kas acīm redzami. Baumo,ka viņa ikdiena lielā mērā saistās ar tiesvedībām un domām par bijušo. Ko esošā nevar sagremot aiz greizsirdības. Labi apzinās,ka kāzas visticamāk nebūs,jo vīrietis,ja atradis to īsto noteikti pēc iespējas ātrāk centīsies aprecēt, te jau scenārijs skaidrs. Kaut kā tā bijusī sirdī palikuši, tā darbinieki zin teikt uz 100%. Kā arī zin teikt ka jeļa aktīvi seko līdzi forumam, bieži kļust nikna kad šeit tiek aprunāta un pati komentē no profila kate9 kas ir aktīvs viņas PC. Diezgan nožēlojami, jo tajā ērtajā pozīcijā, kurā atrodas varēja sevi prezentēt cieņpilnāk.???
Deisijaa @ 01.09.2024 12:34Es tikai nesaprotu, kāpēc Kristīne nestrādā. Negrib, vai Edgars negrib lai strādā.
Edgaram vienam jāuztur ģimene. Jāapmaksā visi šoppingi, dāvanas utt
susla @ 01.09.2024 18:04
Nav skaistāka aksesuāra, kā pieklājība. Tu vari saģērbt sev virsū drēbes un somas pa štukām, bet, ja ar savu uzvedību sevi parādi kā prastu kodēju, publicē bērnu nepieklājību un paziņo visai pasaulei, kā uzvedas izlutinātas meitas, tad tas godu nedara un cieņu ne tik.
Runājot par dārgajām šmotkām, somām un apaviem, nu nemāk viņa to visu iznest ar glanci un dārgi. Kaut kā viss, kas uz viņas, tāpat izskatās lēti. Nezinu, kāpēc, bet tādu iespaidu viņa rada savā insta.
Zebradivi @ 01.09.2024 17:49
Jā , es arī esmu par to, ka bērni ir jālutina. Bet viņiem
ir jaizturas ar cieņu pret mammu , tēti un citiem cilvēkiem. Kas šeit nav necik. Negaudo par dzīvi , jo visu laiku ir vieglā pālī.
Rumblerx @ 01.09.2024 21:46Oi,oi lielā biznesmene un prīma lasa forumu un atbild nelaimīgajām, resnajām un vientuļajām ? Nevaru iedomāties, ka Santa Z tādu mēslu dzītu savā ig ? Te jau rakstīja, ka K tomēr tas prastums cauri dārgajām somām un kurpēm, ne salīdzināt ar SZ ?
susla @ 01.09.2024 21:36
Nu ko, viņa savā story apgāza visas tavas patiesības. Varbūt pierādījumus studijā? Vai arī tevis sacītais ir tikai izdomātas baumas un klačas.
Tā jau likās, ka daļa te bulšits.