amoreamore @ 09.08.2024 11:02Es tiešām nevaru to Beitiku, nu viņa ir tik…neīsta, uzspēlēta.
Meitai atceļas dzimšanas dienas svinības, puņķi un asaras pa gaisu, nu skaidra lieta, visas sadarbības pa dirsu, bet tā raudāšana kamerā.
Sitiet mani nost, bet es nesaprotu. Man ir nu TIK slikti, TIK slikti, bet es izvelku telefonu, piekārtoju pričeni un raudu kamerā.
Kad es reāli raudu aiz lielām bēdām, tad man puņķi līdz nabai, asaras līst straumēm un es tiešām nedomāju par kameru. :D
Mashka Kakashka @ 09.08.2024 11:35
Es laikam neatvainošos, skatoties tos Beitikas raudošos storijus, es skaļi smējos. Kas tas tikko kā bija? Viņai vajag speciālistu palīdzību un jāsakārto sava galva.
Gudralapsa @ 09.08.2024 12:12Omg, Beitikas kundzei patiesi vairs nav labi! ? bez jokiem, tur jau nopietns mentālais kokteilis!
Klaviere @ 09.08.2024 10:42Ooo, Didrihsone nav ceļu ar kādu sadalījusi - sadursme.lv kontā
tur nebūs tomēr cīņa ar pēcdzemdību depresiju, bet tikai viļņveidīgi?Gudralapsa @ 09.08.2024 12:12Omg, Beitikas kundzei patiesi vairs nav labi! ? bez jokiem, tur jau nopietns mentālais kokteilis!
viņa pati ir augusi ar omi, nevis vecākiem, mamma parādījās tikai jau pie 30 gadiem. Diemžēl meitenei nav saprašanas kādai jābūt ģimenei un kas ir veselīgs mikroklimats ģimeneKlaviere @ 09.08.2024 11:33Beitika...man ir kauns skatīties
Man žēl to bērnu, ja nabassaite joprojām pulsē un garīgais fons nav tik stabils, kas tām meitenēm būs jāierauga un jāpiedzīvo pieaugot, man šķiet, ka dzīvot ar tādu māti - tā ir vistiešākā morālā vardarbība un bērniņi augs, bērniņiem parādīsies savas, privātās lietas un vajadzības, bet šī būs tā mamaša, kas sauks sev ātros un kritīs ar "sirds lēkmi", ja meita nepacels telefonu precīzi pēc trešā pīkstiena klausulē.
Kristīn, tiešām, padomā par savām meitām!
Tev ir divi veseli bērni, sakārto savu psihisko veselību, meklē palīdzību pie ārsta nevis kamerās un sekotājos, izdari to savu bērnu dēļ, viņām ir vajadzīga vesela mamma!!!
Lai gan, gan jau šis ir teātris un viņa ir kaut kas, ko citās valstīs sauc par trash blogger, būvē savu kontentu un sekotājus ap to.
Lupinlups @ 09.08.2024 14:10viņa pati ir augusi ar omi, nevis vecākiem, mamma parādījās tikai jau pie 30 gadiem. Diemžēl meitenei nav saprašanas kādai jābūt ģimenei un kas ir veselīgs mikroklimats ģimene
Lupinlups @ 09.08.2024 14:10viņa pati ir augusi ar omi, nevis vecākiem, mamma parādījās tikai jau pie 30 gadiem. Diemžēl meitenei nav saprašanas kādai jābūt ģimenei un kas ir veselīgs mikroklimats ģimene
Klaviere @ 09.08.2024 14:49
Nu, milzu bebim Kristīnei vairs nav 15 gadi, lai attaisnotu uzvedību ar šo.
Viņa ir pieaugusi sieviete, kurai ir daudz, tiešām daudz iespēju sakārtot un saārstēt savas bērnības traumas un arī ar speciālistu palīdzību iepazīties ar adekvātas, garīgi stabilas dzīves modeli. Tā vietā milzu bebis izvēlās par tādu būt, ok, viņa ir viņa, bet šis ir briesmīgi pret pašas bērniem, ja ne tagad, tad vēlāk noteikti.
PS kas zina, kas ar to viņas māti, paklačojieties, lūdzu.
reāli pazorīgi skatīties uz to kaucošo nīlzirgu 😎😎😎😎👺🤣👺Klaviere @ 09.08.2024 11:33Beitika...man ir kauns skatīties
Man žēl to bērnu, ja nabassaite joprojām pulsē un garīgais fons nav tik stabils, kas tām meitenēm būs jāierauga un jāpiedzīvo pieaugot, man šķiet, ka dzīvot ar tādu māti - tā ir vistiešākā morālā vardarbība un bērniņi augs, bērniņiem parādīsies savas, privātās lietas un vajadzības, bet šī būs tā mamaša, kas sauks sev ātros un kritīs ar "sirds lēkmi", ja meita nepacels telefonu precīzi pēc trešā pīkstiena klausulē.
Kristīn, tiešām, padomā par savām meitām!
Tev ir divi veseli bērni, sakārto savu psihisko veselību, meklē palīdzību pie ārsta nevis kamerās un sekotājos, izdari to savu bērnu dēļ, viņām ir vajadzīga vesela mamma!!!
Lai gan, gan jau šis ir teātris un viņa ir kaut kas, ko citās valstīs sauc par trash blogger, būvē savu kontentu un sekotājus ap to.