EsPati @ 07.08.2024 10:38Beitikas šī rīta storiji ? nu priekškam šādi sevi jāizliek?Un tad raud un žēlojas, ka kāds viņu noliek. Es neko nesaku par apaļiem cilvēkiem. Bet nafig savi apaļumi tagad šādi jāpasniedz??? Parasti cilvēki mēģina savus trūkumus visādi noslēpt, uzvilkt apģērbu, kurš neizceļ nepilnības. Tikmēr Beitika šorīt izkar savu vēderu publikai un kaut ko kratās. ??♀️
Palmumāja2 @ 07.08.2024 10:48
Beitika darīs visu, lai tikai dabūtu skatījumus. Ja viņai šķiet, ka viņas reklāmas ierakstuem ir par maz skatījumu, viņa vainu raudās kamerā vai izkarinās savus taukus, lai tikai visi nāk un skatās. Es šito jau esmu ievērojusi.
Vai ne! Tāds “haips” ap visparastāko plātsmaizi😄Krizdole @ 07.08.2024 10:08Danenbergsone tagad liks storijus par katru pēc viņas ieliktās receptes cepto kūku? Tā prošuto maizes priekšā pakaļā, tagad tā kūka, pasniedz tā, it kā pats Gordons Remzijs apbalvojumu par tik izcilu recepti būtu iedevis ?
Ir tādas situācijas bijušas, kad ar prātu saproti, ka vīrietis ir galīgi garām kā cilvēks, bet tā seksuālā vilkme tik liela....Dovana @ 07.08.2024 15:03Viktorija Kazanovska taisa vaļā savu nagu biznesu Dubaijā. Noteikti vēlas aizmukt no LV saistībā ar savām tiesvedībām. Malacis, bet es viņu apbrīnoju kā viņa var mīcītirs ar to Daniku Vesnenoku? šis jau būtu tas gadījums, ka es tam neticētu ja vien mēs nebūtu redzējušas to sex video. Sākumā šķita vienreiz kāja paslīdēja, bet tak nē.
Šis noteikti ir tieši tāds gadījums kā Tu saki. Īsti pāris jau nav, bet tik daudz laiku kopā pavada, tikai bildes abi IG neliek. Tagad gan visnenoks esot noreklamējis, ka VIŅA draudzene biznesu ver vaļā Dubaijā.LuckyStrike @ 07.08.2024 15:12Ir tādas situācijas bijušas, kad ar prātu saproti, ka vīrietis ir galīgi garām kā cilvēks, bet tā seksuālā vilkme tik liela....
Dovana @ 07.08.2024 15:03Viktorija Kazanovska taisa vaļā savu nagu biznesu Dubaijā. Noteikti vēlas aizmukt no LV saistībā ar savām tiesvedībām. Malacis, bet es viņu apbrīnoju kā viņa var mīcītirs ar to Daniku Vesnenoku? šis jau būtu tas gadījums, ka es tam neticētu ja vien mēs nebūtu redzējušas to sex video. Sākumā šķita vienreiz kāja paslīdēja, bet tak nē.
Vai tiešām kāda vēl nebija redzējusi vai vismaz dzirdējusi?😳 to ko Kazanovskis bija salicis, labvēļi viņam bija atsūtījuši par samaksu. Kā Daņiks ar Viku sekso un pats filmē, ja nemaldos vēl prasīja vai viņai labi un vai viņs mīl viņu. Pats nofilmēja Vika atļāva un šis drauģeļiem izsūtīja palielīties.MinkaMurrrrr @ 07.08.2024 15:52
Kādu video? ?
Klaviere @ 06.08.2024 12:38Laime mīl klusumu un to nav nepieciešams validēt pie saviem sekotājiem - bet būtībā pie pilnīgi svešiem cilvēkiem.
Visas tās andžas, danenbergsones, samantas un līdzveidīgās spēlē laimīgās ģimenes, jo ka nu savādāk, bet ne reiz aspriests, kurš ar ko pa kreisi mīcās un kā plēšas, kad kameras izslēgtas.
Tu ļoti informēta esi par visiem sexa video 😁 es arī neesmu redzējusi ne Vikas, ne Cerina video 😁Dovana @ 07.08.2024 15:59Vai tiešām kāda vēl nebija redzējusi vai vismaz dzirdējusi?? to ko Kazanovskis bija salicis, labvēļi viņam bija atsūtījuši par samaksu. Kā Daņiks ar Viku sekso un pats filmē, ja nemaldos vēl prasīja vai viņai labi un vai viņs mīl viņu. Pats nofilmēja Vika atļāva un šis drauģeļiem izsūtīja palielīties.
Beitikai nav ne vainas, labs cilvēks. Bet paceļ roku, kura no mums grib izlikt savas perfekti- neperfektas miesas interneta? Visi šitie inflienceri ir kaut kādas personas ar putniem, es labāk eju strādāt normālu algotu darbu, nevis pelņu naudu ar tauku izrādīšanu Online.Berta92 @ 07.08.2024 18:48Pirmo reizi apskatiju Beitiku, nesaprotu to heitu, un kapēc viņa nevarētu dejot sporta krūšturī un lielajās tursenēs? Nav arī tik resna nemaz, saprastu ja būtu 120 kg un tirinàtu savas tauka pikas .
Lupinlups @ 07.08.2024 14:16Es arī nesaprotu, ko tā Beitika var ņemties. Viņa nekad nav bijusi tieva, nekad. Tas, ka viņai vienreiz dzīve pirms bērniem ir veiksmīgu apstākļu sakritības dēļ izdevies notievēt visdrīzāk ir sakritība, nevis mērķis uz ko tagad iet. Tur apakša ir nesakārtota ēdienkarte, ko viņa ļoti labi apzinās. Ja kādreiz viņas mērķauditorija bija staigatajas ar tiem 10k soliem, tad mazuļu mammas, tad tagad resnas cikstules ? Kadriz sekoju, bet nu ieeju apskatīties, kad te kāds viņu izcel uz podesta. Man arī ir pretīgi skatities, ko viņa tur rada. Montas acis pilnīgi redzams izmisums. Viņa arī saka, ka “katram ir grūtās dienas (lasīt - ne tikai Beitikai), bet ir vienkārši jādara” (lasīt - nevis jāslīcina bēdas putukrējuma kafijas)
Nebija tur nekāda sexa video burtiskā nozīmē, gultā zem segas gulēja un pļāpāja.Dovana @ 07.08.2024 15:59Vai tiešām kāda vēl nebija redzējusi vai vismaz dzirdējusi?? to ko Kazanovskis bija salicis, labvēļi viņam bija atsūtījuši par samaksu. Kā Daņiks ar Viku sekso un pats filmē, ja nemaldos vēl prasīja vai viņai labi un vai viņs mīl viņu. Pats nofilmēja Vika atļāva un šis drauģeļiem izsūtīja palielīties.