*Dārta @ 05.08.2024 13:50Rojam skumīgi storiji ielikto,baigais klusums bija no viņa. Nevar saprast vai nāda saistība ar Modri.. man likās viņi tik jauki ir kopā
izskatās, ka tikai posts. Par kaķa atrašanu, tas ir, lai heiteri aizrijās, ka nebija tā, kā visi domāja.Ariete @ 05.08.2024 20:27Kirpičam live 20:30
*Dārta @ 05.08.2024 13:50Rojam skumīgi storiji ielikto,baigais klusums bija no viņa. Nevar saprast vai nāda saistība ar Modri.. man likās viņi tik jauki ir kopā
MinkaMurrrrr @ 05.08.2024 21:22
Un kā tad viņu lauku sēta ? Vai kam tā pieder?
Magnolija @ 03.08.2024 15:44Danenbergsoni tiešām domājat, ka tēlo to lielo mīlestību? Es pēc Ceriņiem vairs nezinu, kam ticēt un kam ne, varbūt esmu naiva, bet gribas ticēt īstai mīlestībai ?
amoreamore @ 06.08.2024 11:17Es nevaru, man reizēm tā Beitika parādās rekomendācijās un tas ir kaut kas vienkārši šausmīgs
Kā var likt tādus tekstus cilvēks, kurš pats ir izvēlējies mūždien būt čīkstētājs?
Beitika, divi bērni, vīrs un kredīts vēl nepadara tevi par pieaugušo.
Nu redz kāds mums ir neticams progress, beidzot kāda sāk aizdomāties, ka ne viss ir zelts kas spīd! 🙏 jo kad iepriekš rakstīju, ka ciest nevaru tās bābas kuras tēlo superizcilās ģimenes ar Leldi priekšgalā man lielākā daļa tak neticēja vispār. Kad piesaucu vēl 10 sabiedrībā zināmus uzvārdus arī neticēja😅 ticēja tik zinātājas tak daļai te pat Melderis un Brikmanis bija paraugvīru kārtā😂 Par Ceriņiem laikam līdz šim brīdim neticētu, ja nebūtu bijis tas grupņika video pa LV klejojis, pat ne tikai grupņika kur vecis vecim iekšā bāza un aiz vaiga ņēma. Gobzim arī neticētu. A Ceriņš Leldi jau no sākta gala krāpa nonstopā vēl krogā strādājot un viņa visu to ļoti labi zināja un pieņēma. Tak pat aizstāvošus video lika savā IG, ka tā nav taisnība🙈 kamēr kāds neizturēja un viņai to video pēc vairāk kā mēneša nosūtīja vai parādīja, tad saprata, ka likties vairs nav kur, jo to brīnumu jau desmiti tūkstošu redzējuši. Interesanti vai viņi abi joprojām vēl kopā dzīvo? Te lielākā daļa Dievietes tam visam noticēja tikai tad kad Ceriņš ielika tu piedošanas postu🙈 tā bija tikai viena dziesma Ceriņš nevar krāpt skaisto Leldi😂Magnolija @ 03.08.2024 15:44Danenbergsoni tiešām domājat, ka tēlo to lielo mīlestību? Es pēc Ceriņiem vairs nezinu, kam ticēt un kam ne, varbūt esmu naiva, bet gribas ticēt īstai mīlestībai ?
Viņa tiešām ir maza meitenīte. Nesaprotu kas tur tajā galviņā darās.Anggggst @ 04.08.2024 00:10Līva Goba ir nepieaugusi, maza meitenīte-muļķīte. Nevaru skatīties. Video ar tēti ar vienu kāju ir next level… bet ko no dumjas meičas var gribēt? Viņai čalis arī tāds bremzēts.
Dovana @ 06.08.2024 13:23Nu redz kāds mums ir neticams progress, beidzot kāda sāk aizdomāties, ka ne viss ir zelts kas spīd! ? jo kad iepriekš rakstīju, ka ciest nevaru tās bābas kuras tēlo superizcilās ģimenes ar Leldi priekšgalā man lielākā daļa tak neticēja vispār. Kad piesaucu vēl 10 sabiedrībā zināmus uzvārdus arī neticēja? ticēja tik zinātājas tak daļai te pat Melderis un Brikmanis bija paraugvīru kārtā? Par Ceriņiem laikam līdz šim brīdim neticētu, ja nebūtu bijis tas grupņika video pa LV klejojis, pat ne tikai grupņika kur vecis vecim iekšā bāza un aiz vaiga ņēma. Gobzim arī neticētu. A Ceriņš Leldi jau no sākta gala krāpa nonstopā vēl krogā strādājot un viņa visu to ļoti labi zināja un pieņēma. Tak pat aizstāvošus video lika savā IG, ka tā nav taisnība? kamēr kāds neizturēja un viņai to video pēc vairāk kā mēneša nosūtīja vai parādīja, tad saprata, ka likties vairs nav kur, jo to brīnumu jau desmiti tūkstošu redzējuši. Interesanti vai viņi abi joprojām vēl kopā dzīvo? Te lielākā daļa Dievietes tam visam noticēja tikai tad kad Ceriņš ielika tu piedošanas postu? tā bija tikai viena dziesma Ceriņš nevar krāpt skaisto Leldi?
Dovana @ 06.08.2024 13:23Nu redz kāds mums ir neticams progress, beidzot kāda sāk aizdomāties, ka ne viss ir zelts kas spīd! ? jo kad iepriekš rakstīju, ka ciest nevaru tās bābas kuras tēlo superizcilās ģimenes ar Leldi priekšgalā man lielākā daļa tak neticēja vispār. Kad piesaucu vēl 10 sabiedrībā zināmus uzvārdus arī neticēja? ticēja tik zinātājas tak daļai te pat Melderis un Brikmanis bija paraugvīru kārtā? Par Ceriņiem laikam līdz šim brīdim neticētu, ja nebūtu bijis tas grupņika video pa LV klejojis, pat ne tikai grupņika kur vecis vecim iekšā bāza un aiz vaiga ņēma. Gobzim arī neticētu. A Ceriņš Leldi jau no sākta gala krāpa nonstopā vēl krogā strādājot un viņa visu to ļoti labi zināja un pieņēma. Tak pat aizstāvošus video lika savā IG, ka tā nav taisnība? kamēr kāds neizturēja un viņai to video pēc vairāk kā mēneša nosūtīja vai parādīja, tad saprata, ka likties vairs nav kur, jo to brīnumu jau desmiti tūkstošu redzējuši. Interesanti vai viņi abi joprojām vēl kopā dzīvo? Te lielākā daļa Dievietes tam visam noticēja tikai tad kad Ceriņš ielika tu piedošanas postu? tā bija tikai viena dziesma Ceriņš nevar krāpt skaisto Leldi?
Var būt bija vairāki. Viens bija izlikts kaut kādā platformā ar pieju kā saprotu tikai apskatei. Bija pieejams diez gan brīvi un ilgi. Pēc tam kad Leldei bija parādīts baigi fiksi pazuda. Var būt tāds arī bija mērķis lai iedomīgo un vīzdegunīgo Leldi noliktu pie vietas. Tā smiekli toreiz nāca kad redzēju cik izmisīgi viņa IG postoja par uzticīgo Ceriņu, pēc Gobža storijiem🙈. Vai arī kāds kait ko samaksāja lai pazūd. Es tik brīnos par Ceriņu kādēļ vajadzēja to filmēt🤔 nu tak ir skaidrs ja tas ir vairākiem dalībniekiem piejams, tad agri vai vēlu tiks nopludināts, vai kāds tiks pēc tam šantažēts! Kas zina var būt tas notika baltās kafijas ietekmē. Es gan nezinu vai Ceriņš ir baltās kafijas piekritējs, pat nezinu ko Gobzis par to rakstīja vai nē? Var būt kādai Dievietei ir pieejams?Zilais Valis @ 06.08.2024 14:18
Tas video vēl kaut kur ir pieejams? Es neredzēju.