Stiklaskatiens @ 31.07.2024 11:51
Indra, it kā Tu būtu tievāka?
tapatisendija @ 30.07.2024 22:24vai kellija vel tiekas ar lasmani?
Ingamai @ 31.07.2024 08:52Jelinskas jaunajā reelā ar Ķimeni bija kāds video fragments, kur nav alkohols? Diezgan traki, ka viss ko dara kopā, ir dzer ?
cik Jeļai ir gadu ? Viņai man liekas bišķi pāri 30 tikai. Vēl gadi 5 ar tādu alko patēriņu un izskatīsies uz visiem 50. Ķimene vecāka, sejā jau redzams pufīgums no alkosusla @ 31.07.2024 14:50
Kas iekrita acīs Jeļas apsveikumā Ķimenei, ka šī ir pieminējusi, ka Ķimene ir fantastiska arī mīļākā, ne tikai sieviete utt.
Tas liek domāt, ka viņa patiešām ir kāda precēta veča mīļākā vai nu bijusī, ja jau piemin, ka mīļākā, nevis mīļotā. Baigi jau tas neizbrīnītu patiesībā.
susla @ 31.07.2024 14:50
Kas iekrita acīs Jeļas apsveikumā Ķimenei, ka šī ir pieminējusi, ka Ķimene ir fantastiska arī mīļākā, ne tikai sieviete utt.
Tas liek domāt, ka viņa patiešām ir kāda precēta veča mīļākā vai nu bijusī, ja jau piemin, ka mīļākā, nevis mīļotā. Baigi jau tas neizbrīnītu patiesībā.
Diezgan borzīgi IG atbildējusi. Ja jau rādi punci, tad esi gatava, ka būs jautājumi. Esot jau...Tora @ 31.07.2024 09:48Agnese fitbody jau dzemdēja bērnu? Pēdējos storijos vairs nav grūtniecības vēders.
pavasarazieds @ 31.07.2024 13:24
Viniem tur interesantas attiecibas.
Abi izskiras, jo Lasmanis uzzinaja, ka Kellija vinu Latvija buudama kraapa. Tacu abi joprojam medz atpusties kopa, esmu redzejusi abus juurmala, cabo kafejnica un ari abi bija kopa viesu namaa. Bet taja pashaa laikaa Lasmanis rakstaas ar visaam un ari randinos iet.. ari pati Kellija barona ielas kvartaalaa tiek pievizinata ar mersiiti?
LuckyStrike @ 31.07.2024 15:58Diezgan borzīgi IG atbildējusi. Ja jau rādi punci, tad esi gatava, ka būs jautājumi. Esot jau...
ir, ir, Keilija Kem, izskatās gan viņa..interesanti, teiksim tāScandinavian @ 31.07.2024 16:25
Kas par Kelliju un Lasmani? Starp citu, reiz bija tāda Kellija ar gariem baltiem matiem, rozā aksesuāriem, kura Origo tunelī pārdeva savus zīmējumus. Ir vēl kādos soctīklos publiska?
Ja, tas borzīgums vairāk par citiem jautājumiem, atbildēm. Ar pletni, labs salīdzinājums 😁Tora @ 31.07.2024 16:29
Borzīgumu nemanīju. Drīzāk ļoti ieturēti un korekti - gribēja savas bērnu lietas paturēt privātas, tā arī atbildēja. Galvenais jau, ka viss veiksmīgi. Zinu, ka Agnese savā komunikācijā diezgan tieša, kā ar pletni ? (esmu vienā fitbody piedalījusies un tur komunikācija ar dalībniecēm bija tāda "no augšas". Bet redzot mūžīgo tievētāju Beitiku, es domāju, ka viņai tieši tādu komunikāciju arī vajag. Vai nu ievēro visu un tievē vai slapstinies ar visādām kafijām un bulciņām, bet tad arī rezultāta nebūs).
Agnese pati pēc dzemdībām izskatās lieliski. Figūra wow.
Beitika varētu beigt melot sev un mocīt tos trenerus. Ja gribētu, svaru jau sen nomestu. Ir taču pilnīgi ok pieņemt sevi arī tādu kāds esi un atzīt, ka patiesībā esi sevi pieņēmusi ar visu lieko svaru. Kopumā Beitikā viss liekas uzspēlēts. Kad runāja par to hockey mom postu - smaidīja un ķiķināja, kas absolūti negāja ar to vēstījuma saturu.
Scandinavian @ 31.07.2024 16:25
Kas par Kelliju un Lasmani? Starp citu, reiz bija tāda Kellija ar gariem baltiem matiem, rozā aksesuāriem, kura Origo tunelī pārdeva savus zīmējumus. Ir vēl kādos soctīklos publiska?
Atbilde bija korekta,jo arī tas bija teikts,ka ar privātām detaļām par grūtniecību nerunās.Bet tas bija tāds pārsteiguma moments,bija puncis,un kautkā nemanot jau atgriezās ierastajā formā,😀Tora @ 31.07.2024 16:29
Borzīgumu nemanīju. Drīzāk ļoti ieturēti un korekti - gribēja savas bērnu lietas paturēt privātas, tā arī atbildēja. Galvenais jau, ka viss veiksmīgi. Zinu, ka Agnese savā komunikācijā diezgan tieša, kā ar pletni ? (esmu vienā fitbody piedalījusies un tur komunikācija ar dalībniecēm bija tāda "no augšas". Bet redzot mūžīgo tievētāju Beitiku, es domāju, ka viņai tieši tādu komunikāciju arī vajag. Vai nu ievēro visu un tievē vai slapstinies ar visādām kafijām un bulciņām, bet tad arī rezultāta nebūs).
Agnese pati pēc dzemdībām izskatās lieliski. Figūra wow.
Beitika varētu beigt melot sev un mocīt tos trenerus. Ja gribētu, svaru jau sen nomestu. Ir taču pilnīgi ok pieņemt sevi arī tādu kāds esi un atzīt, ka patiesībā esi sevi pieņēmusi ar visu lieko svaru. Kopumā Beitikā viss liekas uzspēlēts. Kad runāja par to hockey mom postu - smaidīja un ķiķināja, kas absolūti negāja ar to vēstījuma saturu.
Scandinavian @ 31.07.2024 16:25
figvinuzina… nav kādam sīkāka info, par ko tad īsti sēdēja?Stiklaskatiens @ 31.07.2024 11:58Ko Glozunova ar savu cietumnieku dara?
IceCream @ 31.07.2024 17:05
Tak nupat ar Didru uzspīdēja, paskaties pēdējos postus, kur "mulate" dzeltenā kleitā.
Es vispār nesaprotu viņu draudzību. :D Dzert kopā? Jā, ok, lai atpūšas un dzer katru dienu (kā jau viņas abas to dara), bet rakstīt šādu mēslu un likt dumjas bildes instagramā? Protams, smieklīgi, droši vien daļa no tā visa ir joks, bet nejau viņu vecumā, kad reputācija tomēr ir svarīga. Sviests! Dumiķes, īpaši jelinska. Kā var būt tik ļoti tupa vecene, es nesaprotu.susla @ 31.07.2024 14:50
tā ir, ka pāķis tiek augstākās aprindās un nesajēdz neko kā uzvesties atbilstoši statusam un etiķetei. Smieklīgi tas liekas tikai tādiem pašiem pāķiem.caralixa @ 31.07.2024 19:15Es vispār nesaprotu viņu draudzību. :D Dzert kopā? Jā, ok, lai atpūšas un dzer katru dienu (kā jau viņas abas to dara), bet rakstīt šādu mēslu un likt dumjas bildes instagramā? Protams, smieklīgi, droši vien daļa no tā visa ir joks, bet nejau viņu vecumā, kad reputācija tomēr ir svarīga. Sviests! Dumiķes, īpaši jelinska. Kā var būt tik ļoti tupa vecene, es nesaprotu.