Sunlight @ 28.07.2024 18:14Jūs tiešām blondas un jocīgas? Nu kādu māju uzsauca, labrīt?
Labākajā gadījumā labākus procentus kredītam iedeva vai atlaidi noformēšabas maksai. Beitika man galīgi nesimpatizē, bet fantazēt kaut ko par īpašuma uzsaukšanu - prātiņ, nāc mājās…
amnēzija @ 28.07.2024 18:01
No kurienes šāda informācija?
Hermiine89 @ 27.07.2024 16:30Nu kā, līdz ko uzzināja, ka bērnu tēvu laidīs laukā no cietuma, jaunais draugs tika fiksi pamests.
Inelle @ 28.07.2024 18:17
Tikai pajautāju.
amoreamore @ 28.07.2024 16:53
Absolūti piekrītu! Viņa ir TIK uzspēlēta, pie kam - visās emocijās. Ja smaida, tad tie atņirgtie zobi, ja raud, tad izvelk kameru un raud maksimāli tēlaini. Tā mūžīgā čīkstēšana. Viņa ir kaut kāda čīkstošo mammīšu bara vadone.
Bērni nav viegli, bet tik ļoti visu laiku ņaudēt arī nav normāli.
Viņu skatoties var dabūt pēcdzemdību depresiju, pat ja neesi dzemdējusi
Inelle @ 28.07.2024 17:45Beitika atbaidoša vēl nedzemdējušām un Lv demogrāfiju graujoša, kur tādu ig pieļauj.
Tā rādās. Blietēta zeme, kuru “uzvelk” tik pat zemiski tēviņi. Pamatinstinkts.Kirbis32 @ 28.07.2024 18:52
Gluzunova car tikai sava vagīnā uzņemt tupus un slimus cilvekūs,pagrīdes un cirtumniekus.
Kurš normāls tādu vispār gribētu.
Viņai jau Cēsīs slikta slava bija skolas laikā,9 klasē paiestaigāja pie kačigarņikiem,runāja lietas visādas ko tajā kurtuvē viņa dara un ar viņu dara.
Pagrīde.
Tur tak jau sen bija skaidrs. Blēdis un teicamniece nav veiksmīga kombinācija.Inelle @ 28.07.2024 17:47Rozīte šķīrusies, šeit jau agri pavasarī bija runas.
Dzintriņa @ 28.07.2024 20:18
Vot skatos un domāju, ka Kramiņa K. ir lielisks un pietam, svaigs piemērs kā būtu jābūt, ar bēbīšiem.. tik viegli un patīkami tie story, protams, parāda niķus, bet caur humoru, ceļo, apceļo.. nekad nav “asaras un Puņķi. Bērni tādi un šitādi” ir forši, reāli ir kā ir.. bet paši jau tos bērniņus gribējām un mīlam..
es kā mamma saprotu un iedvesmojos.. no Beitikas ir tikai kritika un visssssss ir slikti.. sorry, bet es pat nevēlos Tev, Kristīne, sekot ???
Hmmm1 @ 28.07.2024 14:11
Nopietni? Bindri būs atpakaļ? :D
Noteikti burkā būs uzdevums apprecēties :D Gan Agrita un Estere tur gatavojās :D
+ Vai tiešām Latvijā nav normālu ģimeņu, kurām piedāvāt šajā šovā būt?
themoon @ 28.07.2024 17:36Dzenīte threads sūdzas, ka viņu ASV notur par krievieti. Ar viņas uzlabojumiem es nebrīnītos par tādu salīdzinājumu, bet gan par viņas sašutumu un neizpratni, kā tad tā.
viņa tak vēl maca citus kā pelnīt ar IG 😁 kursiki bija, varbūt vēl irPalmumāja2 @ 28.07.2024 20:02
Mani vairāk interesē, kurš Beitikai ir pateicis, ka viņa jelkad ir izskatījusies “instagramīgi” ? Nekad, nevienu bildi neesmu redzējusi, kur viņa izskatītos instagramīgi. Vai arī viņa nezina, ko nozīmē izskatīties instagramīgi.
Inelle @ 28.07.2024 18:04Antra Mame ir gaidībās. IG uzskatāmi slēpj. Nebūtu slēpšana, uzmanību nepievērstu.
Lupinlups @ 29.07.2024 00:39
Ar 4to? Malace, viņa vismaz nečīkst, darbojas, ceļo un abi strāda. Beitikai būtu bo viņas kursiki jāpaņem
kumelite15 @ 28.07.2024 21:27
Par ko Kraminai sudzeties? Dzivoklis centraa, Maja pie juras, divas mashinas, virs pa majam, pati arii nekad nav stradajusi, celojumi, kafejnicas, dargas drebes. Butu tragikomiski, ja KK naktu instagrama un filmetu raudosus storijus pie auto stures celmala, par ko vinai raudat? ?? Beitikai tomer cita situacija, mazpilsetas meitene, gan virs strada, gan pashai jarukaa, lai uzturetu to dzives limeni, kuru velas noturet Instagrama, tur tad tas suurums arii piezogas un japachikst, ka nenak visa ta Pinteresta dzive tik viegli kaa citaam IG majsaimniecem