šī ir otra galējība…susla @ 27.06.2024 14:29
Šodien redzēju viņu dzīvē. Bez filtriem normāla seja un lūpas nav pa visu muti. Tie filtri ir totāla sērga soc tīklos. Kāpēc grib sevi redzēt savādāku, ar citādākiem vaibstiem, lielākām lūpām, nekā patiesībā ir, es nesaprotu, godavārds! Smuka meitene dzīvē. Jā, var redzēt, ka lūpās filleri, bet nav pārmērīgi. Ir ok. Bet soc tīklos izliek sevi caur filtriem.
susla @ 26.06.2024 17:27
Īstenībā viņas kūkas un tortes ir baigi garšīgas. Meitenei ir talants. Žēl, ka bizness brūk un pasūtījumu nav pietiekami. Man, piemēram, pilnīgi vienalga, ka ar Didru bija sadarbība, jo ja vajadzētu atkal kūkas, tad pasūtītu tieši no viņas. Perfekts izpildījums un garša.
Inelle @ 27.06.2024 17:38Ar ko īsti naudu pelna maritaliepina,kas vinai virs??? Šiki dzīvo.
es nekad neesmu sapratusi kā viņa kko var iemācīt. Nešķiet aizraujošiTeaPot @ 27.06.2024 23:25Vita Nasirova laikam darīs visu, lai tiktu pie haipa un pārdotu savus etiķetes kursiņus, ka pat jāfilmē cilvēks, kas iekritis grāvī. Ok, esi labs pilsonis, palīdzi, bet kāpēc tas viss jāfilmē?? Labu darbu nevar izdarīt, neatrādot sekotājiem??
nu tā dejošana bija visai neveiksmīga. Ne viņš vadīt māk, ne viņai bija ērti tik lielus soļus likt.law7 @ 27.06.2024 20:12https://www.santa.lv/raksts/personibas/katrines-vasilevskas-meitai-varen-siks-izlaidums-mammas-virs-kartigi-izdancina-66311/
Spriežot pēc bildēm, pilotam Pēterim īpašas emocijas raisa dejošana ar Saulietes jaunkundzi.
Cranberry20 @ 27.06.2024 23:36
Oriflame Zelta direktore. Ienākumi vismaz 3-4 tūkst.
domāju gan, ilgi neviens nevar izturēt to čīkstēšanu, pīkstēšanu, raudāšanu un žēlošanos. Beitika ir tā iestrēgusi savā upura-varmākas stadijā, ka izsūc visu un visus. Ir ok, ja iet grūti, dzīve nav rožu lauks, bet neviens Tevi no tās bedres neizvilks, taču neizskatās, ka viņa pati taisās no turienes izrāpties, ir tīri ērti iekārtojusies.Ainulai @ 27.06.2024 08:04
Meierei neizturēja nervi ? Tas jau bija sagaidāms.
Slinkajai Beitikai ir jauns upuris. Redzēsim, cik ilgi Monta izturēs. Dodu 3 mēnešus.
Un tiešām kāds abonē viņas saturu? Skatīties kā viņa gadiem nevar saņemties un ņemās kā tāda varde pa krējuma ķērni ar to savu svaru.
Valdet @ 28.06.2024 01:04Kas Davidam Kruminam par dramu ar savu draudzeni?
ak šausmas tik neveikli viņš tur dejoja, es kachinjas vieta tādu video nebūtu likusi .law7 @ 27.06.2024 20:12https://www.santa.lv/raksts/personibas/katrines-vasilevskas-meitai-varen-siks-izlaidums-mammas-virs-kartigi-izdancina-66311/
Spriežot pēc bildēm, pilotam Pēterim īpašas emocijas raisa dejošana ar Saulietes jaunkundzi.
es domāju, tas bija vairāk Saulietim domāts… iedzēlieniņšDadaaa @ 28.06.2024 09:13ak šausmas tik neveikli viņš tur dejoja, es kachinjas vieta tādu video nebūtu likusi .
Mākoņu Dejotāja @ 28.06.2024 01:23Beitika, tā arī vēl joprojām nav notievējusi. Nemaz, neesmu pārsteigta. Jo vafeles ar putukrējumu un trekna zemeņu torte, tievēšanas dienas uztura plānā, neizklausās diezgan daudzsološi.?
Ka arī, gan jau tur bija, kāds augstu kaloriju un ogļhidrātu bagāts našķis kas netika paradīts storijos. Un, viņa kaut runā par sportu un veselīgu dzīvesveidu?????
Tā tik čīkst, nīd un cieš no pašas izdomātām problēmām, bet izdarīt neko normāli nevar.
Lola Lō @ 28.06.2024 10:25
Es nesaprotu to Beitiku. Ja nesanāk notievēt, varbūt būtu likusies mierā un vienkārši dzīvojusi kāda ir? Nekāda smalkā, slaidā sieviete viņa visticamāk tāpat nekad nebūs. Neliekas, viņa ir tas tips. Tas tiešām sāk likties smieklīgi, tā tievēšana nemitīgā.
Nav jau visām jābūt tievām smilgām, varbūt vienkārši jāsāk piedomāt pie porciju lieluma vai kaut kādas stratēģijas ēdot un kā nu ir, tā ir...jāiznes pašai sevi kāda ir....