ņemot vērā, ka šoferis ir no Wolt…. Tad…Gaisa jaucēja @ 16.06.2024 21:32Es domāju šajā situācijā vispār nav korekti kaut ko pārmest Dāvim par viņa izteikumiem. Viņš runā stipru emociju iespaidā, esot šādā stāvoklī arī daudzas apkārtnotiekošās lietas cilvēks uztver ļooti saāsināti. Daudzreiz var šķist, ka mediķi ir rupji utt, jo tu vienkārši visu ļoti sensatīvi uztver. Un runājot par naudu, ja ir atzīta vaina, būtu jābūt, ka visus izdevumus sedz valsts, kura pēc tam piedzīs no tā šofera. Protams, tas ir nekas, jo nauda ir tikai papīra gabals, veselību neatgriezīs. Tagad tikai daudz labas domas Janīnes virzienā. ??
Mmaija @ 16.06.2024 23:26Ushakovene aizbrauc uz namiņu pavadīd laiku ar "mīļoto",taču šim jafilme storiji ar viņas pliko pēcpusi,lai izliktu IG apskatei. Diezgan romantiski!
un kur paliek apdrošināšana vainīgajai pusei?
AiKaaaSaaap @ 17.06.2024 06:301. Saņem bildi no ‘liecienieka’, kas bijis tur plkst. 9, bet negadījuma bijis pirms 7.
Diezgan loģiski, ka jau bildēts un izkustināts, lai netraucē satiksmi.
2. Kā var paziņot lēmumu, ka ir vainīgs bez policijas atdzinuma un publiskot datus virzot uz naidu? Tā situācija nav viennozīga, kaut tas bijis kāds wolt čurka pie stūres..
3. Visu laiku storijos es, es, es… cietējs ir cits cilvēks, un šā vai tā šādas bildes nedrīkst publicēt bez atļaujas! Paskatieties highlight bildi, vāka, tur ir bez blūra un redz visu! Šeit nepublicēšu to, bet viss ir redzams..
nu, kurš taisa highligt uz citu rēķina?
es atzinīgi novērtēju, ka meklēja Jāni un grib palīdzēt un atrast cilvēkus, kas redzējuši, bet pārējais, manuprāt, ir jau stipri lieks!Knita @ 17.06.2024 07:59
Fui. Tas ko viņš liek ir ļoti nepieņemami.
Ņemu savus vārdus atpakaļ par labo draugu. Tāds pats lētā haipa ķērājs, kā pārējie. Uz cita nelaimes ceļ sev statistiku. Fū ?
Cranberry20 @ 17.06.2024 01:17Nesaprotu to Stužuku. Ir viņi izšķīrušies vai nav?
Jā, man arī tas “es, es, es” ļoti iekrita acīs. Amuna sevi par svēto mocekli padara. Fui!AiKaaaSaaap @ 17.06.2024 06:301. Saņem bildi no ‘liecienieka’, kas bijis tur plkst. 9, bet negadījuma bijis pirms 7.
Diezgan loģiski, ka jau bildēts un izkustināts, lai netraucē satiksmi.
2. Kā var paziņot lēmumu, ka ir vainīgs bez policijas atdzinuma un publiskot datus virzot uz naidu? Tā situācija nav viennozīga, kaut tas bijis kāds wolt čurka pie stūres..
3. Visu laiku storijos es, es, es… cietējs ir cits cilvēks, un šā vai tā šādas bildes nedrīkst publicēt bez atļaujas! Paskatieties highlight bildi, vāka, tur ir bez blūra un redz visu! Šeit nepublicēšu to, bet viss ir redzams..
nu, kurš taisa highligt uz citu rēķina?
Ariete @ 17.06.2024 08:15Jānim drīzu atveseļošanos. ??????
Nepiekrītu, jo mēs nezinām cik tieši lielas traumas viņam ir. Nevienam nenovēlu šādu nelaimi. Tos skrejriteņus sen vajadzēja aizliegt, ļoti daudz cilvēki traumējās...Sezam @ 17.06.2024 09:52
Diemžēl neliekas, ka iespējama pilnīga atveseļošanās pēc tik smagām traumām… ja izdzīvos, cerības uz kaut cik normālu dzīvi ir minimālas
Sezam @ 17.06.2024 09:52
Diemžēl neliekas, ka iespējama pilnīga atveseļošanās pēc tik smagām traumām… ja izdzīvos, cerības uz kaut cik normālu dzīvi ir minimālas
Sezam @ 17.06.2024 09:52
Nez, ja viņam būtu bijusi ķivere galvā, vai tas ko mainītu pie tik smagas avārijas. Bet aktualizēt ķiveru nepieciešamību stāvdrāžu braucējiem gan pēc šī gadījuma vajadzētu.
VivaD @ 16.06.2024 11:25Amuna jau ielicis pirmo info, ka būs nepieciešami ziedojumi slimnīcas izmaksām. Vai tad strādājošam cilvēkam šo nesedz darba vietas apdrošināšana? Vai pat valsts? Sanāk, ja man būs, piemēram, insults, man vēl par to būs jāmaksā tūkstoši? ?
Likums1 @ 16.06.2024 13:11Palīdzību sniedz citi, dokumentus MOMENTA noformē citi! Bez tiem uz nod vai operbloku neved!
Kārena @ 17.06.2024 09:26Jā, man arī tas “es, es, es” ļoti iekrita acīs. Amuna sevi par svēto mocekli padara. Fui!
Veselību Janīnei! ?