amoreamore @ 14.06.2024 17:28Spriežot pēc “pildspalvas”, Danute ar Sendiju stimulējas ar Gonal. Nu dikti viņas savos video pārspīlē ar dūriena “sāpīgumu”, tur tā adata ir tiiiiiik smalka, ka nemaz nejūt dūrienu. Ja tā sāp šprices, kā tad dzemdēs? ?
Aizspogulia @ 14.06.2024 21:48
Man katru reizi durot bija histērija. No malas noteikti traki izskatijās. Jā, tā adata ir ļoti maza, smalka. Bet man ļoti nepatika fakts, ka jādur vēderā. Katram savādāk iet ar šo. Iespējams, ka viņas pietēlo, bet teikt ka nejūt dūrieni ir par skaļu.
EveEve @ 14.06.2024 13:18Visu cieņu Dvinskai par mīlestību pret deju, bet man žēl cilvēkus, kas ir ieradušies baudīt kultūru un piespiedu kārtā nākas piedzīvot viņas ālēšanos. Var arī cieņpilni paust savu prieku un patikšanu tā, lai citiem nav nepatīkami būt blakus. Tā nepieklājība un neprasme uzturēties sabiedriskos pasākumos lien pa visām varītēm laukā ne vienā vien pasākumā.
Vārdotāja @ 15.06.2024 00:36Vizlai ir kaut kāda jokaina parūka vai arī krāsota priekša, kas izskatās diez gan neveiksmīgi, kad mati copē? Nu pus galvas nav
Es ieraigot nobijos😳Vārdotāja @ 15.06.2024 00:36Vizlai ir kaut kāda jokaina parūka vai arī krāsota priekša, kas izskatās diez gan neveiksmīgi, kad mati copē? Nu pus galvas nav
Ariete @ 14.06.2024 16:30Karadžana, modes pārzinēja, ar fake somām safočē bērnu ar Šanel maisiņu. ? Nu tik infantili.
McSara @ 15.06.2024 11:17
Tas nez ir maisiņš vests no Rīgas uz Parīzi, lai sabildētu??
Tādu modes lietu jāglabā seifā?
lema saraksts nav atjaunots jau labu laiku, neiesaku tur meklēt informāciju par to vai ārstam ir m63 vai m64 sertifikāts. Olgai ir iegūti sertifikāti, kas ļauj strādāt gan ar botoxu, gan ar filleriem. Veselības inspekcijai ir labāks reģistrs, tur ievadot ārsta uzvārdu var redzēt visas iegūtās sertifikācijas.themoon @ 13.06.2024 23:57
Arī “Jūsu kosmetologs” Olga Leitāne nav lema.lv reģistrā, par viņu bijuši sižeti Bez tabu un pilnas sūdzību lapas, ka veic botulīna injekcijas bez sertifikāta, bet hei, Dzenītei vienalga, ka tik var par brīvu ielaist botoksu un noreklamēt.
Mia6 @ 15.06.2024 16:44Amuna Dāvis storiji šodien biedējoši. Jācer, ka Janīnai būs labi viss. Zinot, ka tik ilgi bijusi bez palīdzības , labi ka dzīvs.
EsPati @ 15.06.2024 16:53
Omg, kas diez notika?!???
Diamonda* @ 15.06.2024 19:30Man pēc Dāvja storijiem pirmais prātā ienāca insults Janīnei, un insultam noteicošais ir laiks. Vienīgi mazliet dīvaini likās, ka itkā teica, ka vakar sazvanīĵušies video zvanā ātri (pats teica dīvaini sazvanījušies).
Jācer, ka, lai kas tas būtu, izķepurosies ?
Danuta @ 15.06.2024 19:38
Man tieši pretēji likās, ka mēģinājis sev izdarīt galu.. Bet ļoti ceru, ka ar Janīni viss būs kārtībā. ?