Pilgrim @ 07.06.2024 08:56Tas arī parāda, no kurienes visādiem pajobakiem bezdarbniekiem piķis. Interesē arī, kā Graudiņi var atļauties privātmājas īri un dzīvot pāri saviem līdzekļiem, ja Kerkķerrai konti vispār bloķēti. Nu nesmīdiniet, ka viens “celtnieks” aizbrauc uz mēnesi pastrādāt un tad pusgadu 5 cilvēku ģimene no tā dzīvo ?
Bokāne tajās Govzemja fotkās izskatās drausmīgi, reāli uz 40+ uzburbusi dzērāja. Un tāda vēl bija LU vēstnese! ?
Naomi* @ 07.06.2024 10:17
Ir vēl kādas bildes, izņemot tās, kas jau bija nopludinātas? Tās, kuras es redzēju izskatās ļoti jauniņa.
EmilijaArm @ 07.06.2024 09:37Lūdzu ielieciet kāda Gobzema storijus par Ruku priekš bloķētajām
MTY @ 07.06.2024 10:22Nu nestāstiet ka tā Gluzonova ir glīta, manuprāt, sevi gana sabojājusi nogriežot zēngalviņu un vēl balinot matus. Ar šo procedūru mati nekļūs skaistāki :)
Skaita viņa bija iepriekš, tad es arī domāju kā nevar atrast sev citu vīrieti, bet turas pie tā večas, kas vēl atļaujas viņu krāpt.
Vārdotāja @ 06.06.2024 22:47tieši kas tev nepatika? Tas, ka tagad visiem ir zināms kāds Rukiņš papucītis? Varbūt esi tā nākamā mīļākā?
Jesus..
Kas man nepatika? Tev tiešām liekas normāli, ka mazs bērns un viņa veselības stāvoklis tiek apzēlēts šizofrēniķa storijos?!?
Ilgstošās pieaugušu cilvēku attiecībās nāk un iet dažādas krīzes, ir pāru terapijas, kādam ir sānsoļi, ir piedošana. Un, jā, ir arī šķiršanās.
Hermiine89 @ 06.06.2024 22:54Tas Artjoms izskatās pēc zeka(cietumnieka), bet šai Elīnai laikam tendence uz mazohismu. Tak tur jau no malas skatoties varēja redzēt, ka toksiskas attiecības. Un atkarība no tādām.
es tur nesaskatīju neko tādu. Tur vairāk akcents uz to, ka tiek pamesti bērni ar veselības problēmāmNastja32 @ 07.06.2024 10:41
Kas man nepatika? Tev tiešām liekas normāli, ka mazs bērns un viņa veselības stāvoklis tiek apzēlēts šizofrēniķa storijos?!?
Tas, ka Ruks aizgājis no pirmās sievas, man neko nepasaka par viņu kā tēvu. Tas nenozīmē, ka viņš par bērniem nerūpējas. Kurš ir īstais brīdis, lai aizietu no sliktām attiecībām - tad, kas bērnam ir 1 gads, 5 gadi? Varbūt viņam vajadzēja pagaidīt, līdz bērnam ir 18 gadi un vēl vairāk patērēt tās pirmās sievas laiku?!?
Vajadzētu tā kā beigt ticēt Salavečiem un Lieldienu zaķiem! Ilgstošās pieaugušu cilvēku attiecībās nāk un iet dažādas krīzes, ir pāru terapijas, kādam ir sānsoļi, ir piedošana. Un, jā, ir arī šķiršanās.
Elīna vienmēr ir uzturējusi sevi pati un bērnus tāpat. Pat Artjoms uz kakla sēdēja vienu brīdi.VivaD @ 07.06.2024 10:35
Es domāju, ka citu celtnieku (Artjoms it kā celtnieks?) viņa būtu varējusi dabūt arī ar blondu zēngalviņu. Bet vai tas cits celtnieks viņu pilnībā uzturētu? Tur tikai finansiālais, manuprāt.
EmilijaArm @ 07.06.2024 09:37Lūdzu ielieciet kāda Gobzema storijus par Ruku priekš bloķētajām
Tas, ka vecāki nav kopā un ir šķīrušies automātiski nenozīmē, ka bērni ir pamestiVārdotāja @ 07.06.2024 12:02es tur nesaskatīju neko tādu. Tur vairāk akcents uz to, ka tiek pamesti bērni ar veselības problēmām