Kenty @ 04.06.2024 20:17es piemēram aiztāvu kasierus(tur vissvairāk dzirdu žulti),ja bļauj ar visādiem vārdiem un daved kasieri lidz asarām,es vienmer aiztāvēšu,un dzīvē es neesmu anonīms,esmu ar seju,arī bļaurim ir seja.Ja katrs iestātos,par citu cilvēku,pret ko vērsti pretīgi vārdi,tad nejustos,ka kāds būtu sliktāks.
atvainojos ,ka neiebraucu ,bet kas ir "ČUKā?"😁chihiro @ 06.06.2024 00:45Man Bokāne senāk nepatika, jo nešķita pārāk saprātīga, likās samākslota, bieži bija tas trakais smaids, kas nu ir krieti retāk, daudz rozā, kas arī tagad mazāk. Šobrīd domas mainījušās uz labāku pusi, liekas forša meitene pēc satura, ko izvieto, ČUKā arī. Patīk vizuāli, ka nav skals, bet ir normālas miesas būves meitene. Nav ne mollīga, ne vēl kādi tādi apzīmējumi. ČUKā ķermenis izskatījās tvirts. Šis liekas pēc laba ķermeņa pozitīvisma parauga, ka nav ne par mazu, ne par lielu svars un nav kautrēšanās par to, ka, piemēram, kāds iekomentēs par vēderiņu.
Laikam šovs “četri uz koferiem”Kenty @ 06.06.2024 07:43atvainojos ,ka neiebraucu ,bet kas ir "ČUKā?"?
Ingamai @ 06.06.2024 09:21Laikam šovs “četri uz koferiem”
LuckyStrike @ 05.06.2024 17:55Godīgi sakot, pilnīgi vienalga. Tāpat kā tās skuķenes eskortnieces.
Apspriests ir, jā. Izskatās, ka pašķīrušies.CF @ 06.06.2024 09:40Vai A. Zeltiņas meita Marija ir izšķīrusies/iepauzējusi? Jau kādu laiku atsāku story skatīties un ne reizi nav bijuši story vīra kungam, agrāk lika.
Ja šeit jau tas sen apspriests, tad sorry, ienāku palasīt vien pa retam.
Lola Lō @ 06.06.2024 10:35Man arī kādreiz Sindija nepatika. Tas mūžīgais Holivudas smaids un tāda iztaisīšanās.
Es esmu sieviete parastā un man aizvien vairāk saista profili, kurā parādās tieši šādas vienkāršās sievietes ar vēderiņiem un mīkstumiņiem. Ģērbjas skaisti, izskatās ļoti labi, saturs arī bieži vien interesants...
Tās sataisītās influenceres - krūtis, lūpas, presītes, storiji no kačalkām un leginbikšu ieraušana dibenā un spoguļa priekšā gorīšanās, liekas, sāk iziet no modes.
melna_aronija @ 06.06.2024 12:36
Man līdzīgi.
Man agrāk patika skatīties tās perfektās, nopulētās influenceru dzīves. Smuki izskatījās bildēs tas viss. Bija mazliet cits vecums un intereses pašai arī :D. Tagad vnk nogurdinoši un pārspīlēti liekas tie iestudētie smaidi, iestudētie teksti, iestudētais perfektums.
Tagad labāk gribas redzēt kādu vienkāršu sievieti, kam nav visa seja botoksā, mākslīgie zobi un katrs teikums iestudēts. Vairāk gribas sekot tādām, kas ir vienkāršas, sakoptas sievietes, kas padalās ar ikdienu, bet bez reklāmām katru dienu un tā. Man arī šķiet, ka pārspīlētā, iestudētā perfektuma IG ēra sāk mazliet norietēt un cilvēkiem gribas kaut ko īstu, pat ja tas ir nedaudz haotisks un ne tik perfekts.
Ariete @ 06.06.2024 12:37Man patīk Bokānes augums. Manuprāt, daudz seksīgāk nekā dēlis kaulu kambaris. Sievietei taču jābūt apaļumiem. ?
Anggggst @ 06.06.2024 00:37Bokāne tāda ruksenīte palikusi, vai vai. Un viņa ne tikai šņaukusi, ir vēl šo to lietojusi... Un par naudu ar vīriešiem arī laiku pavadījusi diezgan daudz. Baigā influencere. Tādām tik sekot.? Gobzems pareizi dara ka raksta par šitām, jo daudzas meitenes jau nezin, kam īstenībā seko. Pēc bildītēm jau visas liekas foršas meitenes.
Ariete @ 06.06.2024 12:38Linda Raklinska laikam arī izšķīrusies? Tik skaisti bildinājums bija pirms daudziem gadiem, diez kāpēc neeaprecējās..
Lupinlups @ 06.06.2024 13:34
tā sievietes pašas sevi mierina ? apaļam ir jābūt tikai dupsim un krūtīm ?
LabaDabaDa @ 06.06.2024 13:56
Un galvai, starp citu.
Viedokļu dažādība nav "meli sev".