Ainulai @ 01.05.2024 20:24
Nē, Dace, labāk ir krunkas. Bet nefiltrētas. Jo ja tu filtrē tikai degunu un vaigus, bet piere ir klusās šausmas… Nu nevajag filtrēt neko. Tici man, cilvēkiem daudz labāk patiks īstā seja, nevis kaut kāds nedafiltrēts kalambūrs.
VivaD @ 01.05.2024 21:21
Kaut kādas pretrunas, krunkas pierē sauc par šausmām, bet cilvēkiem ''daudz labāk patiks īstā seja''. Tad krunkas pierē un citās vietās vairs nebūs ''šausmas''?
Daļa 20 gadnieču lieto smagākus filtrus nekā šī 50+ sieviete. Kamēr neuzliek pilnīgi citus sejas vaibstus, kā, piemēram, Lindenblate tiktokā, bet tikai nogludina ādu, vispār neredzu, par ko piesieties.
Ainulai @ 01.05.2024 21:30
Kāpēc vispār jāliek tie filtri, kas izgludina degunu un vaigus, bet pieri nē? To es nesaprotu. Visi taču redz to pieri.
Kenty @ 01.05.2024 20:44nezinu,es baigi neskaitu cik krunkas uz sejas ir skatoties viņas storijus,toties tādu filtru ka Anete uzlika,pēdējos storijos,to gan ievēroju,jo tādu neievērot nav iespējams.
Japānas princese @ 01.05.2024 16:14stils varbūt viņai ir tāds tantīgs, piekrītu. Bet katram savs, galvenais, ka viņai patīk. Nedomāju, ka lietojusi medikamentus tievēšanai. Abas ar mammu ēda pareizi, vingroja un meta svaru veselības dēļ. Āda, protams, nokarājas metot svaru nost un grumbas vairāk. Tā tas notiek. Bet nu viņa izskatās labāk par Everitu.
gada laikā ir tāds rezultāts, ne 2 mēnešu.Krizdole @ 01.05.2024 23:14
Nez, es arī domāju, ka iesākumā bija zāles un tad sāka pievērsties veselīgai ēšanai. Pirmkārt, pēkšņi tā uz sitiena izdomāja un raiti 3 mēnešos nometa 20+ kg un, otrkārt, tās regulārās analīžu taisīšanas, kā reiz te ozempic diskusijā lietotājas min, ka tas jādara regulāri, jo var būt problēmas ar nierēm un tas jākontrolē
blondi69 @ 30.04.2024 18:35Nu kā Jums Dona Supermeņa zilkostīmiņš? ? Atkal jau Kašers "pasmēlies" ideju no kāda dizainera https://ultranova.store/products/blue-corset-for-men
Ariete @ 01.05.2024 09:48Par Broku- viņas māte ir medicīnas darbinieks, ja nemaldos- pieņem analīzes.
Vai tiešām nevar meitu vest pie prāta?
Es to nerakstu kā heitu, bet redzot viņas naivumu, pārceļoties uz Rīgu, ar viņu tiešām var notikt kas slikts.
Ainulai @ 01.05.2024 22:07
Spīķei starp citu ir paveicies, ka dabūja to savu kontu atpakaļ. Un man pilnīgi netraucē viņas filtri. Izskatās organiski. Ja salīdzina ar sapņudārza Daci, daudz daudz gaumīgāki filti.
GlorijaGrevcova @ 02.05.2024 09:46Krisa “pēc darba bankā rūpējoties par klientu datu aizsardzību”. Darba bankā, ibio, avīzes šai pastnieks atdeva un apmeklētājiem pateica uz kuro kabinetu jāiet, tāds bija viņas darbs. Viņai vispār nekādas pieejas klientu datiem nebija.
Zoss stulbā, tik ļoti gribas būt svarīgai.
Un nez kā ar muižad darbinieku datiem, videonovērošanas kameru skrīni sabāzti instagramā regulāri. Kā Fiļs tik stulbu var paciest, Ja nu vienīgi palūgt, lai nerunā un izdrāzt.
Japānas princese @ 01.05.2024 23:38gada laikā ir tāds rezultāts, ne 2 mēnešu.
themoon @ 02.05.2024 09:11
Bet nebija jau runa par Spīķi, bet gan par Atkal Aneti/ Atkal formā.
āboliņš @ 02.05.2024 17:24Bleee,
Saulietim kā vecim lkm nav vairs kur tik zemu krist?????
Komanda un chogan vai kā tur to pareizi sauc.????? Domāju Katrīne smejas vēderu turēdama. Kaspar,varbūt vēl ar veco Bindru Agritu vēl saejies kopā.????
āboliņš @ 02.05.2024 17:24Bleee,
Saulietim kā vecim lkm nav vairs kur tik zemu krist?????
Komanda un chogan vai kā tur to pareizi sauc.????? Domāju Katrīne smejas vēderu turēdama. Kaspar,varbūt vēl ar veco Bindru Agritu vēl saejies kopā.????