. Vai Madara iet uz solāriju vai arī tās bildes tiek diezgan pārtaisītas? Tā seja vienmēr izskatās tumšāka par ķermeni un tie super baltie zobi kaut kā neiet kopā, pārāk lec ārā
Deisijaa @ 02.03.2024 21:47
Seja ir tumšāka, jo viņai ir Adisona slimība, pēc kuras seja vienmēr ir bronzas krāsā. Tā ir šīs slimības vizuālā izpausme.
Laura tu??RaganuSabats @ 02.03.2024 22:36
Laura ielika pupus un sāka ekspozēt dirsu, tieši sapinoties ar KP. Famīlijai KP dirsa, ka grib maigu kotlešu cepēju, a realitātē pasūtīja Laurai pupus un sita plaukstiņas par dirsas ekspozēšanu. Liekulīgs draņķis ir jūsu KP. A jaunā pasija pārmālēta pusnigere, mērkaķiene ar XXL speķa pakaļu, šķērmi paliek uz tādu paskatoties. KP fetišs ir 5kg špaktele, kannas pupu vietā, govs dirsa, kurā iespraust un 50 shades of grey. Atveriet actiņas. Tā, kura apvainoja izvarošanā, ar bij nomālēta nigerene ar govs pakaļu.
Zilais Valis @ 02.03.2024 19:03Baidos kļūdīties, bet vai šī tiešām varētu būt Patrīcija Vavilova???
https://failiem.lv/u/99zptreh4a
un es uz viņu VIENMĒR skatijos un likās nereāla tā sejas krāsa! Ka ne īsti brūnums, bet savādāk. Un te booom slimībaDeisijaa @ 02.03.2024 21:47
Seja ir tumšāka, jo viņai ir Adisona slimība, pēc kuras seja vienmēr ir bronzas krāsā. Tā ir šīs slimības vizuālā izpausme.
Happyminka @ 03.03.2024 09:18un es uz viņu VIENMĒR skatijos un likās nereāla tā sejas krāsa! Ka ne īsti brūnums, bet savādāk. Un te booom slimība
Labrīt... 🤦♀️ te jau pirms 10 lapām šis apzelēts.Lindy @ 03.03.2024 12:32Nu ko KP jauns sirdsāķītis kā medijos raksta ?
palaidu garām tad 😁😁LuckyStrike @ 03.03.2024 12:40Labrīt... ?♀️ te jau pirms 10 lapām šis apzelēts.
Happyminka @ 03.03.2024 09:18un es uz viņu VIENMĒR skatijos un likās nereāla tā sejas krāsa! Ka ne īsti brūnums, bet savādāk. Un te booom slimība
Vizla plikumu izrādīšanā bija tāds pats šedevrs kā didra! Viņa tomēr bija jau ļoti ilgu laiku aizņemta sieviete, bet profils kā strādājošai eskortniecei! Lai man piedod Vizlas aizstāves!Brīvības iela @ 03.03.2024 18:40manuprāt, KP jauna draudzene neliek IG tik atkailinātas ka LV
Gardenia @ 03.03.2024 19:17Vizla plikumu izrādīšanā bija tāds pats šedevrs kā didra! Viņa tomēr bija jau ļoti ilgu laiku aizņemta sieviete, bet profils kā strādājošai eskortniecei! Lai man piedod Vizlas aizstāves!
Tas brīžiem tāds izmisuma solis viņām izskatās, ka grib pašapliecināties sev un citiem kaut ko pierādīt, ka viņu profili tiek skatīti. Vizla sākumā kad aizbrauca pie KP nespēja nevienam VC podam garām paiet bez sēlfija gluži kā Gobzis. Pēc tam tās plikbildes regulārās, es neesmu pret, bet tur viņām ir pazudusi mēra izjūta. Nav brīnums, ka tuviniekiem tas īsti nav pieņemams. Līdz ar to pašas sevi noliek tādas piedzīvotājas statusā, jo skaidrs kā domā par priekšdienām, lai uz āķa būtu kāds nākamais naudas maks. Ar to pašu Kasparu Jeļinskai tādu bilžu gandrīz nebija.aauuu @ 03.03.2024 20:23
Aptuveni tas pats ar Jeļinskas instagramu. Papiks pie sāniem, bet pilns ar sava pus kaila ķermeņa bildēm. Ej nu saproti, kāpēc? Jā, ja foršs augums, tad nav ko kaunēties un tā. Bet, ja tik nopietns vecis ir draugs un it kā baigā mīlestība, tad kāpēc sevi tik ļoti jāreklamē un jāizrāda citiem uz apskati? Nekad to nesapratīšu, jo arī es varētu izlikt sevi, bet nekad to nedarīšu, jo vienkārši nav vajadzības, lai laizās citi, skatoties.
Happyminka @ 03.03.2024 20:09Tās kas apšauba patieso Patrīcijas Annas Vavilovas izskatu, pat viņas puiša storijos viņa izskatās savādāk. Ok selfijos varam bišk labāko leņķi un gaismu atrast, bet visās bildēs?! Cita sejas forma! Vaibsti. Lūpas