Un ko Tev tas dos? Kā tieši mazu bērnu traumē mātes dejošana? Vispār ir kādi pierādījumi, ka viņa ir slikta māte savam bērnam? Vai galvenais ka tik kādam pasūdzēties?
Almea @ 28.02.2024 20:03Cik tad gadi jusuprāt izskatās Džiļa sievai Ingai, kurai realitātē ir 42 gadi, ja jau Linda izskatās uz 40?
Fargerike @ 28.02.2024 20:17
Un ko Tev tas dos? Kā tieši mazu bērnu traumē mātes dejošana? Vispār ir kādi pierādījumi, ka viņa ir slikta māte savam bērnam? Vai galvenais ka tik kādam pasūdzēties?
Naomi* @ 28.02.2024 19:56pievienojos šim viedokli, arī biju pārsteigta, kad uzzināju, ka viņa ir Marta Kalniņa meita, man uzreiz pirmā doma bija- bet vins nav tik vecs, izrādas- tieši viņa ir tā, kas nav TIK veca. ?
Sagroza viņš faktus riktīgi un tad taisa drāmu🙈 un tēlo varoni! Par to zubu labošanu bez anestēzijas es vispār šokā kā vecis ar kaut ko tādu var lielīties😳 Jēziņ tak lielākā daļa sieviešu to dara bez, un nevienai ar to lielīties neienāk prātā. Tā tiešām ir jo man sraudzenes zobārstes.tādēļ jau saku viņā nemormāli Gobzis progresē. Vispār kāda zina cik viņam gadu?McSara @ 28.02.2024 12:04
Nepatīkams tipāžs!
Man šķiet jau bija kaut kādi gadījumi, kurš viņš sagroza lietas būtību, daudz ko izrauj no konteksta! Tāds pats kā bremanis un armeneva.
Aniia @ 28.02.2024 12:56Tu neticēsi, bet sex un kaislības mēdz būt arī pusmūžā.
Ingamai @ 27.02.2024 20:46Kad skatījos Džiļa seriālu likās, ka tai Lindai Kalniņai ir pāri 40, bet izrādās, ka tikai 93.gadā dzimusi. Viņa izskatās daudz, daudz vecāka.
Almea @ 28.02.2024 20:03Cik tad gadi jusuprāt izskatās Džiļa sievai Ingai, kurai realitātē ir 42 gadi, ja jau Linda izskatās uz 40?
Gardenia @ 28.02.2024 22:12Sagroza viņš faktus riktīgi un tad taisa drāmu? un tēlo varoni! Par to zubu labošanu bez anestēzijas es vispār šokā kā vecis ar kaut ko tādu var lielīties? Jēziņ tak lielākā daļa sieviešu to dara bez, un nevienai ar to lielīties neienāk prātā. Tā tiešām ir jo man sraudzenes zobārstes.tādēļ jau saku viņā nemormāli Gobzis progresē. Vispār kāda zina cik viņam gadu?
Ieej viņas storijos "mīlu dejot". 2023.gada 4.maijā gorās, pati rakstot, ka nezina ko dara. Fonā bērna gultiņa, pamperi. Bērns rāpo blakus pa zemi, tikai galviņa nedaudz redzama.TheBlonde @ 28.02.2024 16:25
Kāda ir redzejusi story, kur viņa šitā dejo un ir redzams bērns? Gribu uzrakstīt par viņu Bāriņtiesai, bet fonā bērnu neesmu redzējusi.
Vakar izleca raksts fb par to tipiņu. Dabujis normālu sodu un publisku atvainošanos izteikt Artūram Špaksam. Artūra fb var izlasīt.Gardenia @ 28.02.2024 02:18Man brīžiem šķiet pedofīls unn reāli pervers tipāžs kurs kaut ko lieto! Tie ģimenes stariji arī ar perversijas noskaņu?
aauuu @ 28.02.2024 14:22
Viņa tiešām izskatās vecāka nekā ir patiesībā. Un ļoti švaka aktrise. Filmā galīgi garām. Nedabīgi, teksti iekalti no galvas. Fu.
Pieļauju, ka pati dejošana bērnu nekā neiespaido, kamēr tā paliek turpat istabā. Bet šito ārprātu publicēt.. Paskatījos hailaitos Mīlu dejot..Jomajo! Bērns iet b/d, audzītes, citu bērnu vecāki, potenciālie darba devēji..psc, nav tai meitenei ar galvu kaut kas kārtībā. Būtu savu laiku aizpildījusi izglītojoties, meklējot darbu un strādājot nevis pliku dirsu tirinot visu priekšā! Cerams, kad bērns uzsāks skolas gaitas vairs putekļus nelaucīs ar pliku pakaļu. Kaut kāds ārprāts.Vai tiešàm, viņai nav vecàku, draudzeņu, paziņu, kas tàs smadzenes ieriktètu pareizajà virzienà?Fargerike @ 28.02.2024 20:17
Rumblerx @ 29.02.2024 09:49Pieļauju, ka pati dejošana bērnu nekā neiespaido, kamēr tā paliek turpat istabā. Bet šito ārprātu publicēt.. Paskatījos hailaitos Mīlu dejot..Jomajo! Bērns iet b/d, audzītes, citu bērnu vecāki, potenciālie darba devēji..psc, nav tai meitenei ar galvu kaut kas kārtībā. Būtu savu laiku aizpildījusi izglītojoties, meklējot darbu un strādājot nevis pliku dirsu tirinot visu priekšā! Cerams, kad bērns uzsāks skolas gaitas vairs putekļus nelaucīs ar pliku pakaļu. Kaut kāds ārprāts.Vai tiešàm, viņai nav vecàku, draudzeņu, paziņu, kas tàs smadzenes ieriktètu pareizajà virzienà?
Par šo gan pašpasludinātais viedokļu līderis eleganti noklusē. Turpmāk izskatās viņam spārni būs apgraizīti. Varēs izpausties tikai par savām sadzīviskajām drāmām. Vispār brīnos kā viņu vēl vairāki cilvēki nav iesūdzējuši tiesā par tiem mūžīgajiem drāmu video kur cilvēkus svešus izliek interneta vidē. Īpaši tas video ar "dzērājšoferi"kapriza__ @ 29.02.2024 06:34Vakar izleca raksts fb par to tipiņu. Dabujis normālu sodu un publisku atvainošanos izteikt Artūram Špaksam. Artūra fb var izlasīt.
Tad izrādās ar Gobzi vienā vecuma grupā arī daļēji uz viena viļņa.Bumbule @ 29.02.2024 00:03
Rudenī 45 palika