Mc.Queen @ 30.01.2024 08:16Nobloķēju Sarmu un Kalnos, pēdējās 4 lapas ir vienkārši tīras. :D
Kāpēc domājat kas tas īstais?Klaviere @ 30.01.2024 07:57Būs būs īstais. Dzimis 1948. gadā, mammīt mīļo, vecāks par maniem vecākiem, a man jau piektais desmits iet.
Brīnos ka te par Miglānes alimentu gaudu stāstu nav nekas ierakstīts. Ilgi nebiju nekur redzējusi, izkrita STV īsais izgriezums un secināju, ka šī uzbarojusies, un joprojām mentalitāte nav mainijusies. Bet tā jau smuka meitene.
paskaties sbf un veča profilu, mēbeles vienas un tās pašas videoAriete @ 30.01.2024 10:09Kāpēc domājat kas tas īstais?
Gardenia @ 30.01.2024 11:29Ja vēl ieguglē tas vecis +/- normāls izskatās, jo galīgi vecas bildes, bet fb viņam bilde ar Katy dzimšanas d. Ļoti skumji abi kopā izskatās. Nu ko var gribēt 41 gadu starpība? es saprotu kādēļ viņa guļ viena! Nu kāds sekss tur vispār var būt, visdrīzāk pat nestāv. , bet šamējam jau tāpat noteikti gribās lai to desu pazīžļā!?
Gardenia @ 30.01.2024 11:29Ja vēl ieguglē tas vecis +/- normāls izskatās, jo galīgi vecas bildes, bet fb viņam bilde ar Katy dzimšanas d. Ļoti skumji abi kopā izskatās. Nu ko var gribēt 41 gadu starpība? es saprotu kādēļ viņa guļ viena! Nu kāds sekss tur vispār var būt, visdrīzāk pat nestāv. , bet šamējam jau tāpat noteikti gribās lai to desu pazīžļā!?
Diemžēl neprotu ielikt. Ja es redzu Tev arī jāredz. Ieej FB valerijs Barjers un parullē uz leju aiz medībām un pārējās figņas 2oktobris 2023. Pie viņa mājās! Sākumā iedzer, nu vismaz balderjāņus! Ko es citu gaidīju protams tā izskatās onkulis virs 70 gadiem! Googlē 50 max 60 gadi.Miray @ 30.01.2024 11:46
Man tādu bildi nerāda, ieliec te
Gardenia @ 30.01.2024 11:57Diemžēl neprotu ielikt. Ja es redzu Tev arī jāredz. Ieej FB valerijs Barjers un parullē uz leju aiz medībām un pārējās figņas 2oktobris 2023. Pie viņa mājās! Sākumā iedzer, nu vismaz balderjāņus! Ko es citu gaidīju protams tā izskatās onkulis virs 70 gadiem! Googlē 50 max 60 gadi.
es arī nekādu bildi neredzu, bet jūs mani ieintriģējāt 😁 Tādad sanāk viņam ir 76 gadi? Man vienmēr šāda tēma ir likusies interesanta un šokējoša .Gardenia @ 30.01.2024 11:57Diemžēl neprotu ielikt. Ja es redzu Tev arī jāredz. Ieej FB valerijs Barjers un parullē uz leju aiz medībām un pārējās figņas 2oktobris 2023. Pie viņa mājās! Sākumā iedzer, nu vismaz balderjāņus! Ko es citu gaidīju protams tā izskatās onkulis virs 70 gadiem! Googlē 50 max 60 gadi.
jā tūlīt martā būs 76 gadi. Neko interesanta tur nav, bet nauda ir jāmīl! Ja viņa pavilks tad ar katru gadu paliks ar vien vecišķāks. Ir miljonāri kuri tādā vecumā izskatās krietni, krietni labāk! Tāpat domāju, ka viņš ir Ukrainis. Veci jau var saprast, ka viņš ir neapmierināts, ka viņa viņam blakus pa naktīm neguļ. Pēc bildēm es sapratu kas par lietu, absolūti nekas nav saistīts ar izgulēšanos, bet vecis gan viņu pa naktīm labprāt vismaz izčamdītu! Viņas mammai iespējams pat būtu par vecu, viņai viņš var būt tikai kā opis🙈Aizkraukles Pārdevēja @ 30.01.2024 12:07es arī nekādu bildi neredzu, bet jūs mani ieintriģējāt ? Tādad sanāk viņam ir 76 gadi? Man vienmēr šāda tēma ir likusies interesanta un šokējoša .
aha es sapratu Tu atradi, pirms tam balderjāņus iedzert vajadzēja es brīdināju!yay @ 30.01.2024 12:09OMG!! nezinu ko es citu gaidiju...
MTY @ 30.01.2024 10:16
Miglāne un SMUKA MEITENE?? ?
Drausmas vienk. pēc kā viņa izskatās? Reāli uzpūtusies, kā arī botoksu salaidusi lūpās un savas krūtis bāž visiem acīs.
ārprāc😬 tad jau labāk guļu kartona kastē zem tilta, nekā ar tādu😳Gardenia @ 30.01.2024 12:09Katy fb lapā arī vajadzēja būt ieliktai tai bildei, bet viņa viņu ir paslēpusi! Tā, ka nejau Barjers ir tas kautrīgais! Iesaku aiziet uz licējas FB lapu Veronika Trifonova, nošļūc līdz 13. Janvārim tur ir video ar abiem diviem.