Rumblerx @ 30.11.2023 11:36Ar Beitiku viss norm? Ok, forši, ka paràda, ka nav tikai smaids lidz ausīm dienas. Bet bimbát par pàrtikas kodèm un čakars šodien ar mašīnu izbraukt??? Jo majo. Kaut kas nav lidz galam vinai ar psihisko veselibu.
Rumblerx @ 30.11.2023 11:36Ar Beitiku viss norm? Ok, forši, ka paràda, ka nav tikai smaids lidz ausīm dienas. Bet bimbát par pàrtikas kodèm un čakars šodien ar mašīnu izbraukt??? Jo majo. Kaut kas nav lidz galam vinai ar psihisko veselibu.
Anne Shirley @ 30.11.2023 11:38Beitikai nav spēks IG, kad dzīvē notiek grūtības (pārtikas kodes un sniegs), bet atrodas spēks ierakstīt sevi raudot. Vai man vienīgajai šis liekas max dīvaini? ?
Pelnrukšķīte @ 30.11.2023 09:27
Es principā labprāt Danai nesekotu, jo, priekš manis, tam profilam nav pievienotās vērtības, bet viņa nemāk atdalīt privāto dzīvi no uzņēmuma, un es esmu spiesta sekot viņai. Vienā brīdī gan jau man pāries interese un es atsekošu :D
NL dāmām ļoti bieži “gadās” laimēt konkursos😁kinderbueno @ 30.11.2023 10:58
šim es arī neticu. Iespēja izlozēt pazīstamo ir ļoti maza, mani draugi taisa daudz un dažādus konkursus, pati vienmēr piedalos, bet ne reizi neesmu izlozēta. Tas no Rebekas puses ļoti nesmuki! Agrāk taču lika kā programma izlozē, pēdējā laikā reti kāds to liek. Visiem sadarbības partneriem arī vienalga? Tikpat labi tādam konkursam sataisi savu viltus profilu un izlozē sev, dāvanas paliek pašam un nekāda papildus reklāma nesanāk, jo lieto tas pats cilvēks!
tieši tā. Jau senāk par to rakstīju. IG ir fake vide, kurā tiek atspoguļota vēlamā uzvedība, vēlamais izskats utt. Ir daļa, kas jau bez šī dzīves teātra nespēj dzīvot.Valdet @ 30.11.2023 10:16Un vēl, neesat ievērojušas, ka viss vairāk aprunā fake personības te? Tie kuri sev uzliek masku un nav patiesi. To visu atkož. Atkož to, kas nelīmējas kopā. Arī dzīvē, ja viens saka to, bet izdara pilnīgi pretēji - uzreiz par to aprunā, kāda divkosība. Te kas līdzīgs notiek ?
fifinators @ 30.11.2023 13:41
Nu vispār jau Danai ir arī atsevišķs wildspirit lingerie konts, un nevienam nav jāseko viņas privātajam kontam, kur viss tik ļoti triggero. ?
Ariete @ 30.11.2023 00:38Piekrītu. Un viņas tā runāšana. Zobu higiēna - dan ?
Sebii @ 30.11.2023 09:33Kā arī aizdomājos par to, ka daudzas influenceres sūdzās, ka viņas te apspriež, bet pašas laikam nesaprot, ka viņas ir cēlonis tam.
Mums vispār trūkst labu, saturisku influenceru. Trūkst tādi, kas ir dabīgi, nepārspīlēti un rāda gana ikdienišķu, bet tomēr interesantu saturu. Man personīgi neinteresē skatīties uz plikām pakaļām pļavās, uzkačātām lūpām,
pārbolītām acīm no sērijas vissirslikti.lv, saturu, kur tik pa veikaliem perdelē vai bezjēdzīgi šiko.
Es domāju, ja visas šeit apspriestās beigtu nīdēt, stulbi uzvesties, domāt tikai par saviem loriņiem un ārējo izskatu, gan jau viņas te tāpat vien neaprunātu. Gana daudz ir redzēts, ka uzslavē arī citus influencerus.
Ja saturs un radītājs ir normāls, var arī paciest tās reklāmas. Ideāli vispār, ja reklāma ir tāda, ka nesaproti, ka tā ir reklāma līdz brīdim, kad nonāc pie #sadarbība, #reklāma.
Tāds mazais pārdomu brīdis..
Jums arī liekas, ka Vitas Nasirovas storiji ir nu tiiiik uzspēlēti, iestudēti un fake? Saprotu, ka influenceriem, kas pārdod vai reklamē pakalpojumu vai produktu, viss ir iestudēts, bet viņai tas šausmīgi lec acīs... īpaši tas pēdējais, kur ķipa filmē, kā mācās, kamēr paralēli ielūr telefonā, kā izskatās
Pelnrukšķīte @ 30.11.2023 14:50
Kur es rakstīju, ka mani trigero kaut kas viņas kontā? Hmm.
Un, vispār, es zinu, ka ir tāds konts, bet tur ir ļoti maza aktivitāte. Viņa pati teica, ka nez cik labi sanāks to kontu uzturēt.
Nastja32 @ 29.11.2023 16:12Ja cilvēkam ir problēmas ar pašvērtējumu, tad divreiz vajag padomāt, vai izklāt savu dzīvi publiski un laist visus savā guļamistabā. Manus bērnus šajā forumā neviens neapspriedīs, jo es viņus publiski nerādu bezmaksas preču dēļ vai lai celtu savu popularitāti kā Dzene. Vispār neuzskatu, ka mazgadīgi bērni ir jāliek internetā. Ja bērnam pagadījušies debili vecāki, vai tāpēc jāvaino sabiedrība? Foruma klačotājas ir mazākais, par ko influencerēm vajadzētu satraukties. Ir pedofili, ir visādi psihopāti u.c.
Evija Fo turpina spričēties. Vnk nevar apstāties - kā sāk ar kaut ko vienu, tā aiziet. Atkarība. Dzene bija ļoooti simpātiska meitene ar meitenīgu, smalku augumu. Un tad panesās… Nestāstiet, ka foruma klaču dēļ viņa sabāza silikonus un visu iespējamo sašpricēja. Ļoti gribējās visu dabūt par velti un kļūt slavenai! Nu lai izbauda! Rezultātā sačakarēta seja un klaču foruma apsmiekls.