Ja viņam intresetu tas puisis,viņš jau LV ,pirms visa jau būtu ko darījis,lai palidzētu savaldit puisi no viņa bija pilnigs klusums,bija "aizņemts "biki ,ne Gulbis traucēja,ne Estere,ne parejie ko viņš iesaista.Tagad taisa no sevis apbižoto un svēto.Apple of my eye @ 13.08.2023 18:02Akk..!! Gobzems atkal izpildās. Ielicis seriālu par Māra Gubja dēlu ar savām piezīmēm.
Tikai man tas vairāk kaut ko pasaka par pašu Gobzemu, nekā par Gulbi. Ielikt internetā slimu bērnu un uzrīdīt viņam sabiedrību, lai atriebtos bērna tēvam?
Pie tam kā tieši Gobzema pasakā iet iekšā Gulbis? Kā tieši Gulbis ir pievilkts Gobzema ģimenes drāmai?
Vispār laikam jābeidz skatīties tie Gobzema storiji - nudien bīstams vibe no viņa nāk
KitijaQueen @ 14.08.2023 10:16Sveikas.
Varbūt kāda zin kur pazudusi ietekmele no ig?
Ainulai @ 14.08.2023 10:28
Tiešām nav vairs! Dīvaini, pirms pāris dienām vēl bija. Pazuda kopā ar salmugalvām. Sakritība?
Kenty @ 14.08.2023 10:02Ja viņam intresetu tas puisis,viņš jau LV ,pirms visa jau būtu ko darījis,lai palidzētu savaldit puisi no viņa bija pilnigs klusums,bija "aizņemts "biki ,ne Gulbis traucēja,ne Estere,ne parejie ko viņš iesaista.Tagad taisa no sevis apbižoto un svēto.
meitene1989 @ 14.08.2023 11:30Un kas šoreiz Andžai? Pēdējais story..
meitene1989 @ 14.08.2023 11:30Un kas šoreiz Andžai? Pēdējais story..
Merilda @ 14.08.2023 12:00
Tas tik cringe izskatās - viss slikti, paņemšu telefonu un filmēšu sev bēdīgu seju, pēc tam ielikšu to IG. Es neeeeevaru vnk - šie aktieri ? Nu sakiet, ko gribat, tās ir kkādas novirzes, ja man ir slikti, man pat neienāks doma prātā uzfilmēt, kur nu vēl atrādīt pāris k auditorijai. Un pēc tam teikt - neko man nejautājiet ?
Helita @ 14.08.2023 12:05
Iespējams, ka ar tēvu kaut kas noticis..
Tērvetniece @ 13.08.2023 11:05https://www.1188.lv/zinas/elina-didrihsone-un-julijs-krumins-piedalisies-tv-realitates-sova-slavenibas-bez-filtra/18313
?
Hubabuba @ 13.08.2023 22:56
Jā, tur ir aizgājis ciet, pieļauju ka varbūt lielākā daļa faktu, ko viņš atspoguļo ir patiesi, bet viss tas, ka viņš ir Dieva pilnvarotais un ka Dievs izvēlas viņa storijiem muziku izklausās jau pēc šizo ? man vispār nav nekādas pretenzijas pret ticīgajiem un baznīcu, bet Gobzemam tā ticība iepriekš nebija novērota. Piķis laikam īsti nav, ko izmantot cīņā ar lielajiem dūžiem, tad nu spekulē uz ticību.
Cerams ka bērniem viss būs labi.
Nav kādai skrīnšoti saglabāti? Neredzu tos storijus. :(Apple of my eye @ 13.08.2023 18:02Akk..!! Gobzems atkal izpildās. Ielicis seriālu par Māra Gubja dēlu ar savām piezīmēm.
Tikai man tas vairāk kaut ko pasaka par pašu Gobzemu, nekā par Gulbi. Ielikt internetā slimu bērnu un uzrīdīt viņam sabiedrību, lai atriebtos bērna tēvam?
Pie tam kā tieši Gobzema pasakā iet iekšā Gulbis? Kā tieši Gulbis ir pievilkts Gobzema ģimenes drāmai?
Vispār laikam jābeidz skatīties tie Gobzema storiji - nudien bīstams vibe no viņa nāk