IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Patīk
Reitings 26051
Reģ: 27.01.2021
Lietus @ 14.11.2021 09:46

Vai tad Mārtiņam ir iebildumi pret onlyfans? Domāju, ka nē
pirms kāda laika viņš esot bijis pret. kas zina, varbūt jau tagad samierinājies.
14.11.2021 11:00 |

Reitings 302
Reģ: 15.10.2021
Esmu ļoti atvērti domājošs cilvēks, nenosodu ne prostitūtas, ne ekskortnieces

Gandrīz vienmēr prostitūtu atbalstītājas ir tās, kuras pašas ar to nodarbojas/nodarbojās/apsver to darīt.
Bet man jau likās aizdomīgi, ko tādu Mia var strādāt "pa vakariem un naktīm kā ''pašnodarbinātā'' D-Eiropā'', kur procentuāli daudz vairāk vīriešu iet pie prostitūtām nekā te ziemeļos, līdz ar to tur šo pieprasījumu aizpilda austrumeiropietes.
Bet var jau būt vēl arī citi darbi, tik tā, aizdomājos :D
14.11.2021 11:06 |

10 gadi
Reitings 8130
Reģ: 29.09.2009
Rīta atkal raud! Jo ir grūti būt pāra vecākiem! Whaaat?! Ko neteiksi! Laikam aptrūkās saturs ko likt vai sekotāji sāka pazust, ka tagad jāliek kārtējais žēlais posts. Nez cik tādu vēl būs pēc pārvākšanās uz Zviedriju.
14.11.2021 11:13 |

Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013
Grib izceltiea un visa instagrameru fona. Re cik es patiesa
14.11.2021 11:14 |

Reitings 2347
Reģ: 16.06.2017
la femmina @ 14.11.2021 11:13
Rīta atkal raud! Jo ir grūti būt pāra vecākiem! Whaaat?! Ko neteiksi! Laikam aptrūkās saturs ko likt vai sekotāji sāka pazust, ka tagad jāliek kārtējais žēlais posts. Nez cik tādu vēl būs pēc pārvākšanās uz Zviedriju.

Man vairāk tracina, ka liek tādus postus un nekad skaidri neuzraksta par ko ir lielā bēda. Labi saportu bērnus audzināt grūti ; ka tāda ir tā doma, bet kas tieši ta bija tas kas noveda līdz asarām. Tāda tukša gaisa kulšana lai tik kāds pažēlo
14.11.2021 11:24 |

Reitings 1918
Reģ: 26.06.2019

Mani šajā visā mulsina tas, ka raudot jāatceras uztaisīt selfijs, un galvā jau noteikti sāk veidoties instagrammīgie teksti par grūto darbu, esot mammai un to, cik daudz atbalsta varēs saņemt. Ir jau normāli raudāt un dusmoties, audzinot bērnus, bet nekad tādā brīdī nav bijusi doma uztaisīt selfiju 😆
14.11.2021 11:31 |

Reitings 203
Reģ: 14.05.2020
lote_te @ 14.11.2021 11:31

Mani šajā visā mulsina tas, ka raudot jāatceras uztaisīt selfijs, un galvā jau noteikti sāk veidoties instagrammīgie teksti par grūto darbu, esot mammai un to, cik daudz atbalsta varēs saņemt. Ir jau normāli raudāt un dusmoties, audzinot bērnus, bet nekad tādā brīdī nav bijusi doma uztaisīt selfiju ?

piekriitu :D galvenais, ka veel no neseniem poustiem rakstiija, ka nav svariigs, cik vinai laiku, sekotaaju un saturs. Kaa tad, taads meliigums spiezhas aaraa no shiim paarpatiesaam asaraam.
Vispaar briinos, cik daudz vinai sekotaaju, ko tieshi vina taadu iedvesmojoshu paraada? Garlaiciigs filtreets profils.
14.11.2021 11:36 |

Reitings 1652
Reģ: 11.04.2015
TeaPot @ 14.11.2021 11:00
pirms kāda laika viņš esot bijis pret. kas zina, varbūt jau tagad samierinājies.

Tak Alisewild pati Q/A nesen atbildēja, ka vīrs fotogrāfē viņu priekš OF satura, palidz ar idejām utt. Un tadā veidā veidojas asumiņš attiecibās, kas pievelkot vienu otru. Kka ta.
Nebija nekur rakstits, ka vins esot bijis/ir pret! 😀
14.11.2021 12:04 |

10 gadi
Reitings 8130
lote_te @ 14.11.2021 11:31

Mani šajā visā mulsina tas, ka raudot jāatceras uztaisīt selfijs, un galvā jau noteikti sāk veidoties instagrammīgie teksti par grūto darbu, esot mammai un to, cik daudz atbalsta varēs saņemt. Ir jau normāli raudāt un dusmoties, audzinot bērnus, bet nekad tādā brīdī nav bijusi doma uztaisīt selfiju ?

Jā! Sēž raud un jau galvā domā ko varētu uzrakstīt postā par raudāšanu!
14.11.2021 12:06 |

Reitings 215
Reģ: 04.12.2014
Un, cik daudz špakteļa 😱 Lai seja max labi izskatītos.. jo tak zināja, ka tekstā rakstīs, ka nav izmantots filtrs 🤣
14.11.2021 12:31 |

Reitings 388
Reģ: 22.02.2021
la femmina @ 14.11.2021 12:06

Jā! Sēž raud un jau galvā domā ko varētu uzrakstīt postā par raudāšanu!

Ha ha pilnīgi piekrītu! Bet tagad daudz IG satura veidotajas liek tadus story,bildes-par to ,ka dzīve jau nav nemaz tik rozaina,peksnji rāda visiem savas asaras/emocijas divaini sākumā pašas rada Ig profilus kur viss ir perfekti ,bet pēc tam sūkstas,ka dzīvē nav nemaz tāda ,kādu to atrāda savos account!
Bet ,ja godīgi uzmetu aši aci vinas profilam un isti nespēju saprast,kas ir tas grūtais ,kādēl ir jāraud par to ,ka itkā grūti būt mammai?!
Kurta mammai ir gruti,Agritai ir gruti ,mammām ,kam ir īpašie bērnini ir grūti,bet ne jau veselīga 3 gadnieka mammai ir grūti,kurai aug veseligs bernins,varbūt šad Tad dara kadu nedarbu,bet tas ari viss ,kas tur var būt apgrūtinošs ,Es šo uzskatu par liktena izaicinašanu,sūroties,ka dzīvē ir grūta,Lai gan viss ir kartiba visi veseli,ir jumts virs galvas un ediens uz galda,par ko vel var cikstet!
Ja ,Nu Vienigi par to ,ka nevar izveleties kuras zekubikses meitai vilkt ,jo vajag tacu instagramigu bildi,Reali man besi šitas mammites ,vajag vairak bernam uzmanibu veltīt nevis sedet Ig ,Tad nebūs jāraud,ka berns nikojas!
14.11.2021 12:34 |

Reitings 1089
Reģ: 28.08.2021
Ļoti debīls posts Ritai. Principā, viņa tajā tekstā neko nepasaka. To visu varēja uzrakstīt vienā teikumā - ir grūti. A kas teši ir grūti? Es nesapratu. Bērns katru dienu raud un bļaustās? Bērns niķojas? Bērns šķaida zupu šķīvjus pa sienām? Bērns lamājas? Bērns sāka smēķēt? Bērns joprojām neprot runāt? Bērns čurā mājas kaktos? Par kādu grūtumu viņa runā? Neko nesaprotu no tā posta, pilnīgs bllšits.
Taču 6 reizes ir pieminējusi vārdu "grūti". Bļāviens, tad pasaki, kas tieši tev ir grūti?!
14.11.2021 12:51 |

Reitings 2347
PeonyPeony @ 14.11.2021 11:36

piekriitu :D galvenais, ka veel no neseniem poustiem rakstiija, ka nav svariigs, cik vinai laiku, sekotaaju un saturs. Kaa tad, taads meliigums spiezhas aaraa no shiim paarpatiesaam asaraam.
Vispaar briinos, cik daudz vinai sekotaaju, ko tieshi vina taadu iedvesmojoshu paraada? Garlaiciigs filtreets profils.

Sekotāji viņai pietiekami, jo agrāk viņas saturs bija interesants. Vismaz man tā personīgi liekas. Agrāk arī sekoju viņai, bet nu jau pēdējos gadus vairs nē, tik uzmetu aci, kad kādreiz tiek kur piemineta, pacelta gaismā. Līdz ar meitas ienākšanu viņas dzīvē arī viņas profils palika tāds pats kā jebkurai basic ig mammītei, nekas aizraujošs.
14.11.2021 12:56 |

Reitings 8365
Reģ: 09.09.2021
Rita ar savu vīru man atgādina dīkdieņus, kuri vēlas, lai visa sabiedrība dancot pēc viņu stabules, bet tak visiem ir vienalga, ka viņi nevakcinējas - ļoti labi, ka brauc prom no Latvijas. Vismaz netērēs nodokļu maksātāju naudu, ja nonāks slimnīcā. Un viņas saturs ir vnk cringe. Viņa tik ļoti grib būt par influenceri, bet viss izskatās tik uzspēlēti un tizli. Labāk būtu gājusi strādāt un pievērsusies meitai, lai viņa netaisa niķus bet tak nē, labāk ievietot tizlu selfiju, kurā špaktelis nāk nost, bet kurš ir bez filtriem! 😄
14.11.2021 12:57 |

Reitings 2347
Brendija @ 14.11.2021 12:51
Ļoti debīls posts Ritai. Principā, viņa tajā tekstā neko nepasaka. To visu varēja uzrakstīt vienā teikumā - ir grūti. A kas teši ir grūti? Es nesapratu. Bērns katru dienu raud un bļaustās? Bērns niķojas? Bērns šķaida zupu šķīvjus pa sienām? Bērns lamājas? Bērns sāka smēķēt? Bērns joprojām neprot runāt? Bērns čurā mājas kaktos? Par kādu grūtumu viņa runā? Neko nesaprotu no tā posta, pilnīgs bllšits.
Taču 6 reizes ir pieminējusi vārdu "grūti". Bļāviens, tad pasaki, kas tieši tev ir grūti?!

Yep tieši manas domas, ķjipa saka , ka ir patiess un atklāta, bet tā arī īsti neko nepasaka
14.11.2021 12:58 |

Reitings 395
Reģ: 04.06.2021
Kas tā par Ritu un kāpēc viņai tik daudz sekotāju?
Ne vizuāli ļoti pievilcīga, ne profils skaisti noformēts un neko interesantu aprakstos arī neredzu.
14.11.2021 13:08 |

Reitings 150
Reģ: 01.10.2021
Miaa @ 13.11.2021 22:47
Nesekoju Alisei, esmu šeit savulaik arī kritiski izteikusies par viņu kā personu, bet, kad lasu to šausmināšanos par marihuānas pīpēšanu un kailā ķermeņa izrādīšanu, man, goda vārds, pašai jāsāk šausmināties. Kādam liekas, ka prostitūcija ir grēks? Okei, labi, tavas domas. Liekas, ka sievietes kailo ķermeni drīkst redzēt tikai viņas vīrs? Okei, labi, tavas domas. Liekas, ka normāls vīrietis neļautu savai sievietei tā uzvesties? Okei, labi, tavas domas. Te vēl varētu padiskutēt par to "ļautu" un "neļautu", jo cilvēki, pat laulībā esoši, nav viens otra īpašums, bet, labi, tā jau ir cita tēma. Ar to visu gribu teikt, ka tas, kas liekas nepieņemams jums, liekas pieņemams kādam citam, un tas ir tikai normāli, jo cilvēki ir dažādi. Nu grib viņa katru dienu pīpēt zāli, lai pīpē. Grib gorīties kaila, lai gorās. Vīru viss tas apmierina? Nu i labi. Raksta viņai veci veči? Lai raksta, viņai avrbūt no tā ne silts, ne auksts, un pilnīgi pie vienas vietas, ja kāds, skatoties uz viņas bildēm, masturbē. Man, piemēram, būtu pilnīgi vienalga. Esmu cilvēks, kurš kailumā vai seksualitātē vispār nesaskata neko TĀDU. Varu mierīgi iet kaila kopā ar draugiem pirtī vai pa pliko peldēties, un neuzskatu, ka manu kailumu drīkst redzēt tikai mana otrā pusīte. Varu ielikt Instagramā seksīgu bildi apakšveļā, ja man tā gribas, un mans vīrietis vēl jutīsies lepns, ka tā ir viņa sieviete, nevis kratīs man ar pirkstu, sakot, ka, ai, ai, ai, tā nu gan nedrīkst darīt. Esmu ļoti atvērti domājošs cilvēks, nenosodu ne prostitūtas, ne ekskortnieces, jo nav mana daļa, ko sieviete dara ar savu ķermeni un kā dzīvo savu dzīvi. Tāpēc ikreiz, kad redzu, ka atkal tiek pieminēta Alise saistībā ar viņas "vulgārajām" bildēm, paskatos tās bildes un nevaru saprast kur ir tā vulgaritāte un par ko tur ir jāšausminās. Ja kādai ir tā jāšausminās par viņas dzīvesveidu, nu, dieva dēļ, dzīvojat savu kārtīgo dzīvīti tālāk un neskatieties uz to briesmīgo, vulgāro Alisi un viņas bildēm. Nedod dies', vēl samaitās jūsu psihi. :D
man vairāk besi cik to visu uzspileti rāda, taka 15 gadīgs berns, kurš tikko pirmo reizi kāsi dabūjis un tik platās. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Jā, es arī šad tad uzpipeju, kad vajag atslābināties no visa, pa pliko arī nav problēmu iet peldēt. Bet cik var radīt savu dirsu un kā zāli pīpēt. Wtf who does that. Pasaule vienkārši paliek ar vien tizlaka un tizlaka, ja tas ir tas, ar ko lepoties. 🤦🏻‍♀️ Viņai noteikti ir lieli daddy issuses, ka tā jāatrada figūra un jādabū atzinība no vīriešiem.
14.11.2021 13:40 |

Reitings 29
Reģ: 05.08.2021
Wonder woman @ 14.11.2021 12:34

Ha ha pilnīgi piekrītu! Bet tagad daudz IG satura veidotajas liek tadus story,bildes-par to ,ka dzīve jau nav nemaz tik rozaina,peksnji rāda visiem savas asaras/emocijas divaini sākumā pašas rada Ig profilus kur viss ir perfekti ,bet pēc tam sūkstas,ka dzīvē nav nemaz tāda ,kādu to atrāda savos account!
Bet ,ja godīgi uzmetu aši aci vinas profilam un isti nespēju saprast,kas ir tas grūtais ,kādēl ir jāraud par to ,ka itkā grūti būt mammai?!
Kurta mammai ir gruti,Agritai ir gruti ,mammām ,kam ir īpašie bērnini ir grūti,bet ne jau veselīga 3 gadnieka mammai ir grūti,kurai aug veseligs bernins,varbūt šad Tad dara kadu nedarbu,bet tas ari viss ,kas tur var būt apgrūtinošs ,Es šo uzskatu par liktena izaicinašanu,sūroties,ka dzīvē ir grūta,Lai gan viss ir kartiba visi veseli,ir jumts virs galvas un ediens uz galda,par ko vel var cikstet!
Ja ,Nu Vienigi par to ,ka nevar izveleties kuras zekubikses meitai vilkt ,jo vajag tacu instagramigu bildi,Reali man besi šitas mammites ,vajag vairak bernam uzmanibu veltīt nevis sedet Ig ,Tad nebūs jāraud,ka berns nikojas!

Ja kādam iet sliktāk kā man, tas nozīmē, ka man nevarētu būt šādas emocijas?😄
14.11.2021 13:41 |

Reitings 778
Reģ: 14.11.2021
Skatoties Ritas jauno ieraksti uzreiz nāk prātā tā Kimas Kardashianas raudošā seja. Galvenais paspēt saviebties un nobildēt. Nu aita. Es domāju, ka pārcelšanās uz Zviedriju Nīnu arī ietekmēja. Tomēr svešs viss mazam bērnam, lielas pārmaiņas, bērns nesaprot līdz galam kas notiek, nesaprot savas emocijas un Ritai uzreiz dzīvē grūta.
14.11.2021 13:58 |

10 gadi
Reitings 8130
Man šķiet muļķīgi taisīt tādus man ir grūti postus. Tā ir kā savstarpēja insta mammu mērīšanās, kurai nu būs vairāk žēlošanas komentāru. Raksti konkrēti. Man ir grūti, jo bērns bieži slimo, neguļ utt. Nevis man ir grūti! Visiem, pilnīgi visiem uz šīs planētas ir grūti.
14.11.2021 14:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits