pirms kāda laika viņš esot bijis pret. kas zina, varbūt jau tagad samierinājies.Lietus @ 14.11.2021 09:46
Vai tad Mārtiņam ir iebildumi pret onlyfans? Domāju, ka nē
Esmu ļoti atvērti domājošs cilvēks, nenosodu ne prostitūtas, ne ekskortnieces
la femmina @ 14.11.2021 11:13Rīta atkal raud! Jo ir grūti būt pāra vecākiem! Whaaat?! Ko neteiksi! Laikam aptrūkās saturs ko likt vai sekotāji sāka pazust, ka tagad jāliek kārtējais žēlais posts. Nez cik tādu vēl būs pēc pārvākšanās uz Zviedriju.
Rīta atkal raud! Jo ir grūti būt pāra vecākiem! Whaaat?! Ko neteiksi! Laikam aptrūkās saturs ko likt vai sekotāji sāka pazust, ka tagad jāliek kārtējais žēlais posts. Nez cik tādu vēl būs pēc pārvākšanās uz Zviedriju.
lote_te @ 14.11.2021 11:31
Mani šajā visā mulsina tas, ka raudot jāatceras uztaisīt selfijs, un galvā jau noteikti sāk veidoties instagrammīgie teksti par grūto darbu, esot mammai un to, cik daudz atbalsta varēs saņemt. Ir jau normāli raudāt un dusmoties, audzinot bērnus, bet nekad tādā brīdī nav bijusi doma uztaisīt selfiju ?
TeaPot @ 14.11.2021 11:00pirms kāda laika viņš esot bijis pret. kas zina, varbūt jau tagad samierinājies.
lote_te @ 14.11.2021 11:31
Mani šajā visā mulsina tas, ka raudot jāatceras uztaisīt selfijs, un galvā jau noteikti sāk veidoties instagrammīgie teksti par grūto darbu, esot mammai un to, cik daudz atbalsta varēs saņemt. Ir jau normāli raudāt un dusmoties, audzinot bērnus, bet nekad tādā brīdī nav bijusi doma uztaisīt selfiju ?
la femmina @ 14.11.2021 12:06
Jā! Sēž raud un jau galvā domā ko varētu uzrakstīt postā par raudāšanu!
PeonyPeony @ 14.11.2021 11:36
piekriitu :D galvenais, ka veel no neseniem poustiem rakstiija, ka nav svariigs, cik vinai laiku, sekotaaju un saturs. Kaa tad, taads meliigums spiezhas aaraa no shiim paarpatiesaam asaraam.
Vispaar briinos, cik daudz vinai sekotaaju, ko tieshi vina taadu iedvesmojoshu paraada? Garlaiciigs filtreets profils.
Brendija @ 14.11.2021 12:51Ļoti debīls posts Ritai. Principā, viņa tajā tekstā neko nepasaka. To visu varēja uzrakstīt vienā teikumā - ir grūti. A kas teši ir grūti? Es nesapratu. Bērns katru dienu raud un bļaustās? Bērns niķojas? Bērns šķaida zupu šķīvjus pa sienām? Bērns lamājas? Bērns sāka smēķēt? Bērns joprojām neprot runāt? Bērns čurā mājas kaktos? Par kādu grūtumu viņa runā? Neko nesaprotu no tā posta, pilnīgs bllšits.
Taču 6 reizes ir pieminējusi vārdu "grūti". Bļāviens, tad pasaki, kas tieši tev ir grūti?!
man vairāk besi cik to visu uzspileti rāda, taka 15 gadīgs berns, kurš tikko pirmo reizi kāsi dabūjis un tik platās. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Jā, es arī šad tad uzpipeju, kad vajag atslābināties no visa, pa pliko arī nav problēmu iet peldēt. Bet cik var radīt savu dirsu un kā zāli pīpēt. Wtf who does that. Pasaule vienkārši paliek ar vien tizlaka un tizlaka, ja tas ir tas, ar ko lepoties. 🤦🏻♀️ Viņai noteikti ir lieli daddy issuses, ka tā jāatrada figūra un jādabū atzinība no vīriešiem.Miaa @ 13.11.2021 22:47Nesekoju Alisei, esmu šeit savulaik arī kritiski izteikusies par viņu kā personu, bet, kad lasu to šausmināšanos par marihuānas pīpēšanu un kailā ķermeņa izrādīšanu, man, goda vārds, pašai jāsāk šausmināties. Kādam liekas, ka prostitūcija ir grēks? Okei, labi, tavas domas. Liekas, ka sievietes kailo ķermeni drīkst redzēt tikai viņas vīrs? Okei, labi, tavas domas. Liekas, ka normāls vīrietis neļautu savai sievietei tā uzvesties? Okei, labi, tavas domas. Te vēl varētu padiskutēt par to "ļautu" un "neļautu", jo cilvēki, pat laulībā esoši, nav viens otra īpašums, bet, labi, tā jau ir cita tēma. Ar to visu gribu teikt, ka tas, kas liekas nepieņemams jums, liekas pieņemams kādam citam, un tas ir tikai normāli, jo cilvēki ir dažādi. Nu grib viņa katru dienu pīpēt zāli, lai pīpē. Grib gorīties kaila, lai gorās. Vīru viss tas apmierina? Nu i labi. Raksta viņai veci veči? Lai raksta, viņai avrbūt no tā ne silts, ne auksts, un pilnīgi pie vienas vietas, ja kāds, skatoties uz viņas bildēm, masturbē. Man, piemēram, būtu pilnīgi vienalga. Esmu cilvēks, kurš kailumā vai seksualitātē vispār nesaskata neko TĀDU. Varu mierīgi iet kaila kopā ar draugiem pirtī vai pa pliko peldēties, un neuzskatu, ka manu kailumu drīkst redzēt tikai mana otrā pusīte. Varu ielikt Instagramā seksīgu bildi apakšveļā, ja man tā gribas, un mans vīrietis vēl jutīsies lepns, ka tā ir viņa sieviete, nevis kratīs man ar pirkstu, sakot, ka, ai, ai, ai, tā nu gan nedrīkst darīt. Esmu ļoti atvērti domājošs cilvēks, nenosodu ne prostitūtas, ne ekskortnieces, jo nav mana daļa, ko sieviete dara ar savu ķermeni un kā dzīvo savu dzīvi. Tāpēc ikreiz, kad redzu, ka atkal tiek pieminēta Alise saistībā ar viņas "vulgārajām" bildēm, paskatos tās bildes un nevaru saprast kur ir tā vulgaritāte un par ko tur ir jāšausminās. Ja kādai ir tā jāšausminās par viņas dzīvesveidu, nu, dieva dēļ, dzīvojat savu kārtīgo dzīvīti tālāk un neskatieties uz to briesmīgo, vulgāro Alisi un viņas bildēm. Nedod dies', vēl samaitās jūsu psihi. :D
Wonder woman @ 14.11.2021 12:34
Ha ha pilnīgi piekrītu! Bet tagad daudz IG satura veidotajas liek tadus story,bildes-par to ,ka dzīve jau nav nemaz tik rozaina,peksnji rāda visiem savas asaras/emocijas divaini sākumā pašas rada Ig profilus kur viss ir perfekti ,bet pēc tam sūkstas,ka dzīvē nav nemaz tāda ,kādu to atrāda savos account!
Bet ,ja godīgi uzmetu aši aci vinas profilam un isti nespēju saprast,kas ir tas grūtais ,kādēl ir jāraud par to ,ka itkā grūti būt mammai?!
Kurta mammai ir gruti,Agritai ir gruti ,mammām ,kam ir īpašie bērnini ir grūti,bet ne jau veselīga 3 gadnieka mammai ir grūti,kurai aug veseligs bernins,varbūt šad Tad dara kadu nedarbu,bet tas ari viss ,kas tur var būt apgrūtinošs ,Es šo uzskatu par liktena izaicinašanu,sūroties,ka dzīvē ir grūta,Lai gan viss ir kartiba visi veseli,ir jumts virs galvas un ediens uz galda,par ko vel var cikstet!
Ja ,Nu Vienigi par to ,ka nevar izveleties kuras zekubikses meitai vilkt ,jo vajag tacu instagramigu bildi,Reali man besi šitas mammites ,vajag vairak bernam uzmanibu veltīt nevis sedet Ig ,Tad nebūs jāraud,ka berns nikojas!