missfortune @ 12.11.2021 20:01
Elvita Rudzāte?
Vienkārsi nokopējāt info par sevi???
https://sirdsapzinasskola.lv/pasniedzeji/
Scandinavian @ 12.11.2021 18:03mani pārsteidz, ka queen kachinja tāda ceļotāja, bet nezina kā izskatās laiva ar kuru visu sea life var redzēt.
Kas tur uztasīts? pacelta augšlūpa?
Sisenis @ 12.11.2021 20:02
Par kaut kādu saaukstēšanos vai tādu vieglu saslimšanu es piekrītu. Pati esmu bijusi bērns, kam periodiski visu laiku veselības problēmas uz nervu pamata skolas dēļ un vecāku strīdu dēļ. Bet alerģija... nu nezinu. Labi, varbūt es arī kļūdos un tas ir iespējams.
brunettte9 @ 12.11.2021 20:35Prātam neaptverami,ko Vucēns runā storijos. ?
Es lasu jūsu komentārus un man sirds sažņaudzas,ko viņa ar nabaga Vitu dara. Katru reizi,kad ienāku palasīt komentārus,es ceru,ka nebūs nekas sarakstīta par Vucēnu. Reāli uz raudienu velk - kā var tik ļoti ienīst bērniņu. ☹
Un tie tukšpauri,kuri seko un slavē viņu... prātiņ, nāc mājās!??♀️
Kā kas? 😀 Tas ir acīmredzami un nekas nav pacelts, bet gan sašpricēts.
Tie speciāli pamperi priekš peldēšanas. Neredzu tur neko tādu.chiepinja @ 12.11.2021 20:45Cik vecs ir Šķēles puika, ja vēljoprojām sēž pamperā?
organismā kā atbilde uz dažādiem stresoriem izdalās kortizols un citi mediatori, kas ļoti ietekmē imunitāti, tā ka šādi patiešām var notikt. bet apgalvot, ka alerģijas rodas maģiski pašas no sevis, jo vecāki, lūk, nesadzīvo, ir BS :D kārtējā pseidozinātneSisenis @ 12.11.2021 20:02
Par kaut kādu saaukstēšanos vai tādu vieglu saslimšanu es piekrītu. Pati esmu bijusi bērns, kam periodiski visu laiku veselības problēmas uz nervu pamata skolas dēļ un vecāku strīdu dēļ. Bet alerģija... nu nezinu. Labi, varbūt es arī kļūdos un tas ir iespējams.
šim arī piekrītuNaktsTaurenis @ 12.11.2021 20:36
Ne tikai viegla saslimšana vai saaukstēšanās. Katra psihe darbojas savādāk. Stipra stresa pamata var arī dabūt pavisam nejaukas kaites - urīnkanālu iekaisumu, angīnu, dažādas kaites kājstarpes un dibena zonā. Katrs stresu izdzīvo savādāk. Tā pat arī, vai rodas papildu kaites neskaitot sirmus matus
Scandinavian @ 12.11.2021 20:42
Nu nez, plānas lūpas.
Es nesaprotu, kāpēc domājat, ka vucēns ar boo vairs nedraudzējas? Domāju, ka ir vienkāršāk - vucēnas māte sāka dzīvot pie viņas un uzradās bfrends, līdz ar ko vajadzība pēc boo mazinājās + boo pēdējā laikā diezgan slimo.
missfortune @ 12.11.2021 20:01
Elvita Rudzāte?
Vienkārsi nokopējāt info par sevi???
https://sirdsapzinasskola.lv/pasniedzeji/