gii_star @ 03.03.2026 07:49
Aizgāju paskatījos(domāju kāds vēl Mārcis). Viņa ielikusi, ka Mārcis Oss viņu stalko, skatās visus storijus :D Tas gan ir interesanti...
Merilda @ 03.03.2026 08:20
Kāda jēga viņai melot par kkādu no name Mārci? Visu pareizi viņa raksta - Mārcis dzīvo Jāņa pirktajā dzīvoklī un pilda degvielu Jāņa pirktajā auto.
Vispār Mārcis sen nozudis no Sanas kadriem, pat kopīgu ceļojumu nav.
LabaDabaDa @ 03.03.2026 08:30
Paņem acis rokā un vēlreiz izlasi, ko rakstīju, varbūt sapratīsi, kāpēc. "Kaut kā taču publicitāti un pašapziņu jāceļ." Tā bāba dzīvo no skandāliem – īstiem vai izdomātiem.
Un kā Mārcis var dzīvot Jāņa dzīvoklī un pildīt degvielu Jaņa auto, ja sen pazudis no Sanas kadriem? :D
Savva @ 03.03.2026 09:40Paldies, meitenes, par Maijas reklāmu, atteicu savu pierakstu uz matu krāsošanu. ?? Bus vien jāgaida sava friziere no BKA.
parasta frizētava ar nosaukumu Maija. 😀 Viņiem riga ir vairākas filiāles. Nav nekas baigi lux (piem, nav Ambassade vai White capsule), bet likas, ka normāla frizētava kur taa samera drosi var atri tikt un aiziet randomā nokrasoties, ja saveja friziere nav pieejama. Bet redz daudzas meitenes raksta, ka matus sabojājuši ļoti.smūtijs @ 03.03.2026 09:48
Var man kāda atbildēt, kas tā ir par frizētavu?
Savva @ 03.03.2026 10:12parasta frizētava ar nosaukumu Maija. ? Viņiem riga ir vairākas filiāles. Nav nekas baigi lux (piem, nav Ambassade vai White capsule), bet likas, ka normāla frizētava kur taa samera drosi var atri tikt un aiziet randomā nokrasoties, ja saveja friziere nav pieejama. Bet redz daudzas meitenes raksta, ka matus sabojājuši ļoti.
Nastja32 @ 03.03.2026 08:24Pēc Jeļas reklāmas iedomājos, ka retrīta vieta būs vismaz Rūmenes muiža, ja ne pat Rundāles pils. Tagad liekas diezgan pamatīgs šļūciens uz leju.
Nastja32 @ 03.03.2026 08:24Pēc Jeļas reklāmas iedomājos, ka retrīta vieta būs vismaz Rūmenes muiža, ja ne pat Rundāles pils. Tagad liekas diezgan pamatīgs šļūciens uz leju.
pirmais vīrs piedeva regulāru krāpšanu, domāja, ka te būs tāpat ....Ariete @ 03.03.2026 12:09Par rakstu žurnālā.
"Oļegs ir aizkaitināts, ka esmu jaunās attiecībās. To uzzinot paliku bez mājām, dāvinātā auto, uzturlīdzekļiem.
Man ir ļoti žēl, ka esmu uzmesta gan kā sieviete, gan kā biznesa partnere."
KO ES TIKKO IZLASĪJU ?!?!?! KAS TAI SLIMAJAI GALVĀ?
Viņa Dubajā ņēmās ar citu un cerēja, ka Oļegs turpinās viņai ļaut dzīvot savā mājā un dos UZTURLĪDZEKĻUS?
Un kāda vēl biznesa partnere...
Šai sievietei galīgi nav labi, ja turpinās būt atkarīga no Instagram un alkohola+antidepresantiem, tas tur labi var nebeigties. Ieteiktu viņai izdzēst Instagram un padzīvot realitātē.
Visām kas gatavojas doties uz to "retrītu" iesaku nopietni apdomāties priekš kam tas ir vajadzīgs.
Instagramā viņa ļoti bezkaunīgi un bērnišķīgi apsaukā vīrieti kas viņu un viņas bērnus 7 gadus atbalstīja. Ļoti nepateicīga, slima sievišķe. Nevienam vīrietim nenovēlu šo slimiķi.
Ariete @ 03.03.2026 12:09Par rakstu žurnālā.
"Oļegs ir aizkaitināts, ka esmu jaunās attiecībās. To uzzinot paliku bez mājām, dāvinātā auto, uzturlīdzekļiem.
Man ir ļoti žēl, ka esmu uzmesta gan kā sieviete, gan kā biznesa partnere."
KO ES TIKKO IZLASĪJU ?!?!?! KAS TAI SLIMAJAI GALVĀ?
Viņa Dubajā ņēmās ar citu un cerēja, ka Oļegs turpinās viņai ļaut dzīvot savā mājā un dos UZTURLĪDZEKĻUS?
Un kāda vēl biznesa partnere...
Šai sievietei galīgi nav labi, ja turpinās būt atkarīga no Instagram un alkohola+antidepresantiem, tas tur labi var nebeigties. Ieteiktu viņai izdzēst Instagram un padzīvot realitātē.
Visām kas gatavojas doties uz to "retrītu" iesaku nopietni apdomāties priekš kam tas ir vajadzīgs.
Instagramā viņa ļoti bezkaunīgi un bērnišķīgi apsaukā vīrieti kas viņu un viņas bērnus 7 gadus atbalstīja. Ļoti nepateicīga, slima sievišķe. Nevienam vīrietim nenovēlu šo slimiķi.
Pilnīgi slims sievišķis. Izskatās ka nav nemaz laimīga ar to kotiku.Sveiciens @ 03.03.2026 13:06
Un storijs par gadadienu? Kāds vēl bija precējies tad… Ja nu kādam noder tiesājoties? Wtf? Atradusi ar ko lepoties ?♀️