Ir pieejamsPamelaAndersone @ 19.02.2026 14:21@nurmuizaspils profila IG laikam nobanots?
Pormifē @ 28.10.2019 18:53Man Rūta Dvinska liekas iedomīga, izlutināta - bagāto vecāku meitiņa! Viņa arī ir diezgan skarba, un riebīga ja kāds uzraksta, vai pasaka kaut ko ne tā, kas viņai nav pa prātam! Bērniem un pašai arī tikai brendi brendi dārgās šmotkas!
Un tās uzacis..? Nu piekritīsiet, ka katram taču vajag uzacis?? Viņai tak bija heiteri uzradušies un par tām uzacīm kaut ko ieheitojuši, tāds šums bija, pat žurnālā? Redz viņai patīk savas dabīgās... vai kā sacīt jāsaka - nekā tur nav! Šausmas! Tu esi TV seja! Tagad māmiņ klubā viņai uzzīmē tās uzacis - nez kādēļ ļauj viņa to darīt? Ja jau savas dabīgās labas..? Vajag lai viņu sponsorē kāda pernento grimu meistare, savādāk nav labi..??
Kā arī viņa izskatās krietni vecāka par saviem gadiem, nezinu vai pārsauļojusies vai kā, bet pēc 5 gadi būs kā 50 būtu..?
VistaVita @ 19.02.2026 16:28Nurmuižas konts atkal publisks. Jelinska toč ir šizofrēniķe
Dovana @ 19.02.2026 16:36Atveriet man lūdzu acis! Es neko nesaprotu, negribu arī neko sliktu padomāt par cienījamām dāmām! ? Kristīne ir aizbraukusi pie kotjika uz Dubaiju? Vai kotjiks vairs nav? Cik zinu jau dažus gadus meitenes cītīgi brauc eskortā uz turieni neskatoties, ka tas tur ir ļoti sodāms pasākums. Vai viņa ir aizbraukusi vienkārši atpūsties uz Turieni jo bija iekrājusi mēmāko piķi dzīvojot ar O tomēr? Ja ir aizbraukusi pie kotjika tad priekš kam līdzi vajadzīga cita sieviete, pat stipri līdzīga?? no kurienes viņai pēkšņi tāda draudzene, vai vienmēr bija? Vai kotjikam ir prasības pēc divām dāmām un savādāk nekā??
Tēdēļ es tieši jautāju vai kotjiks vispār ir? Abas tik saskaņotas, abām stipri vienādi mati, krāsa, nagi pilnīgi vienādi sarkani, kleitas stipri līdzīgas īsas melnas. Pilnīgi copy paste cik nu ir iespējams😳 Tik līdzīgi, ka izskatās kā būtu pēc pieprasījuma pasūtītas. Bildes tikai vienīgi no viesnīcas, baseins. Kur ēd nebrīnos, ka arī viesnīca. Jāsāk uztraukties kur kotjiks🤔 ja kotjiks tur dzīvo tad vismaz dzīvokli, apartamentus īrē? Tad kādēļ Kristīne viesnīcā? Ja ir kotjiks tad kādēļ viņai tur ir vajadzīga draudzene?😱loija @ 19.02.2026 17:30
Tā druška jau sen viņa cik nu storijos var redzēt. Bet ja runcis dzīvo Dubaijā, kāpēc šīs abas pa viesnīcu? jocīgas attiecības. Tā draudzene gan smuka ļoti, neizskatās ar špricēm sačakarēta.