Brendija @ 07.09.2022 09:56
Jau vairākas reizes te bija minēts, ka Kramiņai uznāk depresija. Viņa IG ta ir, ta nozūd. Un tad parādās ar attaisnojumiem, kādēļ bija nozudusi. Ļoti nestabila persona.
Valdet @ 07.09.2022 13:09Ko sakat par vbrales cepienu? Godigi, es ari nesaprotu tos vienados kreklinus un kruzes. Prieks kam? Bet vinas attieksme graujosa, tada stresaina, kaskiga ? bet no otras puses, labak sakne jau nogriezt shos bezjedzigos pirkumus. Jo tiem kuriem tiesam nav naudas, vini neko neteiks un piecietis tos visus papildus naudas terinus vai “aizmirsis samaksat”.
Es piekrītu. Nav lēts prieks un tiem kam vajag,lai taisa. Ko darīt kam daudzbērnu ģimenes un visiem bērniem kaut ko vajag. Tas viss salasās tomēr 🤷🏼♀️ Jā- daudz reiz vbrale liekas tāda skarba, bet bieži vien taisnība viņai ir un prieks,ka var arī pateikt atklāti ko domā. Ne visi to var un es tai skaitā. Nevajag visu turēt sevī 😀
Unnaaaa18888 @ 06.09.2022 21:41Tikko redzēju to Mika Ozoliņa “randiņa” foto galeriju.
Laikam tur raidījums būs jauns.
Bet ar ko??? To Santu Balodi??? Smiekli nāk, mēs mācījāmies paralēl klasēs Liepājā.
Atceros ka viņa tur “blatoja” no sūda pat “Humānās” humpalās viņa zaga un pieķēra, arī drogās tas pats bija Liepājā, tiešām pretekle.
Valdet @ 07.09.2022 13:09Ko sakat par vbrales cepienu? Godigi, es ari nesaprotu tos vienados kreklinus un kruzes. Prieks kam? Bet vinas attieksme graujosa, tada stresaina, kaskiga ? bet no otras puses, labak sakne jau nogriezt shos bezjedzigos pirkumus. Jo tiem kuriem tiesam nav naudas, vini neko neteiks un piecietis tos visus papildus naudas terinus vai “aizmirsis samaksat”.
Nav_vispar @ 07.09.2022 15:46https://www.apollo.lv/7599258/nav-ne-mazakas-iespejas-ka-mes-varetu-salabt-kristaps-racko-par-skirsanos-no-erotisko-dizpardoklu-autores
Izskatās, ka šķiras Karīnas vainas dēļ, ka tik tiešām krāpšana nav bijusi.
es viņai atsekoju, jo viņas tas psihums man vienreiz reāli nobaidīja 😅 ar sakosties zobiem filmē storiju un nosauc sievieti par duru, jo braucot redz ar mašīnu…pa stāvlaukumu 🤷♀️😅Balalala @ 07.09.2022 14:11Vbrale vispār tāda jociga. Viņa kkur strādā? ? Visu laiku par kaut ko cepjas. Regulāri.
Nav_vispar @ 07.09.2022 15:46https://www.apollo.lv/7599258/nav-ne-mazakas-iespejas-ka-mes-varetu-salabt-kristaps-racko-par-skirsanos-no-erotisko-dizpardoklu-autores
Chikitita @ 07.09.2022 17:54Nedomāju ka ar Džili. Domāju, ka krīze bija, mēģināja, saprata ka nebūs un varbūt tiešām kāds cits uzradās, iemīlējās. Vai mēs to zinām?
Ja jau ex iereģistrējās tinder tātad bija kāda sāpe ko steidzami vajadzēja likvidēt
Man nav saprotams, kāpēc sen nav aizvākusies no tik neciešamās mārupes. Reti riebīgs cilvēks!Valdet @ 07.09.2022 13:09Ko sakat par vbrales cepienu? Godigi, es ari nesaprotu tos vienados kreklinus un kruzes. Prieks kam? Bet vinas attieksme graujosa, tada stresaina, kaskiga ? bet no otras puses, labak sakne jau nogriezt shos bezjedzigos pirkumus. Jo tiem kuriem tiesam nav naudas, vini neko neteiks un piecietis tos visus papildus naudas terinus vai “aizmirsis samaksat”.
kas Račko ir īpašs? Sorry, nav manā gaumē, man viņa nešķiet ne simpātiska, ne harizmātiska-pilnīgi nekāda 😁Chikitita @ 07.09.2022 17:55Račko vīrs izskatās pietiekoši sakarīgs, domāju, ka viņam viss būs labi un savu sievieti vēl satiks. Latiņa gan augsta jo Račko nekāda parastā sieviete nav