Goba nedeva dzert.Astarte @ 19.05.2026 19:51
Man liekas, ka kaut kura no infulencerēm (ja ne pat Goba) deva savai meitai dzert.
lieniite2015 @ 19.05.2026 21:45Goba nedeva dzert.
Arnita Oliņa deva dzert savai meitai Gabrielai sorijos.
MazaisJenots @ 20.05.2026 00:23Gaidu kad Nauris beidzot iznāks no skapja 🏳️🌈
Vārdotāja @ 19.05.2026 20:31Nomīnusosiet, bet šodien Didrihsone ļoti labi runā storijos. Reāli taisnību.
Arī man paziņas pērk tur drēbes, bet nevienam neteiks.
Džinga @ 20.05.2026 13:17
Vai ne. Esmu pilnīgi par dažādiem stiliem, sevis izpausmi apģērbā, matos, bet nu ellē ratā nevienu hetero čali neesmu redzējusi tā ģērbjamies, pat ne ASV trash tv šovos. :D :D
Jersey Shore pirmajās sezonās bija tāda stila džeki. Tikai atšķirībā no Naura viņi strādāja zālēDžinga @ 20.05.2026 13:17
Vai ne. Esmu pilnīgi par dažādiem stiliem, sevis izpausmi apģērbā, matos, bet nu ellē ratā nevienu hetero čali neesmu redzējusi tā ģērbjamies, pat ne ASV trash tv šovos. :D :D
krmmm @ 20.05.2026 15:25Paklausījos Elīnas jauno "podkāstu", teju raudot stāsta, ka auklīte prasījusi viņiem pavadīt vairāk laika ar Dž. Viņš visu dienu ir dārziņā, no kurienes vakarā viņu izņem aukle un tad laikam ir ari visu vakaru ar viņu. Nabaga didra gaudo, ka nezina, kā tagad tiks galā bez palīga. Wtf? Dižie biznesmeņi pārāk aizņemti pelnot un pļekarējot naudu kofīsopos, un pat vakarā nevar būt ar dēlu kā jebkura cita strādājoša ģimene
CallMeAnnika @ 20.05.2026 19:46Nu jau tikai 10 eiro par pilatēm. :D Kas tad nu? Iepriekš bija 50 eiro. Un tāpat nesavāks tos 8 cilvēkus no malas.
nu auklīti var saprast, viņa bieži staigā pusdienlaikā pa skansti ar Džeisonu ratos. Rati pietam jau daudz par mazu viņam, knapi stumj, cilvēks gados. Tā auklīte arī diez ko priecīga neizskatās, drīzāk nogurusi. Mēs jau nezinām, cik patiesībā tie vakari ar Džeisonu ir gari, auklītei arī sava dzīve. Un arī bērnam vecāki ir vajadzīgi.krmmm @ 20.05.2026 15:25Paklausījos Elīnas jauno "podkāstu", teju raudot stāsta, ka auklīte prasījusi viņiem pavadīt vairāk laika ar Dž. Viņš visu dienu ir dārziņā, no kurienes vakarā viņu izņem aukle un tad laikam ir ari visu vakaru ar viņu. Nabaga didra gaudo, ka nezina, kā tagad tiks galā bez palīga. Wtf? Dižie biznesmeņi pārāk aizņemti pelnot un pļekarējot naudu kofīsopos, un pat vakarā nevar būt ar dēlu kā jebkura cita strādājoša ģimene
10 eiro par pilatēm esot, jo gribot pasūtīt uzkodas, Baristai jāmaksā, tāda simboliska maksa.MazaisJenots @ 20.05.2026 22:11Vispār par viņu kofīšopu runājot, man tiktokā fyp izmeta video kur viņi taisa matchu. Matchas pulverim krāsa galīgi nav tāda kā jābūt. Redzams, ka pats lētākais variants pēc kura gan jau atlikusī diena jāpavada uz poda.
CallMeAnnika @ 21.05.2026 00:1910 eiro par pilatēm esot, jo gribot pasūtīt uzkodas, Baristai jāmaksā, tāda simboliska maksa.
Vai tad viņi nemaksā algu baristai tā vai šā?
sviestabeka @ 20.05.2026 23:40nu auklīti var saprast, viņa bieži staigā pusdienlaikā pa skansti ar Džeisonu ratos. Rati pietam jau daudz par mazu viņam, knapi stumj, cilvēks gados. Tā auklīte arī diez ko priecīga neizskatās, drīzāk nogurusi. Mēs jau nezinām, cik patiesībā tie vakari ar Džeisonu ir gari, auklītei arī sava dzīve. Un arī bērnam vecāki ir vajadzīgi.
MazaisJenots @ 21.05.2026 00:23
Uzreiz atceros stāstus no pāris gadiem atpakaļ no meitenēm kas mēģināja lupatu bodē darbu dabūt. No nodokļiem izvairās, ar algām kā pagadās. Neatceros vairs kur tie visi stāsti tika ielikti