2biletes @ 20.03.2026 18:35Ja viņa var atrādīt uz poda, vemjot, apņirgt viņa izskatu un biznesa idejas, tad diez vai pateikt, ka gultā švaks būtu liela problēma
krixis3 @ 20.03.2026 21:43Kā var jauniem cilvēkiem ne gribēties seksu? OK, es visu saprotu . Darbs ,bizness ,ikdienas skrējiens ,protams ,rada nogurumu . Mēs ar vīru arī reizēm kā vāveres ritenī . Ir dienas,kad nav lielākas laimes kā iekrist gultā un atplīst . Bet.....mēs to kompensējam brīvdienās. Vai kaut kur uz vienu nakti aizbraucam. Un piedodiet ,ņemamies kā trusīši . Bet te jau vispār nekā nav. To pat pēc ķermeņa valodas var pateikt . Atceros ,ka Nauris bija kaut ko izīrējis un tad Elīna nakts vidū atpakaļ uz Rīgu Atskrēja . Es nezinu ,ja man būtu dota tāda iespēja ,atpūsties Bali 3 nedēļas ,es to vien darītu kā vārtītos PA numuru ,dzertu kokteiļus no kokosrieksta Un čilotu ar vīru . Nu labi ,apmeklētu tur tās pāris konferences .bet nu cammon ,visu laiku muldēt par Dievu un savas lupatas filmēt . Man vispār liekas ,ka Elīnas dievticiba jau kā zaimošana izklausās . Sāku vārdu Dievs kā lamuvārdu uztvert . Gribētos pateikt ,lai aiziet un kārtīgi nokniebjas . Lai cilvēkiem beidzot smaids sejā parādās . Īsts smaids.
Ciena @ 20.03.2026 22:42
Negribās, tad jā negūst no tā baudu, jo cilvēks, lai cik aizņemts būtu to vēlas, jo, ja tevi neapmierina un tikai Nauris gūst baudu, viņai tas nenes pienesumu, tādēļ jau daudzi arī saka - man nav laiciņš utt , lieliskām lietām vnm laiks atradīsies, bet, ja sajūta ir kā baļķim, tad arī Elīnai Negribās
smūtijs @ 20.03.2026 21:25
Salīdzināji vēdera problēmas un vizuālo izskatu ar varēšanu gultā 😁 tas nav uz vieniem svaru kausiem
2biletes @ 21.03.2026 09:25
Viņa lamā Nauri publiski par visu. Pat par pārāk dārgu pirkumu tirgū. Par neveiksmīgām biznesa idejām. Par to, ka nesēž ar viņu, kad viņa grib. Par pati sevi stāsta visu. Mēnešreizēm, vēdera izeju, zarnām, filmē pirms un pēc dzemdībām. Tur nekas nav svēts. Pateikt, ka Nauris gultā vājš nebūtu problēmu. Un stāsts par "negribu Nauris, gribu citu" - sēžot internetā un tēlojot gurū to citu neatradīs.
tieši to pašu padomāju, pēc Elinas stāstītā viņiem pirms kāzām gadu nebija seksa, ja nemuld, kā parasti🤣tad kas tā par mīlestību.tie sektanti tiešām tādi dīvaiņi😂Annu ar 3 bērniem ieskaitot.Divi jauni "iemīlējušies" jaunieši savā starpā norunā, sekss tikai pēc kāzām🤣🤣kāda mīlestība.?un kad Elina gaidīja Džeisonu, viņa teica, ka arī sekss nav bijis, jo Nauris nav gribējis, nu kā???Diez vai nabaga Elina vispār zin vārda orgasms nozīmi.😥un sajūtas.Viņas iedvesmas avots krievu blogere Ļerčiks, tagad smaidīga tēlo, ka viņai vēzis 4 stadijā, jo ir zem aresta nesamaksātu nodokļu dēļ, gribēja aizbaēgt uz Arābu Emirātiem.Izrādās laimīgā ģimenes dzīve ar vīru , bērniem un māmuļu soc.medijos bijis feiks..Pati atzinās.Nesaskatiet līdzības ar didriķiem?smūtijs @ 21.03.2026 07:06
Tieši tā!
Tas ir, kad precās bez test drive 😁
mon_moiselle @ 20.03.2026 14:51Dievs vadot Didru brokastu vietas izvēlē. Bet ne vienmēr viņa saņem atbildi uzreiz. Brīžiem esot tāds kā klusums vai pauze. Bet viņa paļaujas, ka ja Dievs palīdz izvēlēties brokastu vietu, tad palīdzēšot arī biznesā.
Es tiešām noklausījos vairākas reizes, lai saprastu, vai tiešām viņa ir tik debīla, cik izklausās. Un jā- ir gan un pat vēl debīlāka😁😁😁
Kā var just, ja visu laiku jāuztraucas, lai ciskas nesaskartos? :DCiena @ 21.03.2026 14:13Pēc viņas reel saprotams, ka viņa tik doma, ka džezam vajag viņu tik čiki briki pēc, jo tas ir tikai fiziski un viņai no tā japielāgojas un pati no tā viņa neko nejūt😂
CallMeAnnika @ 21.03.2026 15:31Elīna laikam nesaprot, ka ir jānodarbojas ar seksu, nevis jārunā, ka ir jānodarbojas ar seksu. :D
Interesanti, ka viņa stāsta, ka viņa ir atdevusi visu enerģiju darbā, vakaros jūtas pārgurusi, lai gan vēl nesen stāstīja, ka vakaros ir tāda enerģija no ZinZinoo, ka nezin, kur likties. :D
Laiks ar Dievu nogurdina. :Dsmūtijs @ 21.03.2026 15:44
Es tiešām nesaprotu, kā viņa tajā, ko dara ikdienā jebšu strādāšanas imitācijā var pārgurt 😁
Vīriešiem jā. Didra nav vīrietis. Un viņai filtru nav. Pateiks visu. Tīši vai netīši, bet pateiks visu.smūtijs @ 21.03.2026 10:01
Tu laikam nezini, kas vīriešiem ir tabu. Štrunts par tajām vēdera izejām un tajām lietām ārpus gultas, kas nepatīk, ko Nauris dara, bet pateikt, ka gultā ir nekāds būtu Naurim apkaunojums.
VISS, ko Didra saka un dara ir APKAUNOJUMS. PILNĪBĀ VISS. Tur ir vecene bez jebkādas filtrēšanas spējas, viņai ir pie pakaļas, vai apkauno Nauri vai nē. Un paskatoties, ko Nauris ar sevi dara, pats sevi apkauno, viņam arī ir pie pakaļas. Ja Didra pateiks, ka Naurēns ir slikts gultā, viņi būs tikai ieguvēji, jo par to runās, liks portālos ziņas utt utt. Viņiem abiem ir tieši tik daudz smadzenes, lai tas būtu viņu vienīgais mērķis.smūtijs @ 21.03.2026 10:01
Tu laikam nezini, kas vīriešiem ir tabu. Štrunts par tajām vēdera izejām un tajām lietām ārpus gultas, kas nepatīk, ko Nauris dara, bet pateikt, ka gultā ir nekāds būtu Naurim apkaunojums.