CallMeAnnika @ 19.07.2026 12:43Es domāju gan, ka nav, un tieši otrādi - viņa blefo, ka mēnešreizes ir atgriezušās, lai celtu skatījumus.
Paksijs @ 19.07.2026 13:13
Tāpēc, ka tā ir sēdvietu zona. Visticamāk, viņiem sen jau bija biļetes uz konci.
"Lielā biznesmene" Elīna pat nezin, kurš ir Cēsu alus īpašnieks, sadarbojoties ar šo uzņēmumu. :DMashka Kakashka @ 19.07.2026 13:52Cik tā Elīna ir stulba. Ielikusi storiju, ka satikusi Gustavu Zatleru - Cēsu alus īpašnieku. 🤡 Dura. Gustavs ir tikai viens no valdes locekļiem un tirdzniecības un mārketinga direktors, kuram tur nekas nepieder. 😂
Neticu. Elīna vēl joprojām badojās un normāli neēd. Skinny fat nav veselīgs, kā arī nereti izskatās lielākas aprises, jo viss ļum. Knakstinoties ap šķīvi un graužot burkānus - kur ķermenim ir uzturvielas?Zilais Valis @ 19.07.2026 14:25
Tas video bija ar mērķi, lai cilvēki domā, ka viņa ir stāvoklī. Par mēnešreizēm noklusē, kad to nav izdevīgi publiski pateikt, bet tās viņai ir 100%
Es domaju vina zin tikai atkal nevajadzīgi melo un parspīlē lai izklausas iespaidīgāk, ta pat ka ar Līgo to viesu namu kur teica ka viss norezervēts bet tā nav.CallMeAnnika @ 19.07.2026 14:44"Lielā biznesmene" Elīna pat nezin, kurš ir Cēsu alus īpašnieks, sadarbojoties ar šo uzņēmumu. :D
Tas taču nekas, ka gandrīz 99% akcijas pieder Somijas koncernam.
nav tur sēdvietasPaksijs @ 19.07.2026 13:13
Tāpēc, ka tā ir sēdvietu zona. Visticamāk, viņiem sen jau bija biļetes uz konci.
tā jau nav sajūta, bet tā ir. gandrīz katrā bildē tas vieplis ir atžauts vaļāWtfvienkarši @ 19.07.2026 14:44Diez viņa apzinās, ka muti var turēt arī ciet? Tāda sajūta, ka visas viņas bildes ir ar muti vaļā. 🤨
Luna Com 2000 @ 19.07.2026 16:01Es domaju vina zin tikai atkal nevajadzīgi melo un parspīlē lai izklausas iespaidīgāk, ta pat ka ar Līgo to viesu namu kur teica ka viss norezervēts bet tā nav.
Astarte @ 19.07.2026 17:17
Nezin, jo viņa taču neklausās, ko viņai saka. Pateica, ka ir no Cēsu alus un uzreiz nodomāja, ka gan jau īpašnieks, jo nekas zemāk esošs jau nav cienīgs ar lupatu karalieni runāt.
Šaubos, ka viņa zin, jo kā tā var melot? Tiešām domā, ka visi ir dumji un neko nesaprot, tic viņai?Luna Com 2000 @ 19.07.2026 16:01Es domaju vina zin tikai atkal nevajadzīgi melo un parspīlē lai izklausas iespaidīgāk, ta pat ka ar Līgo to viesu namu kur teica ka viss norezervēts bet tā nav.
KatyB @ 21.07.2026 11:02Vai es vienīgā tāda kam tas didras frizūras un izplūkātā čolka izkatas pēc kādreizējā veikala titaniks pārdevējas🤷♀️ nu tur nav nekada skaistuma nemaz, man būtu kauns uz ielas iziet
Māte Terēza @ 21.07.2026 17:19Ģenerālā tīrīšana ir dārga, bet pēc tam to visu uzturēt ir ļoti viegli :D Teicas Elīna, kura to nedara.
KatyB @ 21.07.2026 11:02Vai es vienīgā tāda kam tas didras frizūras un izplūkātā čolka izkatas pēc kādreizējā veikala titaniks pārdevējas🤷♀️ nu tur nav nekada skaistuma nemaz, man būtu kauns uz ielas iziet