CallMeAnnika @ 19.07.2026 12:43Es domāju gan, ka nav, un tieši otrādi - viņa blefo, ka mēnešreizes ir atgriezušās, lai celtu skatījumus.
Paksijs @ 19.07.2026 13:13
Tāpēc, ka tā ir sēdvietu zona. Visticamāk, viņiem sen jau bija biļetes uz konci.
"Lielā biznesmene" Elīna pat nezin, kurš ir Cēsu alus īpašnieks, sadarbojoties ar šo uzņēmumu. :DMashka Kakashka @ 19.07.2026 13:52Cik tā Elīna ir stulba. Ielikusi storiju, ka satikusi Gustavu Zatleru - Cēsu alus īpašnieku. 🤡 Dura. Gustavs ir tikai viens no valdes locekļiem un tirdzniecības un mārketinga direktors, kuram tur nekas nepieder. 😂
Neticu. Elīna vēl joprojām badojās un normāli neēd. Skinny fat nav veselīgs, kā arī nereti izskatās lielākas aprises, jo viss ļum. Knakstinoties ap šķīvi un graužot burkānus - kur ķermenim ir uzturvielas?Zilais Valis @ 19.07.2026 14:25
Tas video bija ar mērķi, lai cilvēki domā, ka viņa ir stāvoklī. Par mēnešreizēm noklusē, kad to nav izdevīgi publiski pateikt, bet tās viņai ir 100%
Es domaju vina zin tikai atkal nevajadzīgi melo un parspīlē lai izklausas iespaidīgāk, ta pat ka ar Līgo to viesu namu kur teica ka viss norezervēts bet tā nav.CallMeAnnika @ 19.07.2026 14:44"Lielā biznesmene" Elīna pat nezin, kurš ir Cēsu alus īpašnieks, sadarbojoties ar šo uzņēmumu. :D
Tas taču nekas, ka gandrīz 99% akcijas pieder Somijas koncernam.
nav tur sēdvietasPaksijs @ 19.07.2026 13:13
Tāpēc, ka tā ir sēdvietu zona. Visticamāk, viņiem sen jau bija biļetes uz konci.
tā jau nav sajūta, bet tā ir. gandrīz katrā bildē tas vieplis ir atžauts vaļāWtfvienkarši @ 19.07.2026 14:44Diez viņa apzinās, ka muti var turēt arī ciet? Tāda sajūta, ka visas viņas bildes ir ar muti vaļā. 🤨
Luna Com 2000 @ 19.07.2026 16:01Es domaju vina zin tikai atkal nevajadzīgi melo un parspīlē lai izklausas iespaidīgāk, ta pat ka ar Līgo to viesu namu kur teica ka viss norezervēts bet tā nav.
Astarte @ 19.07.2026 17:17
Nezin, jo viņa taču neklausās, ko viņai saka. Pateica, ka ir no Cēsu alus un uzreiz nodomāja, ka gan jau īpašnieks, jo nekas zemāk esošs jau nav cienīgs ar lupatu karalieni runāt.