Paklausīsies jaunus domugraudus, ko atstāstīs savā Instagram un Telegram. :DStasss @ 09.07.2025 14:33Tagad Elīna aizskrējusi pie Nikas uz apmācībām. ?♀️ diez ko iemācīsies arī?
Stasss @ 09.07.2025 14:33Tagad Elīna aizskrējusi pie Nikas uz apmācībām. ?♀️ diez ko iemācīsies arī?
nu pie normāliem cilvēkiem jā, bet didrenei tīri pohuj pa pašas dēlu, tāpēc arī neko nesaka. Viņa ir tomēr cilvēks, kurš stāsta arī to, cik bieži iet dirst un ja neko nemin par Džeisona dzimeni, tad jau skaidrs kā diena, ka viņai vienkārši ir tīri vienalga un pēdējā brīdī kaut ko sazimes, kamēr savai gatavojas nezin kā un nezin cik sen iepriekš. Es par to runāju2biletes @ 09.07.2025 01:29Savu dzimeni gan arī tikai uz sadarbībām. Un sit mani nost, tas pat būtu pareizi, ka par bērna svētkiem klusums. Bērns ir cits cilvēks. Bērnam nav jākļūst par daļu tava biznesa. Bērnam ir tiesības pašam izvēlēties cik publiskam būt. Šo pārkāpj ļoti daudz satura veidotāju
2biletes @ 09.07.2025 01:29Savu dzimeni gan arī tikai uz sadarbībām. Un sit mani nost, tas pat būtu pareizi, ka par bērna svētkiem klusums. Bērns ir cits cilvēks. Bērnam nav jākļūst par daļu tava biznesa. Bērnam ir tiesības pašam izvēlēties cik publiskam būt. Šo pārkāpj ļoti daudz satura veidotāju
No vienas puses saprotu kāpec iet pie Elinas uz konsultācija,vina ir visos galos.Bet Nika arī pateica,kamer skatas no malas,gribas,lai būtu tāpat,bet tikai paprasot cilvēkam,kā viņš to panāk,ir pārdomas,vai tādā veidā,kā viņi to panāk,pats cilvēks būs gatavs tā darīt.Nedomāju,ka Nikai viņas metodes,bus palīgs.Pēc pirmā mēneša jsu bus grūti,un atgriezīsies pie iepriekšējā formātaCallMeAnnika @ 08.07.2025 23:25Ak, nē. Man Nika patika, jo ir viena no retajām, kuras Instagram nav reklāmas stabs, spēj veltīt laiku saviem 3 bērniem, ģimenei, sporto un rūpējas par veselību, rāda reālo dzīvi, nemēģina izpatikt citiem un no viņas var paņemt vērtīgu informāciju arī bez maksas (citam derēs, citam nē).
Es ceru, ka viņa taisīja eksperimentu ar Elīnu. Ja nē, esmu vīlusies. Drīz vairs nebūs kam sekot. :D
Savu dzimeni gan arī tikai uz sadarbībām. Un sit mani nost, tas pat būtu pareizi, ka par bērna svētkiem klusums. Bērns ir cits cilvēks. Bērnam nav jākļūst par daļu tava biznesa. Bērnam ir tiesības pašam izvēlēties cik publiskam būt. Šo pārkāpj ļoti daudz satura veidotājuEverests @ 08.07.2025 19:54manliekas ka lielākais cepiens ir tas, ka pa savu dzimeni runā jau mēnesi iepriekš, kamēr pa Džeisona dzimeni atceras varbūt 2 dienas iepriekš un paņem organizē visu uz sadarbībām
Sezam @ 08.07.2025 19:11Nu trīsgadnieks jau gan kaut ko saprot vairāk.
Smieklīgi jau tas, ka Elīna pati sevi katru gadu apdāvina ar mega svinībām, fotosesijām utt, bet Naurim nekā un nekas baigi arī Džeisikam
He730 @ 08.07.2025 23:25bet viņa ir diezgan pieņēmusies svarā, izskatās tāda uzblīdusi.
tā draudzene mazliet pēc omītes izskatās, bet tomēr cilvēka seja, savukārt Didra blakus kā citplanētietis...Sezam @ 08.07.2025 18:15https://failiem.lv/u/am78gd32wm
Kurš pateiktu, ka ne vienai, ne otrai vēl pat 30 nav ??
“Draudzene” Loreta ir 1 gadu vecāka-29 gadi, bet arī izskatās uz 40+, arī seja sašpricēta, uztūkusi, zods nedabīgs (no profila), tik drausmīgi sevi savecina savām rokām….
Bingo777 @ 08.07.2025 22:36jūs stulbas Vai debīlas esat? Kur kāds brida ūdenī? Jūlija bildēja no laivas!
Ak, nē. Man Nika patika, jo ir viena no retajām, kuras Instagram nav reklāmas stabs, spēj veltīt laiku saviem 3 bērniem, ģimenei, sporto un rūpējas par veselību, rāda reālo dzīvi, nemēģina izpatikt citiem un no viņas var paņemt vērtīgu informāciju arī bez maksas (citam derēs, citam nē).LadyBugy @ 08.07.2025 22:31Nikai Linde nav pilns rublis. Tāpat ka Elīna filmē un vada auto? To, laikam, šodien iemācijā pie Elinas
bet viņa ir diezgan pieņēmusies svarā, izskatās tāda uzblīdusi.Sezam @ 08.07.2025 18:15https://failiem.lv/u/am78gd32wm
Kurš pateiktu, ka ne vienai, ne otrai vēl pat 30 nav ??
“Draudzene” Loreta ir 1 gadu vecāka-29 gadi, bet arī izskatās uz 40+, arī seja sašpricēta, uztūkusi, zods nedabīgs (no profila), tik drausmīgi sevi savecina savām rokām….
jūs stulbas Vai debīlas esat? Kur kāds brida ūdenī? Jūlija bildēja no laivas!Popija @ 08.07.2025 14:19Jūlijai bija ielikts, ka viņa super agri brauca uz fotosesiju. Pēc Didras storijiem, var noprast, ka tā arī ir bijusi tā fotosesija. Tā normali, atpūtas vietā, agri no rīta, ieslēdz skaļu mūziku un pati vēl taurē.
Plus fotogrāfei liek brist lidz krūtīm aukstā ūdenī. Ceru, ka neapsaldējas, viņa taču mazuli baro.
Ienācu tieši ierakstīt, ka Elīna pat nepapūlējās pievienot bildi ar savu miesīgo dēlu, kā vismīļāko, bet puķu bildei vieta atradās. Mans dēls un meita ir paši svarīgākie un mīļākie un vienmēr pirmajā vietā.Dainuviete @ 08.07.2025 16:19
Viens no pēdējiem storijiem - PATEICĪBĀ par saviem 28 gadiem. Un 9 bilžu kolāžā neatradās vieta dēlam....Skumji!