Didrule jau story raud, ka atkal vēstule no PTAC, nebija kāda kas tieši par šo viņiem rakstīja? Par cenu maiņu, utt.?L.. @ 25.11.2024 17:12Šī neskaitās maldināšana? Ja 1+1 sanāk otra biļete dāvanā, tad kā, pērkot 1 biļeti, ir 139, bet 2 - 198? Vai tur kā savādāk jāskatās?
L.. @ 25.11.2024 17:12Šī neskaitās maldināšana? Ja 1+1 sanāk otra biļete dāvanā, tad kā, pērkot 1 biļeti, ir 139, bet 2 - 198? Vai tur kā savādāk jāskatās?
Mashka Kakashka @ 25.11.2024 13:41
Šī amēba šeit uzrodas katru reizi, kad viņiem sanāk kaut kādi publiski sūdi. Viennozīmīgi, ka vai nu tas ir Nauris, Elīna vai kāda vēl tik pat ar prātu apdalīta viņiem tuva persona.
novērotāja @ 25.11.2024 17:14Didrule jau story raud, ka atkal vēstule no PTAC, nebija kāda kas tieši par šo viņiem rakstīja? Par cenu maiņu, utt.?
Kotulūr @ 25.11.2024 17:22Ņurītis apsaukā citas par resnām vai kas tur bija. Negribas meklēt. Kaut arī paša māte izskatās pēc īstas vaļu mātītes. Būtu paklusējis par resnumu
Helita @ 25.11.2024 17:13Acis asiņo no tiem pretīgajiem vārdiem, kas šodien te parādījušies. Un ja, tas tiešām ir Nauris, tad, ja man agrāk likās, ka viņš rubī fišku un ir kaut nedaudz normāls, tad pēc šādiem vārdiem, es negribētu ar šādu cilvēku nekādas kopīgas darīšanas. Pretīgi.
krmmm @ 25.11.2024 17:39
Īpaši jāatzīmē tā fiksācija uz sasmirdušiem un netīriem sieviešu dzimumorgāniem. Pilnīgi katrā komentārā viņš daiļrunīgi to apraksta. Laikam būs ļoti pārsteigts uzzināt, ka nekādi biezpieni un siļķes sievietēm tur nav, ja vien tiek ievērota higiēna un nav kādas saslimšanas. Atliek tikai minēt, no kurienes šis priekšstats...
Helita @ 25.11.2024 17:15
Divas standarta biļetes (1+1) būs 278 eiro, tagad ir 198. It kā viss normāli.
Varbūt arī ne, bet tā var uzrakstīt tikai cilvēks ar nopietnām psihiskām problēmām.Dzonijsdeeps @ 25.11.2024 14:34
Es neesmu Nauris,hahahaha.?
Dzonijsdeeps @ 25.11.2024 12:05Es domāju pašas te cepjas un gaida nez ko.a nuka uz Elīnas profilu un kačāt stateno viņai jūs lētas vidusmēra vecenes ar smalojošām pīzdiņām,pizdiņas tik ļoti niez un smird pēc pūdēta sieriņa un šprotītēm,ka kaijas lido ap jūsu galvām.?? aiz nagiem pežiņu biezpieniņš un nadziņi niez pēc komentāra, redz kur Jusu kontents un davai pa fikso ceļat Elinčiku! Jums dzīve tik maz iespēju kā tik vien sēdēt šeit un uzturēt profilu Elīnai. Patiesībā jus milat elinu un nevarat dzīvot un sākt dienu bez story apskates.
Resnās vicstiņas un cūciņas ar aizaugušām matainām pakaļiņām tā vien gribas lai Nauris jums ar savu lielo peni pabraukā pa mutīnēm.
Didrihsoni rullē un mauc tālāk ,kamēr jus stulbenes klukstat.
CallMeAnnika @ 25.11.2024 18:07:D :D :D Šis tik labs.
Dzonijsdeeps @ 25.11.2024 12:09Bomzenītes nevar nemaz šeit atļauties drēbītes no Elendy . Kur nu vēl biļetes uz grandozo pasākumu!?
Gan jau mazgājas ar optima līnija ziepēm un smirdina Rīgas ielas ar piesvīdušiem dibeniem un vagīnu kaitītēm. Jums visām jauztaisa pasākums kur pulcēties un smirdēt kopā, pūt kopā???.
Dažām labām pat no zemes jāčeļ salts ,lai uzpīpētu,jo pat saltiņam ģengas nava.?
Smirdīgas vāveru vistas ,kustam uz priekšu,nerūsējat vecās garāžiņas kurās neiebrauc pat vairs zapītis!!
jūs nevarat atļauties bērnam zābakus pa 100 eiro nopirkt 😊Dzonijsdeeps @ 25.11.2024 18:19
Es neesmu Nauris!?? kažos laba lieta meitenes,bet to jau nezinat,jo nespējat atļauties kažokus un brenda apavus.?Pat krutie fake nav pa kabatiņai. DIDRIHSONIEM UZVARAS DIENAS,A jums zemvidējais slānis ir NEKAS.
Dzonijsdeeps @ 25.11.2024 18:16Mošķu karalienes te vien māk vēkšķēt,nekur dzīvē uz aukšu nespēj tikt,nav roku un kāju,pilnīgs bezpriģelis.
Neprot ceļot un naudas nav pat,lai aizbrauktu uz Venspili.
Tālāk gan jau daža laba nav tālāk par turciju tikušas,krāj naudu 5gadus ,lai kaut kur aizbrauktu.
Vakars klāt dāmas,neizmirstam noskalot savas netīrās petenes.??