Par uzņēmumu neko labu nepasaka tas, ka pirms atvēršanās nav plāns, kā reklamēties un iziet tirgū, tāpēc skrien meklēt palīdzību par brīvu pie pirmā, kas pagadās.Pelnrukšķīte @ 13.10.2023 09:15
Man vakar vakarā izleca viņu reklāma. Pieder mātei un meitai. Meita gan jau bija tā, kura izdomāja uzrunāt Elīnu.
CallMeAnnika @ 12.10.2023 22:26Elīna ne tikai stāvot nemāk saturēt kājas kopā, bet arī sēžot viņai ir problēmas. Burtiskā nozīmē, kājas nespēj salikt kopā.
Helita @ 13.10.2023 15:58Butterfly IG konts atkal zaudēts. Atkal būs ko vainot nelaimēs!
Annnnnnnnaa @ 12.10.2023 21:03Var dzirdēt, ka solārijā arī laiž pa melno. Ķipa uzpīkstina pogas kasei, bet lādi neatveras, noskaita kapeikas, ķipa samaksāja hahahah
Helita @ 13.10.2023 15:58Butterfly IG konts atkal zaudēts. Atkal būs ko vainot nelaimēs!
magdalena333 @ 13.10.2023 23:26Ja tiešām par fake nobanots, tad šī varēs tik taisīt augšā ik pa laikam, ja turpinās šo reportēt par fake izmantošanu. Diez uz privātiem kontiem tāds noteikums nav, ka tur viņa var izpausties visādi, cik reportota neviens neņem vērā, tajā skaitā par ēšanas traucējumiem?!
man skatoties kā ēd banānu bija lielas acis, mana meita jau lielāka esot vienreiz aizrijās, dabuju viņai sist laukā, tad nu es nevaru, kad šitik mazi ņem un tā ēd, otram bērnam dalu pa "daiviņām".Loreenijatatoo @ 14.10.2023 12:10Šausmas tas sīkais neapdedzinājās ar to kafiju??
Briesmas tā Elīna,neredz ne katru sekundi savu sīko,tikai tad kad viss jau slikti.. reakcija vai solis uz priekšu domāšanā un bērna paredzēšanā zem nulles.
Loreenijatatoo @ 14.10.2023 12:12Sicim arī sinjaks dzeltens uz pieres.????
SaulcerīteRasa @ 14.10.2023 12:17man skatoties kā ēd banānu bija lielas acis, mana meita jau lielāka esot vienreiz aizrijās, dabuju viņai sist laukā, tad nu es nevaru, kad šitik mazi ņem un tā ēd, otram bērnam dalu pa "daiviņām".
Loreenijatatoo @ 14.10.2023 12:23
Pašai bērnu nav,bet draudzenēm gan ir,tāpēc man acis vaļā par to kad šim bērnam nav sēdeklītis ar galdiņu kur ēst,viņš kā sunītis pa visurieni ēd,atstāj,smulēties jau var un kādu uzkodiņu,bet viņš neaug kā mucā?? Nedz kkr savas galda piederumiņš,nedz teauciņš ar susliņu ,nekad neesmu redzējusi viņam neko tādu,pat savu laciti ap kaklu nē.
Kā tāds maziņš cūkausītis ,jo nemāca augt par cilvēciņu.