es tieši arī nācu likt. 😂😂😂PatrishaS @ 10.10.2023 14:26Tāda princešu frizūra, bet nosēdusies ar platām kājām, kā tāds vecis. Briesmīgi
Devindesmitseptini @ 10.10.2023 21:24Es vienīgā laikam neuzskatu Nauri par resnu? Jā, viņam ir kupris, par stāju un to visu nerunājot, tīri par pašu augumu- nu tāds dad body, bet krūtis vismaz ir pakačātas, nu nezinu, neliekas man nekas tik drausmīgs tajā augumā. Ja man jāizvēlas šāds augums vs sešpaka, es ņemu vīrieti ar dad bod! ?
Cita lieta ir, ja viņš aizkadrā tiešām pārmet Elīnai un viņa tādēļ badojas un taisa savas visas pārvērtības viņa dēļ, tad gan klusējis labāk būtu, jo no ‘ideālā’ modeļa ķermeņa viņam tālu.
Dzintriņa @ 10.10.2023 22:00
Viņa “iestudētais - vizuālais un patmīlīgais, iedomīgais, bagātais” tēls, laužas ārā kā suns no ķēdes, bet dēlu viņš, pēc maniem ieskatiem, ļoti mīl..
to kaut ar neapbruņotu aci var redzēt
croissant @ 10.10.2023 22:07Elīnas komentāri savu sekotāju priekšā par to, ka Naurim neesot redzams nekāds progress no gym, man šķita ļoti pazemojoši. Bet es varu iedomāties, ka Nauris pārmet Elīnai par viņas izskatu vēl vairāk.. Viņi abi ir visai toksiski cilvēki, tāpēc arī nesaredz problēmu sevis teiktajos vārdos.
RaFaello1994 @ 10.10.2023 21:41es tieši arī nācu likt. ???
Viņa “iestudētais - vizuālais un patmīlīgais, iedomīgais, bagātais” tēls
viņi bija uz fiftiju? 🤣🤣🤣🤣IceCream @ 10.10.2023 23:26Redzēju Didreni Arēnā, gāja viena pa priekšu, atkal saviebtu ģīmi. Ņuris kaut kur gar sānu, Annmarija no muguras velkas.
croissant @ 10.10.2023 22:07Elīnas komentāri savu sekotāju priekšā par to, ka Naurim neesot redzams nekāds progress no gym, man šķita ļoti pazemojoši. Bet es varu iedomāties, ka Nauris pārmet Elīnai par viņas izskatu vēl vairāk.. Viņi abi ir visai toksiski cilvēki, tāpēc arī nesaredz problēmu sevis teiktajos vārdos.
EsRedzējuKa @ 11.10.2023 09:56Šo es nekad nesapratīšu. Paņemt suni, kaut nav laika pat ārā izvest. Annemarija ir tik kaislīga Didī sekotāja, ka nav laika nekam citam, visu laiku taču jāmočī. Zinot, ka viņas ikdiena sastāv no skriešanas pakaļ Didī, filmējot katru uzņēmējas kustību, vai tiešām bija jāņem suņuks, kurš jāvazā līdzi vai jānogrūž kādam pieskatīšanai?
Liveandletlive @ 11.10.2023 07:53viņi bija uz fiftiju? ????