Es nebrīnītos, ja viņi tiešām būtu nozaguši, viņiem tak savu ideju vispār nav un tas profesionālis arī tāds apšaubāmsHelita @ 24.06.2024 19:47Blakus diskusijā pie Ietekmelēm jauns cepiens - Didrihsoni (Elyndi) nospēruši krāsu identitāti no Beātes Tjarves.
un kas ir Beate? Izskatās ne labāk par Didrihsoni ( ar visiem tiem uzlabojumiem) un meitene ar 40 like pie postiem un 1000 sekotājiem. Vēlas sev pacelt reitingu uz Didrihsonu rekina. Tā pat kā jukusī Lapina ar Jelinskas drāmu.Helita @ 24.06.2024 19:47Blakus diskusijā pie Ietekmelēm jauns cepiens - Didrihsoni (Elyndi) nospēruši krāsu identitāti no Beātes Tjarves.
līdz rītam līgoja,un gan jau dabuja morālo no Elīnas😁Izskatās ,ka būtu dabujis pa pakaļu🫢Everests @ 24.06.2024 18:35kas tam? Poha? ?
kas tam? Poha? 😅Justiine @ 24.06.2024 18:20Kapēc jāfilmē savs vīrs, ja viņam nav noskaņojums? Un vēl jānopublicē internetā. Kaitinošāku cilvēku par Elīnu nespēju iedomāties.
bouquettt @ 24.06.2024 12:37
Tieši tā. Tas, ka bērns tur it kā kaut ko tīra, nenozīmē, ka vecākiem vairs nekas nav jādara. Bet nu labi, pēc mīnusu skaita pie mana iepriekšējā komentāra, es jau sapratu, ka te atbalsta tikai vienu nostāju.
Paga, Nauris kaut kur viens pats aizjāņojies pa svētkiem.. ?
papardes ziedu ar kādu džeku meklēja🌾Meriana @ 24.06.2024 15:33Paga, Nauris kaut kur viens pats aizjāņojies pa svētkiem.. ? ?
viņa jau vēl bērns. Vispār neinteresē.Everests @ 24.06.2024 11:06Manliekas ka annemarijas attiecības ar tetovētāju jau ir izjukušas ? ja iepriekš kaut ko lika, tad nu tagad pilnīgi neko ?
smadzenes grib piekoriģētMākoņu Dejotāja @ 24.06.2024 13:16"Koriģējošākie šorti, kādus jebkad esmu vilkusi mugurā". Interesanti, ko Elīna sev tur tik ļoti grib koriģēt, savam kaulainam ķermenim? ? Kārtējie meli no viņas puses. Un, principā pilnīgi visu, ko reklamē Elīna var droši nosaukt par anti- reklāmu.
bet neviens jau nav pret zobu tīrīšanu, ka to vecāki dara. Cepiens jau par to kā tas tiek izpildīts. Istabā uz dīvāna pie multenēm, vēl dvieli bāž mutē, pats tēvs uz ceļiem uz netīras grīdas. Kāpēc to nevar darīt vannaistabā, pacelt mazo, nolikt spogulīti, lai vismaz kaut kādu nelielu rutīnu bērnam parādīt un iemācīt.bouquettt @ 24.06.2024 12:37
Tieši tā. Tas, ka bērns tur it kā kaut ko tīra, nenozīmē, ka vecākiem vairs nekas nav jādara. Bet nu labi, pēc mīnusu skaita pie mana iepriekšējā komentāra, es jau sapratu, ka te atbalsta tikai vienu nostāju.
NIKOLAA @ 24.06.2024 11:39jebkurš zobārsts, higiēnists pateiks, ka zobus mazam bērnam ir jātīra vecākiem, tas, ka bērns tur ar birstīti sev kaut ko patīra, tā nav kvalitatīva zobu tīrīšana.
jebkurš zobārsts, higiēnists pateiks, ka zobus mazam bērnam ir jātīra vecākiem, tas, ka bērns tur ar birstīti sev kaut ko patīra, tā nav kvalitatīva zobu tīrīšana.Knita @ 24.06.2024 00:42l
Zobi jāsāk tīrīt jau bēbju vecumā, kad zobi mutē vēl nav. Ar bēbīšu zobubirsti. Bērns pierod pie tā. Tad nav šitas murgs ar turēšanu. Tas bija zobārsta ieteikums. Kā iemācās turēt karoti, tā sāk mazgāt zobus pats.