cory @ 26.01.2026 21:12Nu jopcik, ko šī te savilkusi kopā! Izskatās vienkārši drausmīgi. Pilnam komplektam vēl kādu rūtaino flaneļa kreklu varēja apsiet sev uz gurniem.
staigājoša karikatūra._meya_ @ 27.01.2026 00:11
Vai man tik tā liekas ka galva jau proporcionāli ķermenim ir palikusi par lielu, man tāda sajūtu skatoties uz viņas bildēm ka galva ir pārāk liela priekš tā ķermeņa.
cory @ 26.01.2026 21:12Nu jopcik, ko šī te savilkusi kopā! Izskatās vienkārši drausmīgi. Pilnam komplektam vēl kādu rūtaino flaneļa kreklu varēja apsiet sev uz gurniem.
grūti noticēt, ka ir vēl ambāļi kas tās Turcijas konveijeru klīnikas aizstāv 🤦🏼♀️Piano @ 26.01.2026 12:06Lūdzu, konkrētus gadījumus, mirstības rādītājus Turcijas klīnikā, kurā tika operētas abas sievietes.
bublicious @ 27.01.2026 10:19Es ceru, ka te varbūt kāds no augstiņa istabas apgrozās- nedodiet tai Elīnai nekādas atlaides!!! Viņa nodrošinās nepieskatītus bērnus jūsu telpās??
esmu personīgi piedalījusies Turcijas zobārstu brīnumveikumu glābšanā, regulāri un ļoti nopietnus gadījumus redzējusi, kur cilvēkiem pēc Turcijas ir izpuvuši/zaudēti žokļu kauli un 30k brīnumu labošanas izmaksas. Man ir nevis paranoja, bet grūi noticēt, ka cilvēki joprojām brauc uz Turciju pēc "kvalitātes". Pilnīgi pie di*sas Tavi pierādījumi.Piano @ 27.01.2026 15:57Uzdevu jautājumu.... tev paranoja ?
KatyB @ 27.01.2026 16:32Haha ņuris pat par didras luksusa degunu ņirgājas, bet ja godīgi sākumā likās ok bet tagad iskatas ļoti dīvaini, tik ļoti uz augšu uzrauts un no sāna seja izkatas pabriesmīga, varbūt dēļ lūpām un pārējiem filleriem bet nu neizkatas viņa labi.
Pat tiktoka kāds uztaisījis profilu speciāli pa didru un sauc viņu tur pa didRUKSI ?
Annie @ 27.01.2026 16:42
Kā viņš tieši ņirgājas?
viņai tagad tie plāksteri jau noņemti?Sezam @ 27.01.2026 12:10Trakāk par tām šausmām ko viņa savelk sev un citām, liekas tie netīrie deguna plāksteri. Es kā iedomājos-katru dienu kosmētika, viss netīrs, fuj. Tur jau cita civilizācija ir izveidojusies tai sušķei
Castorella @ 27.01.2026 20:16Man liekas, viņa bērnībā par daudz ar Bratz lellēm spēlējusies
smūtijs @ 27.01.2026 20:38
Es domāju, ka diemžēl nemīlošā ģimene viņu iedzina šajos kompleksos. Neviena mīloša māte, nekādos apstākļos (pat ja tā ir bijusi taisnība) neteiktu bērnam (nekādā vecumā), ka bija plānojusi taisīt abortu.
Labs komentārs😃LabaDabaDa @ 27.01.2026 11:45
Es atvainojos, bet uz ko attiecas cena? Tās lupatas visas kopā tik daudz nemaksā, tur jau jādod dāvanā pašu Elīnu un ar visu telefonu... :D
Tur nemaz nevar atstāt vienu pašu bērnu un pats kaut kur prom. Savu bērnu pieskata katrs pats vecāks.bublicious @ 27.01.2026 10:19Es ceru, ka te varbūt kāds no augstiņa istabas apgrozās- nedodiet tai Elīnai nekādas atlaides!!! Viņa nodrošinās nepieskatītus bērnus jūsu telpās??