Mobilais telefons

Reitings 206
Reģ: 02.01.2017
Tas,kuras nesen iegadajusas jaunu telefonu, kadu modeli izvelejaties? Aptuvena cena ari interesetu!;-)
23.05.2018 11:47 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
IPhone SE, kaut kur uz 400 eiro šobrīd. Iphone cenas ļoti krītas tiklīdz iznāk jauns modelis. SE modelis jaudas ziņā ir tāds pats kā Iphone 6, bet izskatās kā Iphone 5.
Izvēlējos šādu, jo nepatīk, ka mūsdienu telefoni nāk bezjēdzīgi lielos izmēros. Nesaprotu kāpēc vajadzīgs telefons, ka ar vienu roku nevar pār visu ekrānu ērti pārvaldīt.
Ar Iphone kopumā esmu apmierināts, jo lēnāks nepaliek (kā tas ir ar vidusmēra android telefoniem). Telefons nekad nav nokāries, vai aplikāciju neatvēris.
Divi mīnusi - Baterija nolietojas samērā ātri. Pirmo gadu vēl var vairākas dienas izvilkt, bet vēlāk jau jālādē katru dienu. Un samērā neizturīgs. Ja izkrīt no rokām uz cietas virsmas, var rēķināt, ka kaut kur būs plaisa.
Android pirkšu tikai tad, ja iphone vairs neuzražos normāla izmēra modeli (pagaidām izskatās, ka jaunie modeļi iet uz slikto pusi)
25.05.2018 21:58 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Huawei nova:-),cik nezinu:-D draugs nopirka, bet domāju+/-300€:-)
25.05.2018 22:01 |

Reitings 207
Reģ: 04.01.2018
Fiestar, mans SE ir kritis, nepārspīlēšu, simtiem reižu (esmu neveikla) un ne reizi nekas nav ieplaisājis, tāpēc brīnos, ka kādam citam gan.
Varbūt man superizturīgs iphone gadījies :D
-
Savu telefonu ņēmu uz nomaksu, jo man ir vieglāk nevis visus savus brīvos līdzekļus tērēt telefona iegādei, bet noteiktu summu mēnesī atvēlēt telefonam.
25.05.2018 22:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits