Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Iemīļotas receptes

 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Sveikas! Iedvesmojos no hobiju tēmas un iedomājos, ka varbūt vēlaties padalīties ar iecienītām un/vai jaunatklātām receptēm? Nav svarīgi, cik sarežģītas, modernas vai veselīgas, bet svarīgi, ka jums pašām galarezultāts garšoja. Ja uz ēstgatavošanu esat uz Jūs, varbūt prātā nāk kāds gards ēdiens, ko esat pamēģinājušas restorānā vai ciemojoties?
05.01.2018 16:30 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Mēģināšu pacelt.
05.01.2018 19:32 |
 
Reitings 408
Reģ: 29.09.2015
Varētu ēst un ēst, ļooooti garšo (l)
cepti šampinjoni ar sarkano papriku un zaļumiem;
cepti spināti, valrieksti un paprika;
blanšēti brokoļi apcepti ar ķiplokiem anšovos;
avokado, novārīta ola un zemenes;
un tuncis pa taisno no bundžiņas , bet parasti ar zaļajiem salātiem un augļu mērcēm;
(l)
05.01.2018 19:49 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Paldies par foršo tēmu!
Varbūt tāpēc, ka esmu pusbadā.. ienāca prātā gratin :)
Te ir mana mīļākā gratin recepte:
http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/29522-gratin.html?tag=kartupeli
(l)
05.01.2018 20:16 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Mmm... sen neesmu ēdusi gratin.
Mans salīdzinoši nesenais atklājums, pateicoties Salomē, ir vegānu Cēzara salāti. Īpaši mērce, kas ir tiešām garšïga un nav jāčakarējas ar anšoviem.
http://ohsheglows.com/2014/11/24/crowd-pleasing-vegan-caesar-salad/
05.01.2018 22:34 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Manējie visi te - http://prieksgatavot.lv/ :-)
06.01.2018 10:29 |
 
Reitings 1531
Reģ: 28.07.2017
Nezināju tādu gratin. Toties es varētu pārtikt no kartupeļu un maltās gaļas sacepuma kaut katru dienu. Vēl kaneloni un lazanja nenormāli garšo. Un pildītas gaļas bumbiņas saldā krējuma mērcē ar kausēto sieru. Garšo viss, kas ir trekns un ne pārāk veselīgs(s)
06.01.2018 10:45 |
 
Reitings 294
Reģ: 25.09.2016
Man ļoti garšo trusis ar pastu. Parasti izmantoju truša kājas , tās apviļāju miltos un apcepju uz pannas , pievienoji sīpolus un ķiplokus ,cepju līdz sīpoli paliek brūni . Pēc tam tam visam pievienoji tomātu pastu un visu pasutinu.Izņemu trusi , lieko uz cepamās pannas , sīpolus ar tomātu pastu ielieku katliņa ,pievienoju vistas buljonu un nedaudz baltvīna,un pavāru . Tad trusi pārklāju ar sīpolu mērcīti un lieku cepties cepeškrāsni uz 1h -170grados,visu pārklāju ar foliju . Pastu pērku svaigu sky&more.
06.01.2018 11:16 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
https://santasiedvesma.wordpress.com
Ja kaut kas nav garšojis, to nepublicēju.
06.01.2018 21:50 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!