Sveikas/-i!
Nezinu, vai kāda/-s varēs un vēlēsies man kaut ko ieteikt, bet, ja nu tomēr.. :-)
Cik es zinu, bieži vien izaugsme darba vietā prasa gadiem ilgu pieredzi, taču es vēlos uzsākt savu kāpienu pa karjeras kāpnēm, es to vēlos uzsākt, strădājot veikalā, un es vēlos to uzsākt kā vecākā kasiere/veikala maiņu vadītāja. Tikai ir kāds bet . Man nav tās ilgās darba pieredzes, lai jebkurā veikalā pretendētu uz šo amatu. Ir vēl viens bet . Es zinu, ka dažos veikalos par maiņu vadītāju ir iespējams tikt apmācītai uzreiz pēc nostrādāta pārbaudes laika. Un te nu būs mans pēdējais bet - es nezinu konkrētus veikalus, kuros varu cerēt uz tik ātru apmācību un paaugstinājumu amatā, ja tā to var nosaukt. :-)
Varbūt izklausās, ka es baigi daudz gribu, un varbūt tā arī ir :-D, bet es noteikti neprasu neiespējamo.
Tad nu mans jautājums vienā teikumā- vai kāda/-s nezina kurā veikalā Rīgā vai pierīgā (praktiski jebkură rajonā, ja neskaita Pārdaugavu) ir iespējams pretendēt uz vecākā kasiera amatu bez gadiem ilgas pieredzes?
Varbūt tomēr tas ir iespējams praktiski jebkurā veikalā, ja pienācīgi strādāju un neslēpju savu potenciālu?
Būtībā es vairāk apsveru ideju par darbu pārtikas veikalos, taču, ja reiz šo diskusiju esmu izveidojusi, tad pie reizes varbūt kādai šeit ir kas bilstams par izaugsmes iespējām, piemēram, Drogās?
Atvainojos par garo penteri, bet būšu ļoti pateicīga par katru ieteikumu/domu/padomu.