2. novembris. Beztēma

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
02.11.2016 08:12 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Cukurvāvere man liekas, ka tur pat divu domu nav. Ir jābrauc un viss.
02.11.2016 12:32 |

Reitings 617
Reģ: 17.08.2014
Madonna un brilliantly, mīļš paldies par padomiem. Gribēju pirkt, jo bija komplektiņš ar to krēmu, lūpu balzāmu ar tonīti un smuks sarkans spogulītis. Tagad saprotu, kāpēc komplektā :D
Zinu, ka ir vēl viens tāds pats, tikai bez smaržas un, ja atmiņa mani neviļ, tad tas aromāts nebija uzkrītošs. Ai, bet man tā to komplektiņu gribās, žēl, ka nelabi ož, tas krēms.
02.11.2016 12:38 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Jackie sen neredzeta. Kā iet, kā bizness? :)
Meitenes, kur likt veco dīvānu? Laikam ņamsis man te kaut kad izpalīdzēja ar jautājumu, kur likt veco veļas mašīnu, veiksmīgi utilizējām bez maksas. Bet nu dīvānu bez maksas neviens nesavāks. Atradu variantu, kas var paņemt un aizvest uz izgāztuvi, 30eur jāmaksā. Laikam jau tā būs jādara, vīrs nav ar mieru pie miskastes vienkārši novietot :D
02.11.2016 12:39 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
kampanella, vai nevēlies kādam atdot? Ieliec FB kādā lapā, ātri vien pieteiksies kāds, kuram nepieciešams, pietam pats vēl pakaļ atbrauks.
02.11.2016 12:42 |

Reitings 4320
Es par to domāju, bet vīrs uzskata savādāk. Jo tas dīvāns ir pārāk vecs, pirms 10 gadiem iegādāts, mēs uz viņa vairākus gadus esam arī gulējuši , kad sākām īrēt kopā pirmo dzīvokli. Vīrs negrib nevienam tādu atdot.
02.11.2016 12:44 |

Reitings 265
Reģ: 07.12.2009
kampanella, ieliec ss.lv, ka atdod vai par simbolisku samaksu pārdod. Kādam varbūt noder un vēl savāks paši.
Cukurvāvere, piekrītu Selīnai! It sevišķi, ja draugs Tevi atbalsta šajā jautājumā. Nav jau akmenī cirsts, ka gribēsi tur palikt. Un, ja tas tiešām ir augstākais punkts, ko sasniegt Tavā karjerā, tad es domāju, ka šeit nav argumentu, lai nemēģinātu.
02.11.2016 12:46 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Nu varbūt pārdot gluži tādu nevajadzētu, bet atdot noteikti var. Kādas tik lietas cilvēki tur neatdod.. Jo nu gluži vienkārši kāpēc, lai Tu vēl papildus maksātu naudu par to, ka kāds to dīvānu savāc un aizved uz izgāztuvi?
02.11.2016 12:47 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Kampanella, chau, tepat vien esmu:)
Bizness-nu taa, baigi jaaciinaas, lai notureetos, daudz kas atkariigs no darbiniekiem un ar tiem muuzhdien ir probleemas. Vispaar kaut kaads nogurums iestaajies, jo shkiet, ka ieguldiitaas puules ir lielaakas kaa rezultaats, bet varbuut jaadara veel vairaak/labaak.
Cik lasiiju, ka Tev gan viss attiistaas un iet uz augshu, tas gan ir super!:)
02.11.2016 12:49 |

Reitings 4320
Nu man arī liekas, ka varētu atdot, bet nu vīrs negrib. Lai tad maksā 30eur, ka aizved uz izgāztuvi :D Viņš vēl domāja to dīvānu izārdīt pa gabaliem un tad izmest , bet nu nav viņam kur to īsti darīt, ne jau dzīvoklī to darīs.
Jackie nu jā, es cenšos attīstīties, bet nu arī, neteiktu, ka viss vienmēr iet ļoti viegli. Jā, pēc kāda laika var just rezultātu savam smagajam darbam, un protams, tā ir forša sajūta, bet man arī reizēm šķiet
ka ieguldiitaas puules ir lielaakas kaa rezultaats
.
Bet nu jācīnās tālāk :) Jā, ar darbiniekiem ir grūti mūsdienās, pilnībā piekrītu tev. Ja būtu savādāka situācija LV, es visus darbiniekus atlaistu un ņemtu citus :D Bet nu tā, kā es nevaru maksāt nekādas izcili lielās algas, tad samierinos ar to, kas ir.
02.11.2016 13:00 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Šorīt, netipiski sev, pamodos labā garastāvoklī. Neesmu rītu cilvēks, parasti dienas pirmo pusi jūtos kā Ziemeļkorejas cietumnieks, viss riebjas. Laikam sniega dēļ. Tām, kurām nepatīk "tā žļurga", kāda jums starpība, žļurga ir no sniega vai no lietus, kas nemitīgi līst? :-D Sniegs vismaz īslaicīgi dod kaut kādu gaismu.
02.11.2016 13:02 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Iedziļinājos dzīvokļa meklējumos tā, ka pēkšņi attapos un jau plkst.13. Veselu stundu raku. Neko neatradu. T.i. atradu daudz viskautko, bet skatīties tikai decembrī tieku, līdz ar to vienkārši sanāk tāda "tirgus izpēte".
02.11.2016 13:04 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
KristīnA!, kas noticis?
Cukurvāvere, es noteikti brauktu!! Ja nu kas, atbraukt atpakaļ tak vienmēr varēsi :)
02.11.2016 13:13 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
KristīnA! Kas uz sirds? :( Turies! Bet vajag arī pavadīt dienas zem segas un ar kakao, lai viss būtu līdzsvarā.
Cukurvāver - Es laikam tagad esmu tādā dzīves stadijā, ka vienkārši nedomātu un brauktu. Mamma gan jau ar laiku saprastu. Un tiktos arī jūs gan jau ik pa laikam! Ir iespējas, ko dzīvē nedrīkst laist garām, man šķiet, ka šī ir viena no tādām.
:)
Ehhh, cik es labi jūtos! Rīts sākās ar friziera apmeklējumu, tagad oma laba visai atlikušajai dienai :)
02.11.2016 13:19 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Cukurvāvere, izklausās ļoti forši! Es gan esmu tāda dīvainīte, ka nekur negribu braukt no LV, bet Tavs apraksts izklausās foršs. Ja nav bērni un jau stabila dzīve te, tad jau tiešām grēks nepamēģināt.
02.11.2016 13:29 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Halloo!
Esmu beidzot "savākusies" no atpūtas bez bērniem, jāiet atpakaļ režīmā.
Cukurvāvere,
es apdomātu šādu iespēju, tikai uzmanīgi jāapsver visi plusi un mīnusi, cik maksā dzīvošana, cik būs alga, vai uz to vietu, kur darbs iet sabiedriskais transports, vai nav visu laiku jābrauc ar taxi utt., bet pieredzes dēļ noteikti izmantotu šo iespēju. Ilglaicīgi Tev pašai tur varētu apnikt.
02.11.2016 13:40 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Čau!
Šorīt tā nāca miegs, pašiverēju virtuvē, uzcepu kabaču karbonādes gan sev, gan draugam, kad mājās no darba pārnāks, atlaidos uz dīvāna, paēdu un vēl lielāks miegs uznāca, bļiiiiiiin! Gaidu vīkendu. |-)|-)
02.11.2016 13:46 |

Reitings 727
Reģ: 06.09.2016
Tas ir psc vnka!! Pirmoreizi tā sacepos runājot ar operatori. Krče situācija tāda, pagājušo trešdien es no ZARA mājaslapas pasūtiju ziemai jaku,par kuru ari samasaju ne to mazāko summu, liguma rakstits ka piegade bus 3-5 darba dienu laikā. šodien ir 5.diena un man uz e-pastu atnāk vēstule, ka sūtijums aizkavēsies, zvanu numuram kas norādīts, ja ir kādas problēmas un kas tur? Tikai 2 valodas kurās iespējams runāt, vai nu anglu vai krievu, pacel operatore, krievu tautības, es vinai saku-""A kur man zvanit ja es negribu runat Krievieski, bet latviski, kapec man butu jaruna krieviski ja es to negribu??? Vina sakak ka nav tadas iespejas,ok, meginu ar loti lielu akcentu un nepareizi izrunatiem vardiem runat krieviski, pec tam nosaucu savu sutijuma nr, vina saka to pasu "Loti atvainojameis par sagadatajam neertibam, bet sutijums aizkavesies, blablabla" Es vinai bleg saku "Jus savu atvainosanos varat viena vieta iebazt!!!Man tas neko nemaina! Man vajag manu sutijumu un tagad, kad es vinu sanemsu??? Vina saka ka nezin, es vinai rupji atcertu "Nu ka jus varat nezinat???" Vina saka ka ir iespeja kad sutijums tiks piegadats veikala, tad varesu sanemt naudu atpakal, es saku man svarigak ir sanemt ziemai jaku, jo ara ir auksts un man nav ko vilkt. Vina saka ka meginas sazinaties ar kurjeru un tad zinos. Vnk psc ka nokaitinaja, kaa taa var bleg?? Es naudu nahuj samaksaju gribu savu jaku un taa, bet te ble kaut kadu iemeslu del aizkaveejas un man jagaida (e)(e) Riebjas vienkarsi, riebjas!! Vairs nekad no tas jobanas zaras neko nesutisu un citiem ari neiesaku!!!
02.11.2016 13:53 |

Reitings 1859
Reģ: 08.09.2016
Rvi -(t)
Jādomā ir laicīgi, nevar paļauties tikai uz internetveikalu . Tu nevarēji klātienē doties nopirkt to savu jaku?
Un beidz te bļa** , nevienam neinteresē tas, ka tev ar nerviem un nesavaldību problēmas.
02.11.2016 13:59 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Kampanella, jaa, jaaciinaas ir:) bet es vispaar peedeejaa laikaa saaku lietas dziivee noveerteet, agraak man eksisteeja tikai darbs, nekas cits nebija vajadziigs, tagad saprotu, ka dziive ir viena un vina notiek tagad un dienas beigaas jaabuut pateiciiga par savu dziivi un visu labo, kas tajaa ir un tas jaaizbauda)
Vispaar, cik skatos, paziistamie, kas straadaa Dubaijaa, baigi labi tur iekaartojushies! Bet nu tur, liekas, ir cita pasaule. Buutu interesanti tur padziivot, vieniigi tas klimats ar 35-50 graadiem man nedereetu.
02.11.2016 14:04 |

Reitings 727
Reģ: 06.09.2016
Mele- Es būtu, bet es tieši meklēju to, jo tā ir ziemas ādas jaka, un man loti patīk ādas jakas, bet tieši man tuvākajā zaras veikalā dienu iepriekš šo modeli neredzēju. Kā kaitina jebal vienkārsi.(e) Kad sanemšu tagad, hvz
Un beidz te bļa** , nevienam neinteresē tas, ka tev ar nerviem un nesavaldību problēmas.

Es tieši tāpat runāju arī dzīvē, ja esmu uzvilcies. Kaut kas nepatīk, izdur sev acis un nelasi (e)
02.11.2016 14:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits