Ikdienā tas ir pat ļoti traucējoši, īpaši tad, ja runa iet par to, ka katru savu soli pārdomāju vairākkārt. Piemēram, uz/no darba pārvietojos tikai pa vienu maršrutu. Ja kaut kādu iemeslu dēļ tas jāmaina, manī sākas panika, liekas, ka tūlīt notiks kas slikts. Ejot uz darbu konkrētā krustojumā jāpalūkojas pāri kreisajam plecam, citādi (pēc manām domām) notiks kāda nelaime. Pirms gulētiešanas man ir savi īpašie rituāli - lietas blakus gultai (telefons, pleijeris, salvetes) tiek novietotas milimetru pa milimetram pēc garuma. Ja slēdzot gaismu ārā, nepiekārtošu, piemēram, nagu vīlīti, kura pēc manām domām stāv šķībi, atgadīsies kāda nelaime utt.utjp. Principā - ikdienā pārdomāju katru savu soli. Ir bijis pat tā, ka apsēžos, bet tad pieceļos un pastumju krēslu nostāk no galda, jo mani traucē tas, ka esmu galdam pa tuvu. Tas ir kļuvis jau tik uzmācīgi, ka mani reāli dzen izmisumā tā doma tik ilgi līdz nepiecelšos un nepabīdīšu sev tālāk. Citādi nevaru nosēdēt, pastrādāt. Kā jau teica L.. - reizēm ir tā, ka domas ir tik slimas, ka gribi sākt kliegt uz sevi, bet tas neko nemainīs, jo nepamet sajūta, ka manā galvā dažreiz dzīvo kāds cits cilvēks, kura balss man liek rīkoties tā kā es rīkojos.
Jā, tas traucē, taču tai pat laikā esmu ar to visu jau tā saradusi, ka tas liekas tā... normāli. Citiem tas, protams, liktos nenormāli, taču man tā ir daļa no manas ikdienas, ko jau sen vairs neuztveru kā kaut ko neparastu, bet sadzīvoju un viss..