Vācijā trūkstot ap 5 milj. darbaroku. Abet, lūdzu - padomājiet vai tās nevarētu ar latviešiem aizpildīt?
Abet, lūdzu - padomājiet vai tās nevarētu ar latviešiem aizpildīt?
Piedzemdēt 5...8 sīčus jau nav problēma, tikai, diemžēl, 3 un vairāk bērni vairumu ģimeņu iegrūž maznodrošināto ģimeņu statusā (to saka statistikas pārvalde, nevis es idomāju). Ar visu to, ka mums "viss" ir par brīvu, nav nemaz tik lēts prieks tas bērns. Sevišķi vēl, ja nav pie perfektas veselības.
Personas, kas Norvēģijas varasiestādēm labi zināmas kā aktīvi islāma ekstrēmisti, paziņojušas, ka dibina organizāciju "Allāha kareivji", lai stātos pretī pretrunīgi vērtētajai kustībai "Odina kareivji", kas sākusi patrulēt Norvēģijas pilsētu ielās.
"Reaģējot uz neticīgo grupas "Odina kareivji" patruļām, mēs, musulmaņi, esam izšķīrušies izveidot grupu, kas patrulēs ielās, pirmkārt, Oslo, lai stātos pretī ļaunajam un veicinātu labo," sarunā ar tabloīdu VG ("Verdens Gang") pastāstīja kāds avots islāma ekstrēmistu aprindās.
Klau Kitija, cik R-eiropas valstīs dēļ a-eiropiešiem ir izveidoti kursi, kur tiek mācīts, ka izvarot nav ok un sievietēm ir tiesības? 21. gadsimta Eiropā tagad dēļ imigrantiem šādi kursi ir nepieciešami gan Dānijā, gan Austrijā, gan Vācijā, gan Beļģijā, gan Nīderlandē, gan Norvēģijā....sarakstu var turpināt.
Tavs salīdzinājums ar to, ka latvieši atrodas Anglija vai kaut kur citur Eiropas savienībā liecina par to, ka Tev trūkst vai nu zināšanas vai argumentu, lai pamatotu savu viedokli. Latvija ir Eiropas Savienības valsts un LV pilsoņi var strādāt jebkurā ES valstī,
Nevienam no viņiem automātiski dzīves vietu, pabalstus un valodas kursus nepiedāvā. Tāda lūk ir atšķirība.
Tu gribi teikt, ka neviens latvietis ārzemēs neizmanto pabalstu sistēmu?
Raven atgriezīsies LV, piedzemdēs 5 sīčus (nu, tas, lai ES darbaspēka nepietrūktu) un tad ... vajadzība pēc tādiem bēgļiem atkritīs pati no sevis.