Ak dievs
Filmas neskatos. Man ir Lattelecom videonoma vai arī eju uz kino. Daru to reti, ikdienā skatos seriālus FOX kanālā.
par to vienu dziesmu, kas ir mana telefonmelodija, esmu samaksājusi.
Filmas neskatās bet iet uz kino... Esmu līka norēkusies!
Neviens nešaubās ka katru dziesmu pērc

Man kopš 2007. gada nav mainījusies telefona melodija un par to ir samaksāts. Man nav nekādas mūzikas kompī vai vēl kaut kur. Ja mājās gribu mūziku fonā, ir VH1, ja mašīnā vajag, ir Radio SWH un pāris diski, kas ir pirkti benzīntankos, līdz ar to, arī par tiem viss ir samaksāts. Kam man kaudzi kaut kādu MP3 failu, ko tāpat neklausītos?
Pirmkārt, ar mazāko algu vienmēr būs slinkākie. Protams, ņemot utopiski, katrs cilvēks ir spējīgs būt gudrs un strādīgs, bet faktiski, kāpēc cilvēkam ir slikti apmaksāts darbs? Tāpēc, ka:
1) Trūkst izglītības, lai dabūtu labāk apmaksātu darbu. To var ārstēt, ejot kursos, kas maksā naudu, bet to var izdarīt, papildus kaut kur piepelnoties un naudu iekrājot.
2) Vēlme strādāt tikai noteiktu stundu laiku un neko vairāk. Tātad slinkums. Līdz tam, lai varētu atļauties pateikt, ka mana brīvdiena ir mana brīvdiena, ir jāaug, bet, kad esi izaudzis līdz tam līmenim, tad arī prātā jau esi pieaudzis līdz tam, ka saproti, ka vienmēr ir izņēmuma gadījumi. Jautājums ir tikai tajā, cik bieži tādi gadījumi ir.
3) Ir reāls slinkums kaut ko darīt. Tik daudzi cilvēki iet uz darbu, atsēž savas stundas un iet mājās, par to saņemot tik cik saņem. Viņi grib saņemt vairāk, taču negrib neko vairāk darīt, lai pierādītu sevi un nopelnītu to iespēju saņemt paaugstinājumu, attiecīgi arī labāku atalgojumu.
Ak, es aizmirsu - ja augstskola ir pabeigta, tad lielai algai ir jāpienākas automātiski. Tu pati raksti, ka Tev oktobrī beigsies atlaide, tātad Tu tikko skolu pabeidzi. Pierādīt sevi kā spējīgu darbinieku nav nepieciešams, to kompensē diploms, ja? Un valsts slimnīcās maksā slikti, to visi zin. Tad kāpēc sēdi par to minimālo valsts slimnīcā? Ja esi talantīgs ārsts, privātklīnikas Tev vietu atradīs.
Tevis dēvētie etalonu zagļi, dzīvē ir patīkamāki cilvēki, par augstprātīgām personām, kas nodirš tos, kuri strādā par minimālo.
Filmas neskatos. Man ir Lattelecom videonoma vai arī eju uz kino. Daru to reti, ikdienā skatos seriālus FOX kanālā.
Torrentus nevelku. Ko man no turienes varēt savajadzēties? Skype un antivīruss ir bezmaksas, bet par Adobe produkciju, ko izmantoju darbam, es maksāju. 36€ mēnesī.
E-grāmatas es nelietoju kā sugu. Blaumaņa ielā ir grāmatnīca, kurā tās pērku uz papīra.
Mūzika? Man ir VH1 un mašīnā Radio SWH, bet par to vienu dziesmu, kas ir mana telefonmelodija, esmu samaksājusi.
Ko vēl es varētu nozagt?
Eh, cik grūti ir pieņemt, ka kāds var labi dzīvot bez filmām netā un mūzikas kaudzes kompī.
tikai no piretebay - tur uzreiz var komentāros redzēt gan kādā kvalitātē būs, gan to , cik un kādus vīrusus kopā ar to dabūšu.
Es tā arī palikšu pie sava - zagt nav labi. Tam nav attaisnojuma. Nekāda.
Skype un antivīruss ir bezmaksas, bet par Adobe produkciju, ko izmantoju darbam, es maksāju. 36€ mēnesī.
Windows var vienā dienā izrādīties nelegāls, kad ir atkosta metode, pēc kādas tas piespiests domāt, ka nav zagts un Adobe mani pakārtu, ja uzzinātu, kādus zaudējumus pēdējo desmit gadu laikā esmu viņiem radījusi. Bet tas viss ir mājās.