Uzacu korekcija

10 gadi
Reitings 234
Reģ: 11.03.2013
Sveikas meitenes!

Esmu atkal saskumusi, par to ka man uztaisija uzacu koekciju...Man bija biezas skaistas uzacis...Un es teicu meistarei gribu biezas...Nu baac vinja man visas uzacis izraustija...Izskatas tik nesmuki man vispar nepiestaav.. Gribas kliegt un raudaat...Es gribeju lai ir tas spicais pacelums uzacu viduu...Vinja man to visu izpluukaja...uztaisija gandris taisnas.

Tagad pasutiju ricinelju un kokosriekstu elju, lai vinjas atrak man ataug....

Es Tagad tik nesmuki izskatos...Nebiju bijusi uz uzacu korekciju kadi gadi 4 vismaz...un ta vienmer sanak...Kapec citam meitenem vienmer uztaisa tik skaisti...Man vienmer viss tiek sachakareets....

Es gribu raudat..tik nesmuki...Vasara klaat..un meitenes grib skaisti izskatiities... gribeju lai sataisa skaisti, Bet neee...Ta meistare laikam visam taisa vienadu formu....vienu ir iemacijusies un tik rausta...

Izkstijas kad vinja zina ko dara, Bet kad ieraudziju spogulii....Ko es tur vairs vareju pateikt...

:'-(
19.05.2015 11:49 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Ja ir tik traģiski, tad var taisīt sleek brows: http://www.pmc.lv/lv/sleek-brows/foto-un-video
19.05.2015 22:42 |

Reitings 65
Reģ: 13.04.2015
tās, kas saka, ka uzacis ataugs, ne vienmēr. es izraustīju 9.klasē no normālām uzacīm uz tizlām strīpiņām (kapēc???). un pa vairākiem gadiem nekas nav ataudzis... vienkārši neaug vairs biezumā.

es protams negribu autori apbēdināt.. bet labāk iegūglē labi daudz info kā veicināt uzacu augšanu un lieto visu pēc kārtas, kaut kas no tā jau palīdzēs. un neraudi. pieradīsi pie jaunā izskata. varbūt nav nemaz slikti, tikai pirmais šoks, ka izskaties savādāk..
20.05.2015 14:31 |

Reitings 54
Reģ: 20.04.2015
Manai draudzenei arī bija līdzīgs gadījums. Izskatījās pēc izplūkātas vistas. Pēc tā es nozvērējos, ka es nekad savas uzacis neuzticēšu nevienam, labāk pati raustīšu.
20.05.2015 17:56 |

Reitings 150
Reģ: 08.05.2015
Gadi 15, 14 kaut vai 10 , bet kāda jums tur daļa? No laukiem , pilsētas? Kāds sakars, meitenes? Varbūt meitene neraksta kā te visas kosmietes, bet es visu, ko uzrakstīja saprotu. Nepiedzimāt jau ar zināšanām par šitām visām uzacu lietiņām, nu re , meitene arī ne un šis bija tas brīdis, kas viņu izglītoja un nākotnē spēs dot kādām padomu, gluži kā jūs tagad.
Un viņa minēja, ka nebija bijusi uz uzacu korekciju četrus gadus, nav teikts, ka nekopa pati mājas apstākļos. ;-)
20.05.2015 18:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits