Redzeeju veikalaa nozheelojamu skatu (ne Latvijaa). Paariitis (taa secinaaju, jo saskupstiijaas, rindaa staavot), bet nepreceeti (gredzenu nebij) iepirka veselus ratus ar paartiku, tur bij arii pamperi, kinderi un veel kaut kaadi siikumi beerniem (vareetu buut, ka vismaz paaris beernelji), sieviete ( mati astiitee, bez kosmeetikas, dreebiites vienkaarshas) samaksaaja, viirietis kraameeja maisinjos, tad panjeema cheku, ieluureeja, atdeva sievietei tieshi pusi no chekaa esoshaas apaljaas summas.
Staaveeju tieshi aiz vinjiem un to visu veeroju, palika pretiigi. Taas randinjos "pashas maksaataajas" skatieties, ka juus negaida taada pati naakotne. Ja neljaujat viirietim buut par viirieti, tad neko labaaku par viirieti - baabu nedabuusiet.
Forshi, ka labi pelnaat, bet to lepno "es varu atljauties" labaak izraadiet, nopeerkot sev brenda kurpes, brenda somu, kaadu juvelierizstraadaajumu, aizejiet uz SPA vai kokteiljot ar draudzeneem, nevis raujiet aaraa savu maku randinjaa ar viirieti.
Man randins ar viirieti, kuraa man paprasiitu samaksaat pusi, paliktu pirmais un peedeejais.