Labrit labrit si diena iesakusies tiri forsi ,redzejy vienreizeju sapni,plus macos pilnveidoju sevi,lai saktu savu biznesi jaunais gads solaas but interesants ,jaizveido kolaza par jauna gada planiem,lai visam jauka si svetdienina:)
Čaviņ- ahh pirms stundiņas tikai piecēlāmies visi 3. Pašlaik malkoju kafiju, kamēr meita atkal guļ, un ienācu kamēr vēl var šajā portālā. :) Vīrs šorīt gatavo brokastis- pankūciņas ņam,ņam ar zemeņu/aveņu zaptīti.. : ))
Sveiciens 2. Adventē! Ziemassvētki tuvojas! :)
Šobrīd galīgi nav svētku noskaņa, jo ir tik daudz skolas darbu, kas jāpabeidz, ka reāli elpu varēšu atvilkt tikai pēc 21.12.
šodien jāizmazgā kaķis un jāsāk kārtot skapis, vakarā jāpamācās, NEGRIBU :D
Šogad, uz svētkiem un tagad, gribas sniedziņu, bet laikam jau uz to necerēt :-/
Labrīt.
Man atkal jaunas problēmas, vakardienas viskija iespaidā. Sastrīdējos, pat ne sastrīdējos, vairāk kā pati sadusmojos uz draudzeni bezpriģelī. :/
Man tradicionālās brīvdienu rītu brokastis - silti kruasāni. (l) Mums abiem šodien brīvs,nezinu pat ko sadarīt. Visur cilvēku masas,nosit visu vēlmi kaut kur iet. Vienīgais - jāpiekārto māja un jāpasūta šis tas no Asos.
sveikas, jauka gan dieniņa, vakar ar draudzeni nedaudz iešāvām pa pāris pudelītem šampja :D un ka par brīnumu šodien jūtos ideali un esmu tiik atpūtusies, pilnīgi gribās šodien izpušķot jau egli, bet lieta tāda ka egles NAV...gibu gribu gribu :)
fonā ziemassvetku dziesmas, kājās kož dēliņš un es mūku pa māju, heeej :)
yello
turpinu vakardienas dokumentālo filmu sesiju.
vispār mazliet gruzos par to, ka nevaru noķert tuvojošos svētku sajūtu, visbiežāk tāda minimāla uzrodas jau ap decembra sākumu. bet nu vēl ir laiks kāda nedēļa.. :D
Ak Dievs, visā nopietnībā ceru, ka draugs mani nepametīs, kad šodien paziņošu, ka tā vietā, lai būtu atpakaļ 21.decembrī, es būšu nu tā ap janvāra vidu. Un galvenais, ka sākuma plāns bija atgriezties pēc 2 mēnešiem,nu ir jau 3 ar pusi.
Gribu gulēt āāh un paplāpāt. :D
Pilnīgi nelīmējās kopā šīs divas darbības. Daudz sakrājies, emocijas sprāgst šovakar un mirguļo otrā adventē. Jautrība.
Ja ,kāda grib droši papļāpāt, esmu šovakar Open