Šodien jau esmu piecēlusies - pagatavoju vīram brokastu kokteili un pavadīju uz darbu.
Padzeršu sacu ikrīta citronūdeni, paēdīšu brokastis un arī došos dienas gaitās. Daudz lietas kārtojamas, jo šis tas atlikts vēl no pagājušās nedēļas, kad mani nobaidīja lietus,
Prognoze saka, ka šodien lietus nebūs, tad cerēsim uz burvīgu rudens dienu :)
Persephon es tos pulverishus ar nevaru iedzert..smarzha rauj uz augshu,bet es parasti pielieku klat medu,citronu vai ingveru..taadaa veidaa uzlaboju to garshu..vai izshkjidinu zaljajaa teejaa ar upenju zapti:)
Čauuu! Sēžu vilcienā un braucu uz galvaspilsētu :) ļoti nāk miegs. Prieks, ka šodien tikai viena lekcija līdz vieniem, bet pēc tam tāpat sanāks līdz vakaram mācīties. Skāde, nu!
Vakar ilgi nevarēju iemigt, baigi daudz aizdomājos un baisi palika :D kā var pasaule pa 19 gadiem mainīties, tas vienkārši ir ārprāts :D
Persephon, sanemies, es naakosnedeel straadaaju visas piecas dienas (vienu no dienaam buusu tajaa otrajaa vietaa, kas tuvaak Tavai skolai, ja nemaldos) :) Taa kaa, gaidiisu Tevi!!! :)
buuuuu, es no sviniibaam atpakal biju paveelu. Nekur negaaju, bet balliite maajaas man bija pasai ar sevi, haha! :D
biju pirtinjaa,ledainaa dikjii un teeja ar upenju balzaminj
Labrīt. Dzeru kafiju-beidzot izdodas pamosties arī pēc vienas kafijas krūzes, nevis pēc trim kā tas bija vasaras-rudens maiņas laikā. Naktī gan gulēts pamaz, jo mazais cilvēciņš bija jau izgulējies ap 2 naktī, gribēja skraidīt pa māju un ēst brokastis :D
Bet, neskatoties uz to, liekas, ka šī būs ļoti laba nedēļa, tāpēc negulēšana tāds sīkums vien ir :)
Labrīt :)
Tumšs, lietains rīts...brrr.. gribas palīst zem segas un nelīst ārā. Pamodos ar ne jauku sajūtu. Draugs aizbrauca atkal komandējumā līdz nedēļas nogalei, bet es pat īsti neatmodos, kad viņš mani mīļoja, es jutu, bet miegs bija stiprāks. Pamodos, meklēju viņu gultā un neatradu. Nepatīk tā sajūta. :(
Bet jāsaņemas jaunai darba nedēļai un jādodas savās gaitās. :) Jo dzīve vispār ir skaista :)
Sēžu satinusies drauga halātā zem segas ar kafijas krūzi rokās :) Cēlos šodien agrāk, lai dotos uz treniņu, bet vispār kaut kāda ne tāda pašsajūta. Izlēmu, ka šodien izlaidīšu. Droši vien iešu vēl pasnaust, vēlāk gan nav variantu - jābrauc uz lekcijām un vakarā volejbola treniņš.
Šodien no 10 - 15 būs atslēgts ūdens, esmu nodrošinājusies ar ūdens krājumiem. Cerams, ka neaptrūksies :D
Labrīt!
Šodien beidzot brīva diena, bet priekšā tikšanās, kuras iznākumu grūti paredzēt.. cerams viss būs labi, tik smaga sajūta jau ir.. Tik ļoti gribu, lai ātrāk tas viss man liktu justies vienaldzīgai.
Kinetic - nē, viņš vispār ignorē mani, liekas, ka atradis citu.. Ar viņam tuvu cilvēku tikšos, vakar nopriecājos, bet šodien kaut kā smagi ap sirdi palika. Nezinu, ko darīšu, ja viņu vēl satikšu, cerams nebūs pārmetumi, kāpēc neliekos mierā.
Labrīt!
Brīvdienas paskrēja vēja spārniem, nebija laika internetam :D , tagad jāsāk plānot nākamās :) būs feini :) cerams, ka būs labs laiks :) un žēl, ka šodien nav brīvdienas, labprāt būtu pavadījusi dabā, svaigā gaisā :)