pārdomas..

Reitings 24
Reģ: 07.10.2014
Gribu izstastīt savu stāstu, esmu jauna māmiņa ar puisi neesam parāk ilgi kopā , ātri paliku stāvoklī, un tagad nezinu ko darīt, sākuma viss bija tik skaisti , tik labi, bet tagad dzīvojot pie viņa kopā ar bērnu viss ir mainījies , nezinu ko lai dara ... viņs nekko negrib mainit, katru dienu seezz tik pie datora spele spelites jadzen vins nost, un ka ir kads strids saka, ja kkas nepatik lai vacos prom..;o un ja vinu iztrauceju kad vins ir aizmidzis, gribu pamiljoties, bet vins nee saak teikt atpisies, novaacies.. utt.. nezinu vai tas ir normaali, taa kaa dzivojam lielaka dzivokli saku ej citur guli, ja jau negribi lai pat tevi sabucoju .. bet vins saka lai aizvaacos prom no vina dziives, nezinu parasti nezutveru nopietni kad vins to saka, bet varbut tas ir nopietni, nezinu ko domat, jo nakamaja rita vinjs izliekas ka neko nebuutu teicis. jautajums pieredzejusakai meitenei attieciibās.. :)
07.10.2014 11:33 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Peleberta, kad tu ar savu draugu runā par lietām, kuras tevi sāpina, tu izrādi tik pat daudz spējas ieklausīties otrā cilvēkā kā šajā diskusijā vai mazāk? Jo, ja līdzīgi kā šeit Tu vienkārši izvēlies ignorēt to ko nevēlies dzirdēt es arī paliktu rupja vistiešākajā veidā.
Neizklausās, ka viņš būtu laimīgs. Un neizklausās, ka tu gribētu to respektēt. Tāpat, neredzu kādas tevis izvirzītas versijas par to, kādēļ viss tik pēkšņi mainījās. Lai veidotu labas attiecības diviem cilvēkiem pie tam ir jāvēlas strādāt. Bet tu tikai mal uz riņķi kā mīli, ka mīli. Ar to nepietiek, ka tu mīli. Vai vīrietis mīl? Vai situācija tomēr ir tāda, ka tu esi tas suns ģimenē kuram pietiek vien ar atsviesto kaulu no pusdienām?
Neesi tik naivā un apsēsta. Tur nav prognozējams labs gals, bet tas ko es iesaku - izrunājies ar.savu draugu. Bez raudāšanas, bez trakošana un ieklausoties.
07.10.2014 16:53 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Alexxa, un tomēr es pastāvēšu par savu viedokli, ienākt forumā un pateikt to ko pateica caffe latte ir zemiski, kā Tu vari teikt, kas ir laba māte? Ja cilvēks mīl bērniņu, abi rūpējas, bet netiek galā paši ar sevi, vai tādēļ jāsauc, ka slikta māte. Dzīve nav rožu dārzs, vienam iet grūtāk, citam labāk paveicās. Zin savākt mantiņas ir viegli, bet savākt attiecības ir liels darbs, un diemžēl to daudzi nemāk/negrib, ir taču citas iespējas, citi vīrieši kas parūpēsies... Nu jāstrādā attiecībās ir abiem, jāapsēžas pie galda ir abiem, nevis jāsavāc mantas, jātriec otrs ratā un jāraksta forumā ko darīt.
Man tas nešķiet OKEY, pilnīgi noteikti NĒ, bet cilvēkam ir sāpe, kāpēc tādas atbildes? Kāpēc kāds jāaizskar par vecākiem?
Mīļie, jums pašām bērnu nav, vai nesāpētu, ka kāds tā nosauktu? Vai tiesības jums spriest kāda viņa māte? Kāpēc neejat un nebakstat ar pirkstiem tām nelabvēlīgām ģimenēm kur bērns aug nožēlojamos apstākļos? Bet cilvēks kas izsaka forumā savu sāpi! Es no sirds novēlu rast kompromisu un izrunāties, ja nespēj katrs savu ceļu un tā lai bērnam ir labi!
07.10.2014 16:56 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Man visspilgtāk iespiedusies atmiņā reize, kad pie manis bija atnākus draudzene. Tā kā bijām manā istabā, vecāki to nebija pamanījuši un pārbraukuši mājās sāka ļoti traki strīdēties. Pa visu māju.
Es aiz sāpēm un kauna sēdēju un raudāju. Griezu skaļāk mūziku, bet tas nelīdzēja. Katru vārdu varēja dzirdēt. Bet sabiedrībā mēs bijām paraugģimene.
Tie, kuri nav tādas lietas piedzīvojuši, vienmēr uzsvērs, ka vajag abus vecākus, tas nekas, ka vecāki nav bijuši laimīgi. Man vajadzēja laimīgu mammu, tas nekas, ka palika tikai 1 vecāks.
07.10.2014 16:59 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Muļķīgi domāt, ka bērns nejūt kas notiek ģimenē, jūt un kā vēl.
Man ir ļoti žēl, ka ir tādas sievietes, kas atsakās redzēt, ka, pirmkārt, cietējs ir bērns. Lai kādas mantas un cik dārgu pārtiku jūs pirktu, tas nekad neaizstās mīlestību un mieru ģimenē un es nekad nenoticēšu, ka vīrietis, kurš var pateikt meitenei, lai viņa atpišas, viņu mīl.

Izklausās, ka viņš tev ir pirmais? Tā ir? Pati esi jauna, labi, ja 18 jau ir, izklausies ļoti naiva, ganjau arī iet kur nav, pašai nekā nav un viss kas ir - šis vīrietis, kuram tu pat īsti vajadzīga neesi.
Jo pretējā gadījumā es nezinu, ko pat domāt.
Es saprotu, ka paliek kādu laiku, lai atrastu iespējas kur iet ar bērnu, ja nav ne vecāku ne citu radu, draugu kas palīdz, nogaida kad mazo varēs palaist dārziņā, strādāt, bet cerēt ar viņu vēl apprecēties...
07.10.2014 17:00 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Gurri,
vai tad Caffe Latte teica, ka autore ir slikta māte? Teica, ka nenovēl šādu ģimeni, bet tas nenozīmē, ka vecāki nemīl vai nerūpējas sadzīviskās lietās par bērnu. Vismaz es to uztvēru tā.
07.10.2014 17:01 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es negribu strīdēties, tik pateicu, ka nebija korekti rakstīt kas ir labs un kas ir slikts.
07.10.2014 17:01 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Gurri, un es Tev ieteikšu uz lietām skatīties plašāk. Jā, alkoholiķi un nabadzīgās ģimenes ir problēma, to neviens nav noliedzis, taču, regulār presē ir gadījumi ar bērnu pašnāvībām, vardarbību pret citiem bērniem utt un tad brīnās :"Bet viņš taču labā ģimenē audzis!". Jā, no malas viss skasti - divi vecāki un nauda mājās ir, bet bērns ir vecāku spogulis, ja viņš ir izteikti nomākts vai izteikti agresīvs, ko viņš spēj parādīt tikai jau apzinīgā vecumā, tad mājās kaut kas nav kārtībā. Un vai tas ir mazāk šausmīgi par dzeršanu? Nedomāju vis. Ja alkoholiķiem vismaz no malas ir redzams, ka ir problēmas un neiejaukties tajās ir sabiedrības vienaldzība, tad "labajās ģimenēs" neviens nelīdīs, jo no malas taču viss ir kārtībā. Tikai bērns nez kāpēc vienā dienā ņem un nostrādā emociju varā ko tādu, par ko prese pēc tam elso vēl mēnešiem... Un tad kurš ir vainīgs? Tas mazais, kas kaut ko savāra, jo citu modeli, kā risināt problēmas, nav redzējis, vai tie "labie" vecāki, kas mājās viens pret otru ir sazin kādi, bet skaitās labi vecāki, jo bērns apģērbts vienos brendos un no galvas līdz kājām apbērts ar visām mantām, ko vien sakārojas?
07.10.2014 17:04 |

Reitings 24
nestrīdamies mēs te tā, šad tad sanāk tie kašķi, jo ja esam sastrīdējušies tad vnk vienā istabā nedzīvojam un neplēšamies.. bet katrs pa savu istabu.. tā kaut kā. bet es tikai gribēju tiešām izstāstīt kas man ir uz sirds nevis klausīties ka esmu apmēram slikta māte jo es zinu ka tā nav, un ja kādai tā liekas, un vabūt vēl kāda rīdziniece vēlas satikties lūdzu uzrakstāt vēstuli, man laiks kā māmiņai ir.. !!! tā kā gaidu vestules.
07.10.2014 17:17 |

Reitings 137
Reģ: 01.10.2014
Tādas sievietes, kā Tu , peleberta, ir retums un šeit Tevi reti kura sapratīs, tāpat arī dzīvē visticamāk cieņu Tu nekad nesajutīsi pret sevi, ne no sava vīrieša, ne sieviešu puses, jo Tu ļauj, lai pret Tevi izturas kā mēslu (trūkst pašcieņas) + bērnam uz to jānoskatās, diemžēl. Tas nav normāls ģimenes modelis.

-Būt vienai nav nekas traks un dažreiz labāk būt vienai, nekā ļaut sevi pazemot!!
-Mīlestību sauc par mīlestību tikai ja tā ir abpusēja, tavā gadījumā tā nav.
07.10.2014 17:25 |

Reitings 24
Kakkkaduu pēc Tava rakstīta spriežot neviens mani necienīs, Tu tiesam loti kļūdies ....

Kakkkaduu - Tu laikam nezini ko noziimee miileet ? , kas ir beznosaciijuma miilestiiba es tevii miilu un viss , neviss es tevi miilou taapeec ka..
07.10.2014 17:41 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Varbūt tomēr pastāstīsi mums, kas ir tas, par ko tu viņu mīli, jo kā redzi, te gandrīz neviena tevi nesaprot?
Un kāda ir tava situācija, galējā rezultātā vispār būtu pie kā doties un vai spētu tikt galā ar bērnu viena?

Ja ne mums atbildēt, tad vismaz pie sevis padomā. Kas notiks, ja viņš izlems, ka arī bērna deļ nav vērts, atradīs citu vai vienkārši izmetīs tevi ārā?
07.10.2014 17:41 |

Reitings 889
Reģ: 04.07.2014
Wou , wou , wou !

Varu ari pateikt , ka esi slikta mate , izdarot secinajumus tiesi pec Tevis aprakstita . Un ko Tu darisi? Iesi mani meklet , lai sistu man pa seju vai ari domasi , kas bus pirmais ar ko sakt , lai mainitu savu dzivi kamer mazaa , psihologija nav vel sakroplota ? Iesaku palasit kadu gramatu . Varbut brinums notiks.
07.10.2014 17:50 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Caffe latte, nesaspringsti tik ļoti - žēlotājas te meklē un viss. Neko nemainīs un sist pa seju arī nenāks. Vismaz visa vēlme tikties ar mani redz kā pārgāja. Tā taurēja, ka grib redzēt kaut vienu, kas te pasaka ne to, ko viņa grib dzirdēt, bet kad es piedāvāju paciemoties pie manis, izrādās, ka tieku diskriminēta vecuma dēļ :D
Nav jēgas ar tādu pat runāt.
07.10.2014 17:58 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
peleberta, ja ne mums , atbildi pavisam, pavisam godīgi pati sev uz jautājumu, vai tavs draugs tev ir teicis, ka mīl tevi? ir tev atzinies mīlestībā?
Šobrīd izskatās, ka tu esi izdomājusi mīlestību no viņa puses, jo saki, ko gribi, ar darbiem un vārdiem viņš to neizrāda, vismaz no tava stāstītā nē.
Un, jā, protams, ir arī beznosacījumu mīlestība, tikai vai tiešām tā dēļ ir vērts ciest? Un likt ciest savam bērnam? ļoti, ļoti piekrītu Atpūtniecei - arī es esmu dzirdējusi no daudziem bērniem, ka viņi labāk gribētu, lai vecāki šķiras un ir laimīgi katrs par sevi, nevis cieš tikai bērna dēļ, kurš tāpat nejūtas laimīgs.
bet vispār - izskatās, ka mēs velti dzesinām mutes, un viss ir kā pret sienu, autore nemaz neaizdomājas un neanalizē, ko viņai saka, tikai spītīgi turas pie sava. Citās problēmdiskusijās var just, ka diskusiju autores domā līdzi, meklē cēloņus, atbildes - šeit ir drīzāk uzbraucieni pret visām, kuru viedoļi atšķiras no tā, ko gribēja dzirdēt autore.
Protams, var pateikt, ka jā, tavs draugs tevi dievina, mums pat skauž, ka mēs tādu mīlestību nekad neesam piedzīvojušas un izjutušas, bet tas būtu melots. Taču, izskatās, ka tieši to tev vajag. Atkārtošos vēlreiz - bezjēdzīga disksuija.
Taču silti iesaku pajautāt sava bērna tēvam - "vai tu mani mīli?". Un ja nu gadījumā viņš atbild, ka jā, izstāstīt, ka jūties sāpināta, kad viņš tev saka tos vārdus, par kuriem mums žēlojies. Bet ja viņš atbild, ka nemīl, saņemies sava bērna un sevis dēļ un sameklē sev mīlošāku dzīvesdraugu. Tu izklausies vēl ļoti jauna, tev visa dzīve vēl priekšā - vai tiešām vērts to tērēt ar neīsto cilvēku?
07.10.2014 18:05 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Beznosacījuma mīlestība ir starp vecākiem un bērniem, citiem radiniekiem/ tuviniekiem. Bet starp partneriem mīlestība ir darbības vārds, nevis lietvārds.
07.10.2014 18:11 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Un vienkārši es gribu būt kopā ar šo cilvēku , ar sava bērna tēvu, apprecēties , tas ir mans sapnis kas cerams piepildīsies.

A viņš grib ?
Ko tu reāli gaidīji , ka mēs teiksim , jā mūsu vīrieši sūta mūs na*uj un mēs tāpat sēžam un pieļaujam ,ka mūs abižo? Piedod ,bet tā nav un paldies Dievam ! Tu te pati visus sūti dirst ni tad nav brīnums ,ka Tavs vecis tevi arī sūta , nu nopietni , tāds tādu atrod ... Un neaizmirsti bērnam pastāstīt ,ka tētis sūta mamu dillēs jo ļoti mīl un vispār tie kurus ļoti mīl parasti staigā zilumos un pinkšķ spilvenos ,vai ne ?
07.10.2014 18:16 |

Reitings 889
Reģ: 04.07.2014
Mani vnk tracina cilveki bez mugurkaula un smadzenem un tas , kas vel dzied te lidzi , ta pati Gurri , nu nopietni ??? Pie situacijas - atpisies , aizvacies no manas dzives - Tu veli , saglabt attiecibas un dzivot happily ever after ?

Neviens nav ideals, nevienas attiecibas nav. Gimenes ir stridi , vel visadas problemas ari krapsanas - kas nenozime , ka es uzreiz teiktu pareizais lemums ir skirties nevis meginat atjaunot attiecibas. Tacu sis ! Man mazula zel . Dievs dod , lai Tu pie prata naktu . Ludzu , ludzu, ludzu.
07.10.2014 18:18 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
peleberta

Kā tavs civilvīrs izskaidro šo ''rupjību fenomenu''? Un ko atbild, ja saki, ka tas tevi sāpina?
Cilvēks, kurš patiešam mīl, nekad tā nerunātu.
Un klausi meitenes, tev vai nu viņam ir jāliek saprast, ka tāda uzvedība/runāšana netiks pieļauta.
Vai baidies, ka izrādot pretestību, viņš no tevis aizies? Tas arī būs rādītājs, ka nemīl.
Un nav ko pārdzīvot, labāk to atklāt vēl pirms apprecies...

Ja gribi normālas attiecības, tad tādas arī veido...ar pareizajiem cilvēkiem!!!
07.10.2014 18:54 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Ko tu gribi, meitene? Būt laimīga vai mīlēt bez atbildes?
07.10.2014 19:36 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Ko tu gribi, meitene? Būt laimīga vai mīlēt bez atbildes?
Viņai jau atbild "vins saka lai aizvaacos prom no vina dziives". Taa ir atbilde uzmiilestiibas apliecinaajumiem :D Vispar teema ir izdomaajums, lai patricinaatu foruma daliibnieces.
07.10.2014 20:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits